Ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

İnançlı mısınız bilmem ama çok büyük bir fırsat hayır yapmak için. Her zaman heryerde karşınıza çıkar. İki boynu bükük öksüz çocuk. Allah onlarında sizinde yardımcınız olsun

Anneniz kendisini düşünüyor, bir şekilde zor durumda kalmış ve sizi öne sürerek kendini kurtarmış. O çocuklarada haksızlık etmiş yazık şimdi halamız bizi istemiyor psikolojisine girmişlerdir.

Bence bu olaylarda abinizin yaşadığı duygusal çöküntü annenizi çok üzmüş ve onlara toz kondurmuyor gerçektende çok zor bir durum erkek için sen ne kadar haklı olsanda sen annenleri mazur görmen lazım inanın onlar içinde çok zordur.

Sen çok ince düşünceli olduğun için en azından biraz karşılığını bekliyorsun ama yok insanlar odun “annem böyle” de geç. Gerçekten didik didik düşünme
Bak ben de kendi annemden örnek vereyim farklı şehirlerdeyiz hergün görüntülü arar kızıma kurban olurum diyip durur “ayy bi gelsen izmire seni parka götürsem, komşulara gezmeye gitsek” falan der. Neyse giderim iki öper aynı gün sıkılır hiçbiryere götürmez tabi ki. İlk zamanlar üzülüyordum sonra bana ne kadar annelik yapmış ki torununa yapacak diye düşündüm atlattım gitti. Aradığında teli kızıma veriyorum o ara bi işimi hallediyorum
Annenin söylediklerinde mantık arama

Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum.Hatta evden "kızıma yardıma gidiyorum " diyerek çıkacak ,çocukları Idrakyollariiltihabi na atıp kardeşi ile dertlesecekti.Belki çocuklar ve oğlu ile yalnız gideceğini konuşmadı bile ...bizim kıza "vicdan" yaptırıyor,kızı arasın " anne sen yine çocuklarla gel desin" diye

Onun amacini gayet cozmussun fesat degilsin yani. Temizlige gelirken cocuklarla zor olacagini pek tabii biliyordur. Tabi bunu annene soylesen kim bilir neler der. Gecen gun su videoyu izledim aklima sen geldin idrak

Hic takma bence.. gereksizz bir sey icin uzme kendjni cnm

Bu idrakin annesinin ilk vukuati degil. Konularinda okuyabilirsin. Idrakin anneside zavalli degil. Idraga agzini açabiliyorsa, oglunada açabilir. "Ben idraka yardima gidiyorum, sen çoçuklari anneannelerine birak, baska birsey duymak istemiyorum" Bu kadar.

Ancak idrakin annesinin amaci zaten bagciyi dövmek. Amaci cidden idraki yardim etmek oldugunu sanmam. Kendini yine vefakar, cefakar rollerine girmesi pesinde. Gösteris yani.

Idrakyollariiltihabi Ben olsam cidden artik mesafemi koyardim. Daha öncede yazmistim bunu konularinda. Sadece bayramlarda yanina giderdim en fazla. Vicdan ise, asil o kendi vicdanini sorgulasin. Yaptigi en hafif tabiri ile terbiyesizlik. Yegenlerine karsi seni düsman yapcak, kendi amacinin pesine kostugu için.

Haklisin bence. Belki de çocukları da getirip sana bırakıp kendi takılmaktı planı. Bizim de amcamın eşi ve çocukları var. Amcam vefat etti. Hep istiyorlar ki onlara faydası dokunsun milletin, onlar herekese istediği gibi konuşsun ama kimse onlara bir laf edemesin, alttan alınsınlar. Allah herkesi farklı sınar ama Bu durumu kullanmayı iyi biliyor bazıları.

