Ben Kötü Kadın Değilim :(

Konunda tuhafima kacan tek sey eski sevgilinin ve ailesinin evlerine gitmen.
Yorumlarida okudukca yani pek hos durmuyor yaptiklarin. Tabi eski konularini bilmem bakmadim..
Valla ben olsam esimi o duruma sokmazdim ayrica. Adamin haberi bile yokmus yani eski sevgiline gittigin..
Hele birde o kayinvalide keske sen benim gelinim olsaydin dese..o gelini o duruma dusurmez o eve gitmezdim.. Uzucu durumlar yani. Niye boyle seyler yapiyorsunuz?

insan yalan söyler unutur da yazdıkları gün gibi ortada insan bi önden açtığı konuyu kontrol eder
Bence siz duzgun okuyun. Itiraf adli konum var orada bu eski arkadas ve eşinden bahsettim. Orada teyzenin adini vermemistim × teyze diye konuştum. Cahil adli konumda evimize gelen bu kişiler değildi. Ama o kadinin adı Fatma evet. Benzerlik olmus oluyor. Fatma bir tek isim mi sanki. Polemik yapip insanlara yanlis bilgi vermeyin okumadan.

Eskiden duygusal anlamda birşey paylastıgımın bir insanın cocugunun Mevlütüne gitmem.gelinmesini de istemem ne gerek var.hayır eşiniz bilse eski sevglisine götürdüğünüzü hoşlanır mı yani

Ben inanmıyorum ha uğraşsam bişeyler bulurum da saat olmuş 22.17 ne gerek var

mervecim allah kurtarsın ve bunu kalpten söylüyorum

Eski sevgili olayina ne kadar takildiniz boyle. Sadece 4 ay kadar ergence sacma bir duygusallikti. Sevgili oldum diye adamla yatmadim yani. Kucuktuk diye belirttim zaten. Sonra dostlugumuza zarar geldi diye pisman olduk o duygusalliktan. Bunda me var ki. Eşimde biliyor bir ara arkadas oldugumuzu.

Kendiniz de takilmissiniz bence..yoksa niye kotu hissedesiniz? Kimse size kotu kadin muamelesi yapmamis orda bence..

İstersen de yatarsın yahu bize ne bu detaydan,ama annesi keşke sen gelinim olsaydın diyebiliyor

insan yalan söyler unutur da yazdıkları gün gibi ortada insan bi önden açtığı konuyu kontrol eder
Yorumunuzu okuyunca eski konularina baktim. Bir konusunda 3 yillik iliskim demis diger bir konuda hooop 10 yillik oluvermis iliskisi. Mantikli bir açıklaması vardir eminim de hic guven telkin etmiyor actigi konular vs.

Ve ne tesadüf hep aile dostlarınızın oğullarıyla ilişkiniz olmuş.
Aman ne tesadüf ne tesadüf.
İki ayrı ilişki diyorsunuz hepsinin annesini bilecek kadar yakinsiniz.
Hepimizin eski ilişkileri oldu konu yatıp kalkmak degil. Yatsaniz kime ne? Buna kimse bir şey diyemez. Onların ailesiyle yüz goz devam etmiyoruz konu bu!
Benim de eski ilişkilerim oldu hiç birinin anasını danasnı karisinı bilmem
Siz maşallah hepsiyle içli dislisiniz

İyi de adamın kayınvalidesi keşke gelinim sen olsaydın demiş. Ortada bir dostluk da kalmamış zaten. Zorla el sıkışmışsınız, ondan sonra toparlanamamış arkadaşlığınız. Yahu siz kendi çocuğunuzun mevlütüne kayınvalidenizin böyle şeyler dediği eşinizin eski sevgilisinin gelmesini ister misiniz? Gene de bir olay çıkmamış, havadan nem kapmışsınız. Yok ses tonlarını beğenmemişsiniz. Yahu ben kıskanç bir insan değilim. Eşimin eski sevgilileri ile aynı ortamlarda bulundum, konuştum. Medeniyet bunu gerektirir ama hiç birini kendi özel günlerimin birinde istemem yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…