Ben eşimi nasıl vazgecireyim ???

Zadegan yanlış anlamayında sadece merakımdan soruyorum polemik için değil, 1 kızınız vardı galiba ama açtığınız konulardan birinde erkek çocuğuma oto koltuğu arıyorum yazmışsınız o başkası içinmiydi yoksa çocuk 2 tanede benmi yanlış anladım, yaşınızda küçük 2 değildir heralde?

30 yasima gelince, tam rahata duzene kavuşunca yapmasi daha zor gelir. Esin de cok yardimci, ne guzel, bence hemen yap, sonra ikisini buyutup rhat edersin. Simdi Olsa.mesela, 2.5 yil sonra yine rahatsin, hem de arkadas olurlar. 30 yasina.gelip hayatini oturttuktan.sonra daha zor gelir, bi de zaten cok istemedigin bi sey. 1 tane kardesi olsun ama.

Hap değil de 3 aylık iğne istiyorum. Garanti olsun. Günde 3 kere olan göz damlasini 3 günde bir uygulayan biri olarak hapı almayi aksatabilirim. Guvenemedim kendime..
Yaşınızdan dolayı aylık iğne yaparlar ama benim bildiğim.

bende çok şaşırdım
Yorum yapanların çoğuda evli çocuklu bayanlar, bu kadar küçük yaşta bu kadar bekar gibi rahat konuşan birini nasıl normal görüp yorum yapmışlar anlayamadım doğrusu.
Biri daha vardı öyle forumda 30 yaşında doktorada yaptım 5 yaşında çocuğum var birde doktorasını yurtdışında yapmış vs vs.
Bunu ancak eğitimden haberi olmayan insanlar mı ciddiye alıyor anlamadım.
17 yaşında evli olunsa lise bitmiş bitmemiş evlenmiş olur yaşına göre hemen hamile kalması lazım örgün okula gitmiş olamaz bebek varken bırakın örgünü aöf bile bitmez.
Biride zaten başka bir bölümde erkek çocuğu olduğunu yazdığını okumuş.
Yani burda artık gerçek dertler yerine ergenlerin hikaye ve fantazilerini okur olduk.
neyse bu kadar mantıksız matematiğe birde beni suçlar şimdi.

17 yaşında evlendim 18 yaşında anne oldum.

Böyle örnekleri okudukça duydukça şahit oldukça hepten istemiyorum..

Tek nedeni görüş farkliligimiz.
O çocukların yaş arası konusunda 'ikisi bir arada büyüsün' mantiginda
Ben ise 'biri tamamen büyüsün bebek ozleyelim sonra' mantigindayim..

Dogumgunumden 12 gün sonra evlendim. Evlendikten 11 ay sonra prensesim geldi. Hamile olduğum sene mesleki açık imam hatip lisesi 1. Sınıfa başladım. Kızım doğduğu sene 2. Sınıfa gittim. Geçen sene 3. Bu sene son sınıftayim.
Haa bir de haftanın 6 günü hafizlik kursuna gidiyorum o da var

Ama tek çocukla okul kurs falan gidiyor. Fakat 2. Çocuğum olduğunda hala bunlara devam edersem bunlara vakit ayirirsam cocuklarimin vaktinden calmam gerekecek. E ne yapayım ben öyle okulu. Okuldan vazgeçmek istemedigimden ve vazgecemeyecegimden okul hersey bitsin,kızım büyüsün, ev alalım, bebek ozleyelim sonra 2. Bebek istiyorum

Sosyallestim diye bebek istese diyelim her bebek büyüdüğünde 2-3 yaşına geldiğinde bir tane daha yapmamız gerekir :)
Bi de bebeksever de çok hoş olmuş sineksavar falan gibi

Ertelenecek başka yolu yok zaten ama eşimi kırmadan ertelensin istiyorum. Şimdi hamile kalsam ben 21 yaşında olunca doğacak. 21 yaşında 2 çocuk annesi olamam
22 de ikinci çocuğumu doğurmuştum. Yaşım 29, çocuğumun biri 11 diğeri 7 yaşında. Herkesin kendi kararı ama ben erken anne olmaktan hiç pişmanlık duymadım. Üstelik bunun avantajları da var. En enerjik çağlarında çocuklarını büyütmek, onun için de iyi olur.

