- 28 Mart 2025
- 43
- 15
- 3
- 19
- Konu Sahibi kivircik2005
-
20 yaşındayım bu son diyorlar . Kazanamazsan teksile gireceksin diyorlar bu sene en kötü yeri kazansam bile gitmek istiyorum. Orası bile benim için daha hayırlıCanim benim ailen zorba cocuklugunu iyilestirmen gerekiyor bunun icinde mutlaka pskolog desteği al ekran sureni azalt toprakla ugras yuruyusler yap el sanatlari ile ilgilen mesela resimler yap bence sen asiri zeki ve yeteneklisin ama ailen toksiigi yuzunden koreltmisler ama bundan sonrasi icin yeni sayfa acip ailenide gormezden gelip herseye bastan başla eminim cok başarılı olacaksin
İngilizcem yok ama tiktokta birkaç türkce içerik gördümMaladaptive daydreaming için subredditler var eğer ingilizceniz varsa sizin gibi insanlarla iletişim kurabilirsiniz reddit'de.
Ben öyle birsey yapsam ortada kafa diye birsey kalmazBen üniversite sınavına hazırlanırken hayal kurmamak için kafama falan vurduğumu hatırlıyorum
Öyle olmuyor o işler. Köyde yaşıyorum ve merkeze uzak illa para gerekiyor . Babamın cebinden de öyle para alamam çok utanırım. Ayrıca sigortam da ödenmiyor babam çalış kendin öde dedi o yüzden benim iş yaş. Bu sene üniye gidince orada gidecegim psikologa en azından es dost görmez kafa rahat olur20 yaşındasın kenrin randevu al git doktora ailene söyleme
Babanın sigortası yok muÖyle olmuyor o işler. Köyde yaşıyorum ve merkeze uzak illa para gerekiyor . Babamın cebinden de öyle para alamam çok utanırım. Ayrıca sigortam da ödenmiyor babam çalış kendin öde dedi o yüzden benim iş yaş. Bu sene üniye gidince orada gidecegim psikologa en azından es dost görmez kafa rahat olur
Var ama devlet bakmaz sana diyor . O nasıl oluyor bilgi verir misiniz. Babama soruyorum sürekli gecistiriyor beni .Babanın sigortası yok mu
Öyle bir şey yok kız çocuğu evlenene kadar anne baba sigortasında e devletten bak sgkyı araVar ama devlet bakmaz sana diyor . O nasıl oluyor bilgi verir misiniz. Babama soruyorum sürekli gecistiriyor beni .
Teşekkür ederim yardımınız içinnnÖyle bir şey yok kız çocuğu evlenene kadar anne baba sigortasında e devletten bak sgkyı ara
Aaa evet soylediginiz çok mantıklı. Uygulayacağımhangimiz ayna karsisinda rollenmiyoruz ki?
ben de cok hayal kurarim. hic utanma kendinden. gayet diger insanlarin da yaptığı seyler.
hatta yasin küçük, bence tez vakitte dil öğren - olan dilini geliştir. aynada kendi kendine o dilde konusa konusa, rollere gire gire pratik yap. en azindan ayna karsisinda konuşmalarin yararli bir seye dönüşür:)
inşallah tez vakitte univeriste kazanir o evden ayrilirsin. eminim bu aileden kurtulup seçilmiş ailen olan kaliteli bir arkadas grubuyla sıkıntıların büyük ölçüde azalacak
Ders çalışamazken üniversite nasıl kazanacaksın çoktan 3 senen gitmiş. Bende de dehb var. Destek almalısın. Öğretmenler uyarmadı mı hiç? Mutsuz olduğun için hayal kuruyorsun gerçekten kaçmak içinTeşekkür ederim yardımınız içinnn
tamam psikologa gidiyorum deme "göğsümde bir agri var ne olur ne olmaz asidan sonra genc kalp krizleri artmış ben bir kalp doktoruna gideyim" de o bahaneyle git sehre. ikinci randevun icin de kardiyolog der cikarsin. allah askina hastaneye gitmeye bahane mi yok? yasin itibarjyle onlarin eÖyle olmuyor o işler. Köyde yaşıyorum ve merkeze uzak illa para gerekiyor . Babamın cebinden de öyle para alamam çok utanırım. Ayrıca sigortam da ödenmiyor babam çalış kendin öde dedi o yüzden benim iş yaş. Bu sene üniye gidince orada gidecegim psikologa en azından es dost görmez kafa rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?