Yanlış düşünüyorum biliyorum ama elimde değil

Ç

Çok sinirlenirdim kendi anneme de sinirleniyorum da elimden bişey gelmiyor
Benim annem bh hayattaki en kıymetli insandır benim için ama 1.5 ay falan mecbur dahi olsa bence kendi bile kalmaz ki kalsa bile her işimi yapar onu geçtim ben biraz uzanıp dinlenecegim ve ona karışacak. Anneniz çok yanlış davranıyor bence böyle bir durumla karşı karşıya kalsam annemi alır karşıma konuşurdum herhalde ya da bu durumu babama izah eder annemi uyarmasini isterdim bilmiyorum zor bir durum Allah yardımcınız olsun. Eşiniz ne diyor peki bu duruma?

Kızlar merhaba evliyim haftanın 6 günü çalışıyorum küçük bir oğlum var anaokulunda. Sorunuma gelirsek 3 senedir annemler 1.5-2 ay civarı annemler bende kalıyor.babam abim de geliyordu önceden şimdi onlar yok .gelme sebepleri maddi bir sorun yaşadılar evlerinde kalorifer yok ( soba ve UFO var) yalan söylemeyim hergün yemek yapar evi toplar. Temizlikçimiz var 15 te 1 tam gün gelir. Ama ben nedense annemin bu geldiğinde ben inanılmaz rahatsız oldum .daha önce ki geldiğinde çok sorun çıkartmıştı (beni ağlatacak kadar) sebebi yerde oyuncak var sen işten eve gelince dinlenmek istiyorsun pazar günü uzanıyorsun ( o da bi yarım saat zaten küçük çocuğum var mümkün değil uyumam) .maddi olarak ellerini ceplerine attırmam bilmedikleri yer yoktur yaşadığımız yerde heryeri gezdiririm.bu sene geldiklerinde henüz bi sorun yasamadık 20 gün oldu . Ama nedense ben çok gerginim. Bişey belli etmiyorum tabi.sanırımmdaha onceki olayların etkisi var. Ya da yaşım ilerledikçe kafam kaldırmıyor hiç .yanlış yapıyorum biliyorum bana akıl verin lütfen
Aileniz her kış geliyorsa büyük sorun , eşiniz iyi dayanıyor...

Evde kalorifer yok soba var UFO var eee yeter geliyorsada biraz minnetli gelecek kaç senedir taksitle birşey yaptirilmamasinida anlamiyorum abiniz de varmış işte evet kafa kaldirmaz normal çünkü herkesin düzeni farklı ponçik olacak birazda annede doğruya doğru yani .Küsmek istemiyorsanız soruna bir çare bulmalarını rica edin çalışıyorsunuz çocuk var eşiniz var .Yada dediğim gibi çok ponçik olacak.
Bu sene sesi çıkmıyor ama önceki seneler çok laf sokuyordu

Sanırım yerde oyuncaklar varken arkadaşımız uzanmış annesi de ev daginikken nasıl uzaniyorsun demiş
Allah razı olsun alt yazı için 😂
Bence anne evine çözüm bulmak lazım nerde yaşıyorlar ki soba vs yetmiyor illa doğalgaz gerekiyor?

Gerilmeyin birşey olacak diye havaya sızar o gerginlik birşey olursa hoşunuza gitmeyen güzelce konusursunuz analık hakkına laf gelmeyecek getirilmeyecek şekilde.Sonuçta herkesin evi herkesin ailesi çok da evin düzenine çocuğun haline eş ile ilişkiye karışmak gereksiz oluyor.Her yiğidin yoğurt yemesi farkı evli çocuklu çalışan kızına sorun çıkartmak ayrı .

Kışı sizde geçiyorlar yani. Ben şu an feci şekilde eşinizle empati yapıyorum, her kış evde kv kp ve kayınbirader 🤦🏻‍♀️ delirirdim sanırım. Bir şey demiyor diye bu kadar suistimal edilmemeliydi. Bu düzene son vermelisiniz, başka bir çözüm elbet mümkündür.

