Ben mi yanlış düşünüyorum acaba?

Zaten artık hiç kimseden beklentim kalmadı. Ne ailemden, ne eşimden ileride evladımdan bile. Maalesef bu da yeterli olmuyor. Beklentisiz oluyorsun yine de yakandan düşmüyorlar. Vicdanlarını rahatlatmak için bile seni kullanıyorlar.

E takmayacaksin kuzum , yqrdim ediyim dediginde etme de , surekli dir dir et , bu yaptiklarini yuzune vur , bir sure sonra pes edecek
Deneyimle elde ettigim kesin bilgi

Valla Milana o kadarcık bile çaba sarf etmek istemiyorum ne ailem ne de eşim için. O kadar yorgunum ki anlatmam mümkün değil.

O kadarını yapamam annem sonuçta. Bugüne dek saygısızlık etmedim yine etmem. Demek ki benim annemin gönlü de sabrı da hepimize yetecek kadar fazla değilmiş ne yapayım.

Evin dağılması da değil sorun aslında. Yeğenimle oğlum aynı yaşta. Benim sıpa yerinde durmaz çok hareketli. Sürekli savaş halindeler. Yeğenin yetim diye annem benim oğlana yükleniyor. Hadi ben de kıyamıyorum yeğenime. Bu sefer sürekli uyarı alıp hırçınlaşan bir çocuk ve yorgunluktan bitik bir ben oluyorum. O durumda iken bırakın iş yapmayı, nefes almak bile zor oluyor.

Annemin huyu budur. Bana gelince de abimden şikayet ediyor. Destek olmuyor tüm yük bende diye. Ona da beni eleştiriyordur muhtemelen :) bir yandan üzülüyorum haline bir yandan ama ben de varım demek istiyorum. Zor bir durumdayız işte.

Tam açılımı şöyle konunun :) bugün bir kına gecesine gidecek bana yakın bir yerde. Bir ay öncesinden belliymiş bu. Bana gelmeye karar verdiğinde de teyzemle konuşmuş sana gelirim kalırım konuşuruz diye. Bugün gece yarısı bana gelecek, yarın akşama yakın da gidecek. Tüm bu planların arasında bende sadece günün yarısına kadar kalacak ama olay bana patladı her zamanki gibi :)

Ne şekilde anlattı ben de bilmiyorum. Gelince soracağım. Bana sadece çocuklar ve abin sana kırıldı dedi.

Senin de başın sağolsun. Hatırlıyorum başka bir konuda söylemiştin durumunu. Ben hazırım her türlü laf sokmasına ve eleştirmesine :) ailem her geldiğinde bir olay yaşanıyor olmasa şaşarım :)

Annemin işi gerçekten zor. Bunu kabul ediyor ve anlıyorum onu. Ancak yengem yaşıyorken de annem farklı değildi. O yüzden zoruma gidişte bazen davranışları. Geçen bayramda gittiğimde yine huzursuzluk oldu. Anlatmaya bile mecalim yok. Oğluma üç kişi aynı anda kızdı eşim araya girdi siz müdahale etmeyin ben ederim diye. Bir gerildi ortalık. Hani ben kendimi geri çekmeyip onlara destek olmak istesem de, oğlumu kabullenemdikleri için yapmıyorum. Keşke daha yüce gönüllü olsalar da ben de yanlarında olsam.

Cocuklara biraz ilgisiz misin acaba? Yani bende oyle bir algi olustu. Annesiz buyumek cok zordur diye tahmin ediyorum. Ilgi beklemeleri, aileden fazla ilgi gormeleri bence cok normal. Anneniz tamam ortalik karistirmis,pek toparlayici gorunmuyor ama ben abinizin alinmasina biraz hak verebilirim. Belki sizden cocuklarini daha cok sevmenizi bekliyordur. Bir yaziyla yargilayamam elbet, oyle degildir belki de. Sadece bi bakis burdan .