Anneni anlıyorum,ununu eleyip eleğini asmışken 2 çocukla başbaşa kalmak zor ama senin bir günahın yok bu olup bitende,haliyle sorumlu sen olmamalıydın.
Yardıma gidiyorum,ev işi yapılacak çocuklarla zor olur deseydi kimse kalkıpta birşey demezdi sanmıyorum,o dengeyi sağlayabilirdi düzgün ifade etseydi.
Öte yandan kendi anneme bakıyorum,ablamın kızına bakıyor aşırı bunalıyor biliyorum,ablamda düşüncesiz biraz haliyle sıtkı sıyrılmış durumda.
Geçen hafta geleyim,çocuklarla ilgilenirmisin kuaföre gitmem gerek dedim,tamam dedi ama 3 gündür telefonla her gün konuşuyorum,ne zaman geliyorsun demedi,demiyor. Ama haftasonu arar geliyormusunuz der muhakkak
Bende hiç lafını açmadım,istemiyor demekki dedim,kendi tırnağımla kaşınacağım yapacak birşey yok. Kızdım mı evet kızdım ama kime biliyormusun? Annemi bu denli bunaltan,yorgunum dediğinde kayınvalidesiyle anlaşamadığı için çağırıp çocuğuna baktırmayan ablama. Kadın hastayım dediğinde bile çağırmıyor kayınvalidesini.
Bana sıra gelmiyor ablamdan anlayacağın ama anneme kızmıyorum, hak veriyorum, yoruluyor. Ne diyebilirim ki.
Sende annen açısından bakarsan hak verirsin eminim ama annenin bunu anlatması,seni öne sürmesi hata kesinlikle.

idrak annecinin yaptıklarına şaşırmana şaşırıyorum şu an bende

beklenmedik bir durum değil.
annen işte.
benimki gibi

yıllardır ömrünü yedi üst üste doğurdun, işe dönmeyecek misin, 2 üniversite okudun ev hanımı oldun, arkadaşlarıma kızım doğurup doğurup evde demeye utanıyorum diye.
(çünkü çok umrumda)

yılbaşı için bir işe dönme planı yapıyorum.
şimdi de aklını mı kaçırdın çocuklar ne olacak, hepsi küçük, paranı batırmaya mı çalışıyorsun diyor

Maalesef siz haklısınız ,anneniz abiniz devamlı acındıröaya alışmış duruöu üstelik bunun sebebi anneniz ,siz doğum yaptığınızda da pek ala annaannesi bakabilirdi çocuklara ,annenizin ihtiyacı olunca abiniz destek olsun

O çocuklar zaten öksüz kalmış Allah yardım etsin anneniz neden öyle demiş anlamadım siz haklısınız böyle abiye çocuklara bunu duyurmaya ne gerek var ki annenizin şimdi ortalığı durultmasi gerek daha da bozmuş herşeyi

Nasıl haklı yaaa
Kadıncağız bu yaşından sonra kaç çocukla uğraşıyor psikolojisini düşünüyor musunuz ? Doğuruyor çocuğuyla uğraşıyor çocuğu doğuruyor onun da çocuğuyla uğraşıyor üstelik hale bu yaşına gelen oğluna eşine kızlarına koşturmaya çalışıyor ben çok üzüldüm annenize inanılmaz büyük bir sorumluluğu var
Biz bile genç yaşımızda 1 çocuğa zorlanıyor hayıflanıyorız
Ben annenize haksızlık yaptığınızı düşünüyorum
Objektif okuyup değerlendiriyorum

Daha önceki Konularınizdan da yola çıkarak söylüyorum ki siz haklısınız fesat düşünmüyorsunuz anneniz psikolojik şiddeti istemeden farketmeden uyguluyor size tavrınız güzel olmuş bence ... buarada yeri değil ama ben çok merak ediyordum evliliğinizde o çok buyuk kavgadan sonra düzelme oldu mu ? Umarim toparlanmıstir. Yorumlarını en ilginç buldugum üye sizsiniz o yüzden insan merak ediyor kusura bakmayın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…