Annemin yaptığı normal mi ?davranışlarından soğudum

Bu ayrıntıları yazmadığınız için yazdığınız kadarını yorumluyoruz bu şekilde bi ebeveyn ise zaten toksik biri demektir, mesafe koyun hamileykende lohusalıklada minimum yardım isteyin.
Anneniz serzenişte bulunurken sizde çalışan bi kadın olduğunuz için ona atıfta bulunduğunuzu sanıp beni kendinde kıyaslıyosun demiş gerçi bu mesajınızdaki toksikliğe bakarak bunu değilde “evet anne çalışsaydın iyidi bak” deseydiniz bu sefer bir sürü dramatik bahane sıralardı sanırım
Evet en iyisi minimum yardım istemekte bende bunu anladım

Ailem başka şehirde yaşıyor ben ve eşimde gurbette yaşıyoruz kimseyi tanımıyoruz. Burda çalışma konusunda baya zorlanıyoruz ikimizde burda çalışıyoruz. Eşim askeri personel üs bölgelerine gidiyor, uzun süre eve gelmiyor tek kalıyorum. Bende gün içinde annemi görüntülü arıyordum.
O gün en son aradığım gün babamla kavga etmiş baban cimri vs diye şikayet ediyor bana.Bende 9 haftalık gebeyim mide bulantilarim çok oluyor halsizim ayni zamanda bende çalışıyorum çok yoruluyorum .Annem bana işte aslında yapmicaksin çocuk dedi bana zamanında keşke çalışsaydım dedi .Bende ona çalışmakta güzel ama çalışmak ayrı zor dedim birde gebeyken daha zor olduğunu söyledim. Bende dedim her erkek cimri vs olmuyor bu devirde hani kadınlar genelde çalışıyor, erkekler çalışan kadın istiyor vs konusu açılınca her erkek cimri değil şimdi bu devirde de ev hanımı olan çok dedim.
Bu olaydan sonra sen beni kendinle kiyasliyorsun işine gelince arıyorsun diye yüzüme kapattı. Tekrar 1 kere aradım açmadı .Sende az değilsin dedi bana zaten ne zaman tartissa babamla dahada kötü davranıyor ,ben tekken zaten hiç aramiyordu ben aptal gibi arıyordum .
1 gün sonra babam beni aramış normalde hep annemi aradığım için görüntülü babamda yanında olur ondan babamı aramiyordum. O da aramiyordu beni ordan konuşuyoruz diye.Bana dedi ne yaptın merak ettim aramadın hiç dedi öylesine konuştuk kapattık .Annem mi arattirdi kendi mi aradi bilmiyorum .
Ama o arayana kadar aramicam haksız mıyım sizce? işime gelince arıyor muşum bir anne böyle diyor bana .Tek kalmamı bana kullanıyor galiba beni arar zaten tek kaliyor diye boyle düşünüyor ama ölsem aramicam
Hem hamile kızına aslında çocuk yapmamak lazım diyor hem de sen beni kendinle kıyasliyorsun diyor şaka gibi. Siz aramadan hiç aramiyormuş. Anneniz çok fena. İletişim kurmayın kendi haline bırakın.

Fazla muhatap olma toksik biri. Hamile kadına cocuk yapmamak lazim demek ne oluyo. negatif basmak icin arar yakinda

Neyim haksız ondan Allah aşkına o bu derdini bana milyon kez anlatırken benim onu aramam mi işine gelince oluyor her ayda gönderiyorum genelde ama o hep toksik düşünceli biri olduğu için göndersen de anlamıyor
Ay arama o zaman. Siz de toksiksiniz demekki kopamıyorsunuz

Hem hamile kızına aslında çocuk yapmamak lazım diyor hem de sen beni kendinle kıyasliyorsun diyor şaka gibi. Siz aramadan hiç aramiyormuş. Anneniz çok fena. İletişim kurmayın kendi haline bırakın.
Evet doğru düzgün ben aramadan aramaz aradığı tek zamanlar babamla kavga edince anca bide bana diyor işine gelince arıyorsun ben eşim varken arayınca konuşmuyor zaten eşimi sevmiyormuş nedeni bu bazı şeylerden dolayı

Ayrıca ev hanimligi övmedim yazdığımdan o mu anlaşıldı bilmiyorum ama bana diyor her erkek cimri demek istiyor calis o yüzden diyor bende bu zamanda calismayan da çok evine tek bakan erkekte var herkesi babam gibi düşündüğünü söyledim
Anneniz size dert yanıyor iyi bir dinleyici değilsiniz. Kadın sinirli kocası ile tartışmış anneniz değil de bir arkadaşınız olsa yine böyle mi tepki verirdiniz

Anneniz size dert yanıyor iyi bir dinleyici değilsiniz. Kadın sinirli kocası ile tartışmış anneniz değil de bir arkadaşınız olsa yine böyle mi tepki verirdiniz
Bu konuyu milyon kez dinledim ayrıca biraz dikkatli okuyun anlamamışsınız olayı

Arkadaşım bana aptal niye çocuk yaptın aptal niye yemek yapıyorsun diye daha konuyu açmadan böyle bir tepki vermez bence

Anneniz toksik biri ve yetişkin olamamış koca bir çocuk size üzüldüm çocukken de az çok yaşamışsinizdir zaten biliyorsunuz benim annem de benzerdi. Çok kez şans verdim çok kez güvendim (bir de benimki derdimi dinleyip üzülüp sonra en ufak bir tartışmada kullanan biriydi.) Artık merhaba merhaba hayırlı cumalar bu kadar. Kendini yetiştirmemiş insana sen bir şey yapamazsın bunlar çocukluğun bir döneminde kalmış patolojiler. Sorun aileden geliyor benim anneannem annemin ailesi sorunluydu.

Yani kendinizle kıyaslamışsınız cidden. Anneniz bir derdini anlatıyor anlamaya çalışıp dinleyip yorum yapmayabilirsiniz. Anneniz de sizinle kıyaslıyor o da garip.
Çalışmak da önemli ayrıca ekonomik özgirlük..siz demişsiniz hemen calışmak da zor hamileyim ev hanımı olan var vs. Çok yanlıs laflar bence. Kadın ekonomik şiddet gördügünü anlatıyor siz oradan alakasız şeyler anlatıyorsunuz.
Annenizi siz de demişsiniz eşim yok vs diye hergün arıyorum diye. Anneniz de bunu demiş işin düsmese aramazsın diye e bunda da haksız değil
Anneniz bir haksızsa siz on haksızsınız bence . Eş çocuğa şikayet edilmez yaş ne olursa olsun. Ek olarak anneniz cidden ekonomik şiddette hissediyorsa kendini her ay bir miktar harçlık gönderin bence
Derdini anlatmak değil o, kızı hamile gurbette nasılsın yavrum diye soracağı yerde ben kötüyüm ben zor durumdayım babanla tartıştım diye hep kendini ön plana çıkarıyor ben 35 yaşında farkettim acitasyon bencillik hep kendini anlatan insan karşıdakini düşünmüyordur ne demek aslında bebek yapmayacaksin sınır problemi de var. Malesef geçmişimiz böyle kişilik bozuklukları ile dolu. Süren evlilikler hep ağır hasta mutsuzluk saçıyor.

X