Ben Kötü Kadın Değilim :(

Kötü kadına nasıl bağladın konuyu ki? Eşimin eski sevgilisi ne alaka gelsin çocuk görmeye? Fatma teyze kırılırsa kırılsın niye gidiyorsun? Gitmemeliymişsin tabiki. Doğum olayı da aynı kişi miydi ? Bence çık artık bu eski sevgilinin hayatından. Ailen görüşüyorsa görüşsün fatma teyze ile

Belki de ogrendi gecmisi...yani ne alaka sen evli o evli...sacma sapan ergen kiskancligi yapmis eger mevzu buysa...

+1000

Bilmiyorum ama eski konularınızda da bahsettiğiniz kişi bu kadın mı? Hani hakaret etmişsiniz falan? Olayı kötü kadınlığa bağlayana kadar hakaret etmiş olduğunuzdan dolayı tavırlı bağlanma ihtimali olarak düşünseniz? Genel olarak sizde bir bağlantı problemi var insanın ilk aklına gelen olasılık akıl işleyişini gösterir ya da fazla alıngansınız. Bilemiyorum, çok değişken ruh haliniz var burada eşinizle ilgili konu açıp sonra yorum yazan herkesi incitmiştiniz sanırım stresli bi dönemden geçiyorsunuz yok değilse bence destek alın ve huzurlu olun

siz bu kadını takıntı haline getirmişsiniz ve sanalda bile aşağılayıp hakaret ettirmek hoşunuza gidiyor bence
yakın zamanda ne cahilliğini ne aldığı kiloyu bırakmıştınız kocaya nerden geldi o konu
fatma teyze gibilere de yazıklar olsun torununun annesine onca hakaret eden kişiye prenses muamelesi yapmak
neyse ki konuya inanmıyorum

Anneler ne kadar samimi olunursa olsun ortada bir sevgililik durumu var. Bu kadın keşke gelinim sen olsaydın diyen bir kadın. Hadi kadın tamamen kendisi için yeni ev mevlidi falan için çağırsa gene bir derece ama yani ya siz, ya kadın ya da anneniz birinizden biri de sağduyulu olup oraya gitmemeniz gerektiği ile ilgili bir şey yapmamış. Kadın saçmasapan keşke gelinim olsaydın dediği birini ısrar kıyamet çağırmış, siz ortada böyle yaşanmışlıklar varken gitmişsiniz. yani utanmasanız aile dostumuz diye düğünlerine falan da gidecektiniz herhalde. Azıcık usulüne göre davranmak. İnsanları mutlu günlerinde rahatsız etmemek çok zor olmasa gerek.

Bi ara actigim cahil dediğim kadin bu kadın degil. Oyle olsa zaten gitmezdim.

Senin bu kadınla ilgili çok ifaden var yahu, eski konularını bilmiyodum şimdi baktım, kaynanaya gelene kadar sen zaten şişman falan demişsin evden de kovmuşsun gibi olmuş,onca laf sözden sonra nasıl ve neden gittin ki oraya, nedir yani amaç, sanki sen çok normal tepkiler veriyosun da insanlar sürekli aleyhinde davranıyomuş gibi bir halin var ama öyle değil bence

Bence siz alinganlik yapmissiniz ortada anormal bir durum yok anlattiklariniz kadariyla.

Siz de "ay ben cok temiz kalpliyim aaayy" diyip aslında çok cingöz olan kadın tipi var.

Eski sevgilinin cocuk mevlüdüne gitmek ne demektir ya? Hele bi de o cocugun annesi gelinini cekistirip sana keske sen gelinim olsan imasinda bulunan bi kadınken.. öyle arada can ciger kuzu sarmasi bir arkadaşlık da yok..

Allah bilir kocan o adamın eski sevgilin oldugunu da bilmiyordur.

Mervecim cok eglendin mi eski sevgilinin karısına boy gösterisi yaparken?

Tesadüfen cahil konusundaki kv nin adı da Fatma, tesadüfen o gelin de şişman ve yeni doğum yapmış

Yok bi de sey var eski sevgilisinin annesi olan bi teyze gelini daha yeni doğum yapmışken hastaneye çağırmıştı , iki arada bi derede sisko diye cekistirmisti gelinini. Bu teyze o teyze herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…