Doğalgaz olmasına gerek yok kömürlü kalorıferler var . Bence yıllardır taksit maksit babanız siz kardesınız toplanıp bi kalorıfer döşettirilebilirdi imkanlar doğrultusunda …kırsal kesimde sıkılıyorlarsa da sene de 2 ay geleceklerine ayda bir gün oturmaya gelsinler tatlı gelsın gitsinler .. insan bi süre sonra kendınden bile sıkılıyor sonuçta bi düzen var çalışan bi anne ..evde bir gün çocuğuna mı ayıracak ortalık mı toplayacak çok yanlış bakış açısı var oyuncakmış şeymiş dağılsın nolcakki ekmek değil un değil 😆 buyuduklerınde çok aranacak o dağınıklık :🥰

O değilde babayla erkek kardeş 2 ay Napacak evde yemek ekmek Temızlık bulaşık ütü

Yani bu yaz ablam annem babam 14 gun gelecek oldular da sabah aksam dua ettim yahu🤣Allahım lutfen ben anlatamıyorum, sen bı yolunu bul dıye
Şükür yüzüme güldü dualarım kabul oldu da 1 haftacık durup gittiler
Ben boyle iç içeliği sevmıyorum eşim kalsınlar kalın herkes kalsın kısa kaldılar modunda bı adam.
Hıc aynı goruste degılım çekemıyorum kımseyı Cok zor. Allah Esınıze sabır versin
Bu işi siz cozeceksınız

Bu durum hiç normal değil ben eşimden bu yüzden ayrıldım ailesi sobaları var diye banyo yapmak istediler yatıp kalmak istediler yani bu eşinize de hakszlık. Bunun çaresine bakilmalı para verip eve kalorifer yaptirsaniz çok daha iyi böyle olmaz herkesin özel hayatı var.

Doğalgaza da gerek yok kırsal yerde bir soba da mı kurulmuyor? Bence bu misafirlik fazla uzamış eşine de yazık adam belki doya doya yatmak uzanmak istiyor ama ailen evde

Yazık eşinize...
İlla adamın kavga mı cıkarması lazım müdahale etmeniz için?
Çökmüşsünüz ailecek adamın tepesine.
Onun ailesi gelse gıkınızı cıkaramazsınız bundan sonra.
Hayır abi baba da gelmiyor anne niye geliyor artık. Herkes evinde mutlu olsun. Sank böyle kavga döğüş daha mı iyi.

Doğalgaz olmasına gerek yok kömürlü kalorıferler var . Bence yıllardır taksit maksit babanız siz kardesınız toplanıp bi kalorıfer döşettirilebilirdi imkanlar doğrultusunda …kırsal kesimde sıkılıyorlarsa da sene de 2 ay geleceklerine ayda bir gün oturmaya gelsinler tatlı gelsın gitsinler .. insan bi süre sonra kendınden bile sıkılıyor sonuçta bi düzen var çalışan bi anne ..evde bir gün çocuğuna mı ayıracak ortalık mı toplayacak çok yanlış bakış açısı var oyuncakmış şeymiş dağılsın nolcakki ekmek değil un değil 😆 buyuduklerınde çok aranacak o dağınıklık :🥰

O değilde babayla erkek kardeş 2 ay Napacak evde yemek ekmek Temızlık bulaşık ütü
Niye erkek olunca bunlar yapılıyor mu? Yapıyorlar demek ki bir şekilde elleri kolları olduğuna göre

Niye erkek olunca bunlar yapılıyor mu? Yapıyorlar demek ki bir şekilde elleri kolları olduğuna göre
Kardesı gelıp kalabıldıgıne göre küçüktür baba da yaşlıdır. Gercekcı olalım eskinin erkeklerı iş yapmıyor yeni modeller gibi değiller yoksa yapamadığından değil yani

Abi dedi sanki. kardeş değil.
Konu sahibının anasınıfında çocuğu var :) abi daha büyük o zaman evlenmemiş de çalışma hayatı da yok galiba gelıp 2 ay rahat kalabıldıgıne göre . Yada yazın tarla tapan kışın yatış modu desek .. yazın tarla eken biçen adam bi kaloriferi de hoplaya zıplaya taktırır 🤣aman çok ayrıntılı düşündüm .. ev ev üstüne olmaz nokta 🤣

X