Ben Kötü Kadın Değilim :(

MerveOkanAsk

Sevişerek Aşktan Ölünür ☆
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
1.167
1.879
Bugün bir bebek mevlüdüne katıldım.
Aynı köylü senelerdir aile dostumuz olan bir aile var. Uzaktan akrabayız da. Bu ailenin benim yaşlarında erkek çocuğu var. Önceden kucuklukten beri o çocukla arkadaştık. Ergenligimiz her şeyimiz bir geçti. O askere gitmeden önce malesef ki duygusallik yasadik cok kisa sürdü. Sonra pişman olduk. Eski dostluğu yakalayamadik. Araya sogukluk girdi o benden önce evlendi. Simdi de çocuğu bile oldu. Kisaca anlattim burayi.
Bugün bu cocuk dedigim koca adam tabi suan annesi aradi. Fatma teyze. Mevlid yapicam illa gelin dedi. Benide cok sever hep. Görüşürüz sürekli. Bastan is uydurdum gitmemek icin darilirim bende sana gelmem deyince esimle ugrariz dedim. Anneni kayinvalideni de al gel aricam anneni de dedi.
Neyse biz annem ben esim kayinvalidem gittik.

Kapıda benim bu eski arkadasim kardesiyle bekliyordu. Apartmanin garaj kismi vardi alt tarafi erkekler icin ayırmıslar. Esim ben hic yukarı cikmiyim dedi garaja erkeklerin yanina girdi. Bizde mecbur kapida el sıkıştik bu cocukla. Yukarda bu cocuk dedigim adamin karısıyla görüscektim tam cocuk mama yapcam dedi iceri gitti.

Sonra hediyesini vermeye gittim cocuk odasına. Cocugu odadan cikarmadi kucuk diye. Kapi açıktı ben tam kapiyi acicam ayy emzircem kapatin kapiyi dedi arkadasi vardi kiz kapativerdi suratıma. Bende fatma teyzeye verdim hediyeyi. Yemek dagitmaya baslayalim dediler yardim edeyim dedim mutfaga dogru kalktim elimden tuttu otur otur sen elin degmesin dedi. Güldü yorulma yani dedi.
Yani boyle boyle istenmedigimi anladım. Bu kadin esiyle önceden arkadas oldugumuzu bilmiyordu saniyordum ama emin degilim biliyor da olabilir.

Pilav vs yedik hocayi dinledik çaya kalin dediler esime mesaj attım gidelim diye oda sıkılmış asagida gidelim dedi. Cikarken hic görmedim bile bu eski arkadaşı.

Annemler sordu neyin var diye soylemedim. Ama cok moralim bozuldu. Hem bana onca insanın içinde ayip etti hemde kendimi kotu hissettirdi. Sadece içimi dokmek istedim.

Yani pek bir şey olmamış aslında. Sizi mutfağa sokmamalarından bile anlam çıkarmışsınız. Bence çok kendinizi üzdüğünüze değecek bir şey ortada.

Muhtemelen kendi kendinize alinmissiniz cunku o adamla arkadasliginizi biliyorsunuz ustunuza almissiniz bence ne annenin haberi var ne karisinin olsa kadin niye israr kiyamet cagirsin sizi annenizi cagirirdi sadece

Bence bir sorun yok ama size misafir gibi davranmışlar yorulma diye demişlerdir

Herkese karsi cok iyiydiler ama bana karsi cok tuhaf ses tonu hissettim. Kadinin annesi bende kendi akrabalarkma yapıcam ona da gelirsiniz isterseniz dedi belki nezaketen dedi zaten gitcegimizden değil de kadin duydu hemen hadi anne tutma insanlari dedi bama bakarak. Belkide ben abartiyorum olabilir.

Canım eşine söylemiş miydin bu çocukla olan mevzuyu. Sonra döner size patlar adam kendini kötü hissetmesin. Geçen konunda da bi daha hiçbi şekilde gitmemen taraftarıydım ben. Yani hem sana saygısızlıklar da olmaya başlamış. Daha ölüm kalım olmadıkça uğrama bence.

Şöyle biliyor sadece cocukken birlikte vakit gecirdigimizi biliyor. Gitmicem ama Fatma teyze var arada diye. Bir daha zaten gormeyi gerektircek bir olay yok en azından.

Pek takılacak bir mevzu göremedim ama bu kayınvalide sizi gelini olarak görmek isteyen kadınsa eğer işte o zaman hissettikleriniz az bile.

Merve tüm konularında benzer hikayeler var. Ya seni kıskanan ya laf sokan ya aleni terbiyesizlikler yapan insanlar..
Üç ihtimal var Merve.
Ya cevrene yaydığını elektrik son derece olumsuz. İnsanlara itici gelen huyların ve tavırların var.
Ya çok alingansin her şeyi yanlış anlıyorsun.
Yada aynı kişiyle bir durum var cozemezsin icinde her konu aynı hikayeye alakalı.
Ama üç sorunda senden dolayı oluyor. Oturup kendine dışardan objektif bakmalisin. Neden tum dünya sana karşı? Neden her şey seni buluyor?
Kendini eleştir objektif bir şekilde ,bir sorun var ya iletişiminde yada cevrenle iliskinde. Yada çok alingansin

Bence hiç bişey yok alınıp darilacak. Kaldırıp iş yaptirsalar daha saçma olurdu. Bide seni istemeselerdi niye ısrar kıyamet çağırdılar.

Ama Merve mesele buysa sen ısrarla gidiyosan kadın da haklı yani, oda kendince beni kabullenemediler herşeye eski sevgiliyi çağırıyolar diyebilir araları bozulabilir lohusa kadın, gitme artık

Böyle yazılınca takılacak bir şey gibi değil ama galiba "Elin değmesin" demesi rahatsız etmiş. Bence de hoş kaçmamış. Sinek küçük ama mide bulandırır hesabı. Sanırım aynı yerden gördüğünüz ikinci saygısızlıkmış, yapılan yorumlara göre bu çıkarımım. Böyle bir durum varsa ben bir daha görüşmemenizi tavsiye ederim.

Canim bence sen kendini kasmissn eski seyleren dolayi. Ve kastigin icin yanlis anlamisin davranislari.. kafana takicagin bu huzursuzluk yok bu durumda aslinda

Çoook haklı buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…