Buyuk konusmak istemiyorum biz de yaşlanacağız, inşallah öyle hatalar yapmayız ama yani bu dünyada böyle bir yer.. bebek oluyoruz çocuk oluyoruz genç oluyoruz yetişkin oluyoruz sonundada yaşlı oluyoruz. Hayatımızın her döneminde aynı derecede zevk almayız hayattan. Dolayısıyla küçük yerde yaşıyoruz, sıkılıyoruz deyip sizin yanınıza gelip ustelik de esinizin rahatsız olma ihtimali çok yüksek olmasına rağmen bunu düşünmeyip gelip bir de size ekstra sorunlar çıkarmasını tamamen bencillik olarak yorumluyorum. Kırsal yerde daha önceden yaşamıyorlar mıydı? Ne oldu birden sıkılmayamı başladılar, sıkıldılarsa da dediğim gibi yapacak bir şey yok yani. Yaşlılıkta hayatta öyle çok eğlenceli geçmiyor ya da küçük yerlerde konu komşuluk daha çok vardır...belki biraz daha o tarz şeylere yönelebilirler. Siz de bir kere anne oluyorsunuz, bir kere genç oluyorsunuz.. atıyorum bi 10 sene her sene 2 ay ailenizin sizde kalmasını gereksiz yere kalmasını çekmek zorunda değilsiniz diye düşünüyorum. Esiniz ne diyor bu duruma?