- Konu Sahibi MerveOkanAsk
Hep senin yuzunden kapaniyor bu konular iste bi rahat dur anacim ya bak 3,5 sayfaya buda yer o asma kilidiTesadüfen cahil konusundaki kv nin adı da Fatma, tesadüfen o gelin de şişman ve yeni doğum yapmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep senin yuzunden kapaniyor bu konular iste bi rahat dur anacim ya bak 3,5 sayfaya buda yer o asma kilidiTesadüfen cahil konusundaki kv nin adı da Fatma, tesadüfen o gelin de şişman ve yeni doğum yapmış
Hep senin yuzunden kapaniyor bu konular iste bi rahat dur anacim ya bak 3,5 sayfaya buda yer o asma kilidi
Bence siz duzgun okuyun. Itiraf adli konum var orada bu eski arkadas ve eşinden bahsettim. Orada teyzenin adini vermemistim × teyze diye konuştum. Cahil adli konumda evimize gelen bu kişiler değildi. Ama o kadinin adı Fatma evet. Benzerlik olmus oluyor. Fatma bir tek isim mi sanki. Polemik yapip insanlara yanlis bilgi vermeyin okumadan.insan yalan söyler unutur da yazdıkları gün gibi ortada insan bi önden açtığı konuyu kontrol eder
Bence siz duzgun okuyun. Itiraf adli konum var orada bu eski arkadas ve eşinden bahsettim. Orada teyzenin adini vermemistim × teyze diye konuştum. Cahil adli konumda evimize gelen bu kişiler değildi. Ama o kadinin adı Fatma evet. Benzerlik olmus oluyor. Fatma bir tek isim mi sanki. Polemik yapip insanlara yanlis bilgi vermeyin okumadan.
Bence siz duzgun okuyun. Itiraf adli konum var orada bu eski arkadas ve eşinden bahsettim. Orada teyzenin adini vermemistim × teyze diye konuştum. Cahil adli konumda evimize gelen bu kişiler değildi. Ama o kadinin adı Fatma evet. Benzerlik olmus oluyor. Fatma bir tek isim mi sanki. Polemik yapip insanlara yanlis bilgi vermeyin okumadan.
Ama accuk bekleeee ole hemen gelip 2,3 sayfada CSI gibi sakgadanak takiliyorum cnm yaE napayım alenen salak yerine mi konalım bacım
Ama accuk bekleeee ole hemen gelip 2,3 sayfada CSI gibi sakgadanak takiliyorum cnm ya
Eski sevgili olayina ne kadar takildiniz boyle. Sadece 4 ay kadar ergence sacma bir duygusallikti. Sevgili oldum diye adamla yatmadim yani. Kucuktuk diye belirttim zaten. Sonra dostlugumuza zarar geldi diye pisman olduk o duygusalliktan. Bunda me var ki. Eşimde biliyor bir ara arkadas oldugumuzu.
Fatmaların gelinler ekseriyetle şişman konunun özü bu
Kalpler karşılıklı tatlımmervecim allah kurtarsın ve bunu kalpten söylüyorum
Eski sevgili olayina ne kadar takildiniz boyle. Sadece 4 ay kadar ergence sacma bir duygusallikti. Sevgili oldum diye adamla yatmadim yani. Kucuktuk diye belirttim zaten. Sonra dostlugumuza zarar geldi diye pisman olduk o duygusalliktan. Bunda me var ki. Eşimde biliyor bir ara arkadas oldugumuzu.
Yorumunuzu okuyunca eski konularina baktim. Bir konusunda 3 yillik iliskim demis diger bir konuda hooop 10 yillik oluvermis iliskisi. Mantikli bir açıklaması vardir eminim de hic guven telkin etmiyor actigi konular vs.insan yalan söyler unutur da yazdıkları gün gibi ortada insan bi önden açtığı konuyu kontrol eder