Ben mi hassasım yoksa çevremdekiler mi anlayışsız?

Onlar evli çünkü.
Önce o evlenmiş.
Vardır böyle çiftler.
En aşık onlar, en seven onlar, yerli yersiz her yerde bıtbıt yazışırlar, konuşurlar.
Konu sahibinde de bu şov var.
Üstü çıplak görüntülü konuşmasa ölecek sanki. Yada akşam odasına geçip kapıyı kapatıp görüşemez. Hemen o an görüşmeli.
Yada isteme ortamlarında liseliler gibi güle güle mesajlaşmasa ölüverir mazallah.
Bana biraz şov geliyor bunlar ama yapanlar da var.
Ben mesela arkadaşlarımla çıktıysam eşim ararsa açarım önemli mi derim. Yada mesajlara dönmem. Karşımdakine saygımdan. Ama bazıları da bir koca onlarda var gibi böyle şov yapıyor.
Kendisi kocasıyla çıplak görüntülü konuşmak için mekan zaman beklemezsen ablasının nişanlısıyla görüşmek yada daha erken evlenmek istemesiyle dalga geçebiliyor mesela anlayış göstermek yerine. Halden anlamak yerine.
Neden? Çünkü bir koca onda var en iyi koca onda em büyük aşk da onlarda

ama eşe ablan kötülenmez
ayni ablana eşini kötülememek gerektigi gibi
arkadaşlar bu gunler icin var:)
Ve illa bir şeyleri kıyaslamak, en sıralaması yapmak zorunda değiliz. Kocanın yeri başka kardeşin anne babanın yeri başka. Evlenince kardeş sırdaşlıktan düşmüyor.
Onun yeri başka bunun yeri başka.
Kocan da dert ortağın sırdaşın olur kardeşin de arkadaşın da.
İlla öncelik önem sıralaması yapmak da gerekmiyor.
Aksi de biraz buldumcukluk oluyor

Neye göre yanlış.
Eş sırdaştır
Eş herşeyindir abla abi kardeşten ötedir. 'İşin özünde'

Eşe ketum olunmaz
Neye göre yanlış olduğunu açık açık yazmışım.
Ailen ne kadar kötü olursa olsun bu konuda sırdaş belirleme demişim. Eşle tabii ki de her şey konuşulur ama aileyi ona kötülemeyi ve dedikodusunu yapmayı doğru bulmuyorum.

Benim böyle bir arkadaşm vardı.
Bulusuyoruz, eşi muhakkak arıyor hem de görüntülü saçma sapan şeyler soruyor, daha sonra sorulabilecek ama kendisi kocam bana çok düşkün diye memnundu bu durumdan.
En son buluşmamızda kocan 2-3 saat aramasın, ölmezsiniz dedim diye bozulmuştu. Buldumculuktan başka bir şey değil bu.

Benim abim hep sıkıntılı bir insandı. Dönem dönem bize zararı dokunsa da asıl zararı kendine. Eşim genel olarak bilir, bazen çok sinirli olurum bir şeyler derim ama çoğu ayrıntıyı bilmez. Neden bilsin? Ben zaten dertleşmek adı altında başkalarının hayatının ayrıntılarıyla anlatmayı da doğru bulmuyorum. Kimseninkini de dinlemek istemem.

ya hu görüşsün zaten. beni neden alet ediyor? ben de 7 ay nişanlı kaldım kimseyi kullanmıyordum görüşmek için. kimseye dert olmuyordum
farkında mısınız?
aileniz istemiyor diye kıza sorun çıkartıp görüştürmediklerinden böyle yapmak zorunda kalıyor!

diğer şeylere evet demeyin tabi.. ama ablanız da nişanlısı ile görüşsün yardım edin yani

eşinizle istemede yazışmak gerçekten ayıp yani hoş değil
birde risk yoksa aylaaaar önce aileye gitmek nedir ayol ben evimden başka yerde patlarım

2vine dön beybi.
Hormonlar zaten uçmuş tuhaf şeyler silsilesi içinde sen napıyorsun. Bir şey olmaz. Gerekirse dışarıdan söylersiniz yemeği.
Şu an sana ne dense batar, diyelim ki haklısın ne değişecek, diyelim ki haksızsın ne değişecek.
Sen kimseye aracı da olma karışma da herkes açıkça lafını söyler, sen yokken dumanla mı iletişim kuruyorlardı?
Eşine de ailenin zayıf yönlerini anlatma yarın bir şey olur oradan laf yersin gururuna dokunur. Dertleş falan eyvallah da her şeyi de devirip dökme. Sonuçta ailen de kişisel şeylerini damat öğrensin istemez, büyük kaos çıkmadığı sürece bunlara gerek yok.

Evet eşiyle mesajlaşacak yer değil. Yani müstakbel eniştenin de buna dahil olupta dedikodumuzu yapmış demeside çok ilginç
iyi de ben aile büyüğü veya o an odada odakta değildim bile. yemek masasında mutfağın köşesinde annemin yanında hatta taburede oturuyordum. yani diğerleriyle aynı yükseklikte bile değildim. herkes sohbet ediyordu, konu benimle ilgili değildi ben de esimle mesajlaşıyorum kime ne ki? sonradan ablamın kalkıp “zaten seni sevmemisler” demesi falan?? banane sevmesinler zaten de yani benim hakkımda yorum yapabilecek yerde değiller.

Konu sahibi sürekli bir anlayış bekliyorum dan bahsetmişsin, hangi konuda anlayış mesela biraz detaylandırırmısın?
Hasta değil, hamilesiniz. Anladığım kadarıyla da riskli bir gebelik değil. Size destek olmak isteyen yanınıza gelsin.
Yukarıda bir üyenin bahsettiği gibi şov peşindesiniz gibi gözüküyor. En iyi eş benim, en iyi evlilik benim, en mutlu benim gibi gibi...
Yengenizin kardeşinin yemin töreninden size ne. Yengenin doğum için söylediğini de art niyetli görmedim açıkçası.
Ablaniza gerçekten üzüldüm. Koca kadın nişanlısıyla görüşemiyor. Ki bu noktada onun size demeden sizin ona teklif etmeniz gerekir. Bu kadar kıskanç olmayın. Kimse sizi kullanmıyor ayrıca. Kardeş olmak herseyine koşmaktır.
Ablanız ve nisanlisi aralıkta düğün olsun istiyor. Bababiz kocaman insanların kararına saygı duymayıp üstelik diğer hamile kizi için düğünü erteliyor. Anlayisdan bahsetmissinizde burada büyük bir anlayış var.
Ablanizin nişan gunundede kocanızla mesajlaşmayı verin. Ya orada ki insanlar sizin ailenizin misafirleri.
Eniştenin sizin hakkında ki yorumunda da absürt birsey göremedim açıkçası. Siz ve aileniz enişteniz istemeyen damat izlenimini bırakmışsıniz gibi geldi adamda haklı olarak düşünmüştür.
Ayrıca ailenizle alakalı herseyide bu kadar kocanıza anlatmayın. Nasıl eşinizi ailenize şikayet etmiyorsanız ailenizde etmeyin. Diğer konularında bakılırsa mükemmel bir eş ve eş ailesi yok gibi görünüyor. Yarın bir gün ailenizden sizi vururlar.

Kendinizi kullandirtmayin bir iki kırılırlar sonra ztn kullanmazlar. Diyeceğim bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…