- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Konuda annen haksız evet ama anlayabiliyorum o kadıncağızı.
Yani kimbilir kaç yaşında ve iki küçük çocuğun bütün sorumluluğu sırtında, sen de çocuk büyüten bir kadınsın neler yaşadığını hepimiz hissedebiliriz. Çocuk yap besle, büyüt evlendir.. Sonra şu veya bu sebeple 2 küçük çocuk daha versinler kucağına, annenin işi gerçekten zor.
Konuda ki tek suçlu bana göre abin.
Durumun farkındasın, senin çocukların için karışan bi düzen var, yaşlı bi anne, destek bekleyen bi kardeş..
Bari arada bir koy elini taşın altına da, de ki bugünlük ben idare ederim anne sen idrak' la ilgilen.
İnsanlar bencil, hayretler.
Evet bende öle hissettim.Takmamaya calısın, sonucta ailelerimizi kosulsuz kabul etmek zorundayız. (sevmek zorunda değiliz bence ama oldukları gbi kabul edersek işimiz kolaylasırmıs gbi geliyor)Hiç anlamadım neden söylediğini zaten. Ya da hiç söylemedi de "bak ben sana yardım etmek için neleri göze alıyorum" demek için söylemiş gibi konuşuyor. Bazen olmayan şeyleri de anlatır annem.
Başka bırsey yazacaktım . Nıckname ni gorunce sana kıyamadım. Yazmıyorum . Yasadıklarınıda bıldıgım ıcın bısey dıyemedım, sadece o cocuklara bıraz daha sabırlı olmayı denemelısın bılıyorum yorgunsun ama...
Benimki dogumdan sonra bile gelmedi. Misafir gibi gelir 1 saat oturur giderdi. Ikinci dogumumda ülkeyi degistirdi hatta bir ayliginaAma onlara sorsan bencil sensindir kesin :) abim en merhametli, en yardımsever, en verici çocuk onlara göre mesela. Ya benim algımda sorun var ya onların. Aynen dediğiniz gibiyim ben de. 4 yaşında oğluma bir gün bile bakmadı annem doğum dışında ki doğumda da ben baktım. O yemek yaptı sağolsun.
Öff gelmesin daha iyi bunca şeyin üstüne , gelse 5 sene anlatır şimdi .
Kendiminkide dahil bazı aileler öyle uzakta yaşayıp gitsinler mümkünse .
Ayrıca güçlü görünmekten birgün bir yerlerde yamulup kalıcaz yeminle .
Çok haklısınız. Küçücük çocuklara halan sizi istemiyor, o yüzden bu seferlik gelemezsiniz demiş olmalı ki, abiniz de çocuklar da alınmış olsun. Yani tam ortalık karıştırıcı bir tutum. Eee zaten başta kendi demiş çocuklarla gelmeyeceğim diye... Annenizi tanımıyorum neticede ama tam da huzursuzluk çıkarmaktan hoşlanan, bunların insanlar üstünde nasıl etkiler yarattığını gözlemleyen insan modunda gibi geldi bana. Sadistlik mi var azıcık? =)) Valla ben olsam kendi teklif etse de istemem yardımını filan. Zaten en zor zamanınızda bile yanınızda olmamış. Varsın baza temizliğinde de olmasın. Baza dediğiniz nedir yani hastalıkların yanında?
E takmayacaksin kuzum , yqrdim ediyim dediginde etme de , surekli dir dir et , bu yaptiklarini yuzune vur , bir sure sonra pes edecekHayır yani salmıyor da beni. Hem sana hiç faydam olmuyor üzülüyorum diye yardım teklif ediyor hem vicdan azabı çekmeme sebep oluyor. Deli midir, zeki midir anlamadım.
Geçmiş konuları bilmiyorum. Bu olayda her türlü yıkıcı, üzgün bir durum herkes için,hepiniz için. Anneniz sizden biraz manevi destek bekliyor gibi. Ben olsam beklerdim.yuku ağır. Siz de arasira yegenlerinizi eve kabul edebilirsiniz. Haftanın bir yada iki günü.annenizin tavrı değişecek göreceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?