Ben mi hassasım yoksa çevremdekiler mi anlayışsız?

yanlış anlayanlara cevap vermeyecektim ama yine dayanamıyorum

esimle istediğim yerde istediğim zaman mesajlaşırım. gerekcelerim vardı ama kimseyi ilgilendirmez. istemeye geldikleri kişi ben değilsem yorum yapma hakları da yok.

esimle görüsürken zaten odaya gittim. odada olduğumu belirtmisim. kendisi odaya dalıp napıyorsun diyor. telefonla konusuyorum diyorum “eee?” diyor. ben de çık dısarı dedim. yoksa esimin üstü çıplak çık demedim. böyle anlaşılacağını da hiç düsünmedim ama demek en ince detayı yazmak lazım tekefon ekranı zaten bana dönüktü, ben de yatağın üzerinde yaslanmış oturuyordum. yani ekranı göremezdi. orda belirtmemin sebebi su; esimin üzeri çıplak diye odaya gittim konusmaya. ona rağmen pesimden geldi.

30 yaşındaki kızlarının nişanlısıyla görüşmesine bile karışan bir aile, akraba yapınız var. Siz ablanızdan önce evlenirken kim bilir kimler nasıl örseledi ablanızı. Sizi kıskandıysa bile sebebi budur.
İnsanları delirtip delirtip sonra "aa deli bu" der böyle aileler.

Kazık kadar kadın nişanlısını görebilmek için liseli ergen gibi planlar kurmak zorunda kalmış.
Sizin de ablanıza gram sevginiz ve tahammülünüz yok belli ki.

Eşinize sevimli görünmek için elalemin evine temizliğe bile gidiyorsunuz, halı silip perde asarken alet olmuş olmuyorsunuz ama ablanız nişanlısıyla buluşmak için plan yapınca beni alet etmesin diye sinirleniyorsunuz.
Alet olma kriterleriniz çok değişik.

İşte ikinci paragraftaki cümleleri ancak bir ergen kurabilir.

Bir de buraya konu açarak kendini ekstra geriyorsun. Buraya sonuna kadar haklı olduğun bir konuda yazsan bile birileri seni yerden yere vuracak bişeyler buluyor kk böyle bir yer jfkdkd ailen biraz baskıcı belli ki nişanlıyla görüştürmeme falan. Olabilir aile yapısı. Seni kullanmak istemesi çok saçma ve yanlış. Ayrıca eşek kadar olmuş insanlarsınız yani telefonla konuşmak için odaya gidince arkasından gelmek ne ya. Sen hamilesin ve hamileyken yapacağın tüm nazları ablan yapıyor hajdks biraz kıskançlık sezdim. Aile evi bazen pişmanlıktır mlsf

ya ms hastası kadın ya. gecen yıl da gelmistik, bu yıl da geldik. kimseye sirin görünmeye calismiyoruz. insanız ya hani? ayrıca gayet isteyerek geldik. herkes yok temizlikçi tutsaydınız yok bilmem ne. yani nerde laf sokabilirim derdiniz kadar baska derdiniz olsaydı çoktan halletmiştiniz

Kıskanmıssınız
Doğuma kadra niye ailenizde kalıyorsunuzki saçmalık ötesi bir durum.
Nasıl bişey demiyorsunuz onu anlamadım. Diyin yani sizi tutan ne tam olarak. Her aile olayı da eşe yetiştirilmez.

Ben ablaya gicik oldum bi tik açıkçası. Milletin evinde yatili kalmak istemeler falan. Yenge de bos yapmis ama belli ki boyle biri senin sinirin bozulmus ben de hamileyim cidden her sey insani sinir edebiliyor. Sen de onlarin yanina gidip niye kaliyorsun ki ben olsam negatif basan ortamda kalmam hamile hamile. Imkan ne kadar kisitli olacak köyde falan yasamiyorsaniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…