Üzüntüm mutluluğumu aştı…

İşte sonra bu erkekleri evde birşeyin ucundan tutmayı lütuf sayan bir bardak suyunu almaya erinen nereden böyle oluyor anlıyoruz .Hiç sevmiyorum böyle kadınları özür dilerim.Anneniz ama.Sonra gelinin başına kaktırıyor süs bitkisi gibi çorabını kirli sepetine atmaktan aciz oğlunu .

Öncelikle merhaba uzun zamandır buraya bir konu yazmıyorum yada yazacak kadar elhamdulillah bir dert sıkıntı yaşamıyorum her günümüze şükür 🙏🏻 şöyle ki
28 yaşındayım bana 2024 te ne öğrendin deseler hiç böyle bir şey düşünmezdim böyle bir konudan kalbimin acıyacağını … annem iyi bir insandır lakin son1-2 yıldır ne diyeyim ben pasta yaptım börek yaptım ne bileyim veyahut kendi bir şey yaptı , tabaklara koyar ve bende rastgele alırım , bir süredir bana o abinin tabağı ona onu koydum , o abinin dilimi onu abine ayırdım gibi söylemlerde bulunuyor kapısına çikolata götürür meyve götürür bir kız evlat olarak hiçbirini görmedim ve bu 1-2 yıldır var , Öyle zoruma gitmeye başladı ki nasıl tepki vermeliyim ne demeliyim bilmiyorum bugün daha 1 saat önce yine yaptı böyle bir şey ve dayanamadım , şaka yapıyorsun değil mi dedim şaka değilse zerre hoş değil çünkü suratıma baktı kaldı , daha ağır daha büyük konuşurum da kendimi tutuyorum dedim . Rabbim başımızdan eksit etmesin lakin bir anne evlat ayrımını neden yapar anlamadım ve dediğim gibi 1-2 yıldır oluştu bu , artık içimde kaldırmayacağım bir yük haline geldi . Bulaşığı yıkayan ben işten gelip yorgun yorgun mutfağı toplamaya yardım eden ev işlerine yardım eden ben , şunu en kötü evlat bile haketmez bence . Ne diyeyim siz siz olun evlatlarınıza asla böyle yapmayın kalplerinde acılar bırakırsınız . Ne kadar dile getiremesem de gönlüm sana çok kırgın annne.
Neden kendinizi tutuyorsunuz? Sizde bir şey yapmayın "pastayi ayırdığın oğlun yapsın" deyip keyfinize bakın. O evlat deyip ayrım yapmayayım demiyor siz annedir bı şey demeyeyim diyorsunuz ama hak etmiyorlar bu anlayışı falan.