İşte maalesef dediğiniz gibi olamıyor. Benim oğlanda hiperaktivite şüphesi var. Birkaç şüphe daha var. Terapi alıyoruz şu an. Ailem oğlumu olduğu gibi kabul etmek yerine, şımarıklık ve terbiyesizlikle suçluyorlar. Beni de suçluyorlar iyi eğitim vermediğim için. Onların deyimiyle taptığım için. Ve hatta ileride bu seni dövecek diye tiksinç yorumlar da yapıyorlar. Bu durumda ben oğlumu ezmelerine izin vermeyeceğim için uzak duruyorum mümkün olduğu kadar. Sık gitmiyorum vs. Allah onlardan sorsun, ben isterim yeğenlerimle olmayı ama sırf annesi yaşıyor diye oğlumun ayrımcılık yaşamasına da müsaade edemem.

Allah kolaylıklar versin Idrakyollariiltihabi Artık yarin annen gelince evi mi toparlar seni mi dağıtır bilinmez ama

Amin. Valla aradı geç gelicem kına geç biter abinle kardeşin de var 12 gibi geliriz gece aç oluruz Bir şeyler hazırla abinler yiyip giderler diye. Bakalım neler olacak bu macerada ahshsh.

Zaten üzülüyor, hepimiz üzülüyoruz. Ancak bence bir anne şayet isterse her evladına eşit ölçüde destek verip merhamet gösterebilir. Çok zor değil bu. Fiziki destek vermiyorsa diliyle telafi eder. Annem de bu da yok.

Ben de anneme iki saatlik yoldan gidimce evde yemek bulamıyorum ahsjsjs. Hadi ben neyse de çocuk acıkmış oluyor. Mutfağa gir yemek hazırla derken epey aç kalıyor. Artık temkinli gidiyorum çantama bir şeyler alıyorum yemeğe kadar aç kalmasın diye :)

Bekledi bence de böyle söylememi ama söyleyemezdim. Bu hafta evimin işlerini bitirmem lazım ki işe dönüşle alakalı çeşitli planlarım var :) ki ben ona gel bana yardım et de demedim. Ya annem değişik bir vaka. Şaşırmıyorum diyorum ama her seferinde şaşırtmayı başarıyor :)

Tam da düşündüğüm gibi işte.Aslında kendine gezme plånı yapmış.Size yardım falan hikaye.Çocukları yanında getirmek istememiş,bunu da abi ya da babanıza bu şekilde söyleyebilirdi. Ama,ortaya sizi atmış.Sanki,çocukları siz istemiyorsunuz gibi anlatmış.Çok tuzaklı bir kadın.Ama,gücü sadece size yetiyor.Size kolaylıklar dilerim.

Onun amacini gayet cozmussun fesat degilsin yani. Temizlige gelirken cocuklarla zor olacagini pek tabii biliyordur. Tabi bunu annene soylesen kim bilir neler der. Gecen gun su videoyu izledim aklima sen geldin idrak

İzledim videoyu ve çok tanıdık geldi :) annem de eşim de manipülasyon üstadı. İkisi de sürekli kendimi sorgulamama sebep okuyorlar. Çok şükür celladına aşık durumunda değilim ya da bunu yapmaları psikopatlık seviyesine erişmedi henüz.

Annemle eşim çok benziyor :) ikisiyle de mücadele etmekten epey yoruldum. Bir de anlamıyorum çoğu zaman niyetlerini. Kendimi sorguluyorum.

Annem gösterişi sever zaten. Her anlamda.

Tam olarak böyle abimin durumu. Sonuna kadar sömürür insanları. İyidir hoştur ama bencildir.

Ben annemin açısından bakınca üzülüyor ve hak veriyorum. Ama sadece abime kızmıyorum anneme de kızıyorum. Çünkü beklediğim şey çok zorlayıcı bir şey değil. Beni ve oğlumu da sevsin ve düşünsün onlara yaptığı gibi diyorum. İlgilensin kendini adasın değil, sadece düşünsün. Bu kadar isteğim. O bunu yapamayınca da ben kendimi geri çekiyorum haliyle. Belki o da soğuk düşüncesiz diyordur bana bilemem.

Ahshjs ay bu benim annem. Yıllarca okuyup ne yapıcan bok mu var okumakta evlen çocuk doğur evinin kadını ol diyen kadın, şimdi oğlumu büyütüyorum diye "kocanın ailesine benzedin iyice oğluna kendini adama git çalış" diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…