Hayır benim için değil. Özel mesajla arkadaşım için olduğunu belirttim hep. O da sadece bir kere.

Hemen fake damgası. Bir durun dinleyin..

-- Ailevi sebeplerden dolayi 5. Sınıftan sonra okula gidemedim. Bu yüzden açıköğretim öğretim mesleki açık imamhatip lisesi son sınıftayim (ve daha önce başka konularda veya açtığım konularda bunu çok kere belirttim) 20 yaşında acik lise son sınıfta olmam çok doğal birsey.

-- bir arkadaşım yeni araba aldılar. Çocuğu için oto koltuğu alacağını ama çok pahalı olduğunu söyledi. Ben de kadınlar kulübünde 2. El uygun satılıyor dedim. Arkadaşım da üyeliği olmadığı söyledi. Ben de arkadaşım için aradım. Almak istediğim bir ürünü ne için ve kim için alacağımı açıklamak zorunda olmadığım için forumda değil de özel mesajda belirttim bunu. (Alışveriş için görüşme yaparken)
-- evet bebek varken örgün okunmaz ama açık öğretim bal gibi okunur. Diğer annelerden biraz fazla yorulmak ve uykusuz kalmak gerekiyor sadece...

-- başka sorunuz var mı ?

Bence siz eşinize 45 yasındaki kurs arkadaşınızı ve kızınızı ona bırakma isteğini ablatın. Vazgecer nasılsa.

Baba çocuğa bakıyor diye hayret edenlere hayret ettim ben de. Bakacak zaten bir zahmet böyle nimet gibi göstermenin alemi yok. Babalık haftada bir parka götürüp anne iş yaparken sevmek midir yani?

Yani aslında bence sadece tek bir çocuğa ilgi yoğunlaştırmak çocuğun geleceği için çok mantıklı görünmüyor ama karar tabii ki sizin.. Konuşmanız öyle tartışma şeklinde falan olmadıysa a da eşiniz bu konudaki fikirlerinizi zaten biliyorsa bi noktadan sonra pes eder zaten.

Bende böyle koca olsa 5 tane dogururum valla benimkide çocuğunu sever ama oynayacak yemek yediremez altını degistiremez banyo yaptıramaz haliyle 2.yi istemiyo:))

Tek neden beraber buyusunler ise esiniz muhtemelen çocuğun cok buyuk bir yukunun kendisinde oldugunu ve birkac yil sonra bir baska bebege kendi gucunun yetmeyecegini dusunuyor olabilir. Var mi aranizda yas farki? Eger oyleyse genc oldugunuz icin zaten durumun boyle oldugunu, bundan birkac yil sonra kendinizi daha istekli hissebileceginizi, suan hayatta aktif oldugunuz seylerr yeni donebildiginizi ve yasiniz itibariyle bu enerjikligi onemsediginizi ve buna saygi duymasini isteyin. Tabi agresif biri degilse...

cocuk sahibi olmak kötü bir sey deil ama korkularında cok normalsin henüz 20 yasındasın hayatının baharındasın bence 1 cocukla buyumek güzel fakat 2 bebek olsa hangi birine bakabileceksin hangisiyle ilgilenebileceksin cunku sende genc bir bayansın ve kendi bakımını nasıl yapacaksın suslenmek isteyebilirsin sosyal olmak isteyebilirsin ama bunlar 2. bebekte zor olur esine bunları anlat okul durumunu soyle biz bu hayatı ıkı kısılık yasıyoruz de elbette 2. bebeği bende istiyorum fakat henüz erken oldugunu soyle hayatımda rayına koymam gereken bir okul ve cocugumun bakımı var ben onuda ilgisiz bırakmak istemiyorum filan de sana hak verecektir bence senide ilgisiz birakmıyorum de 2. cocuk olursa sana karsı vaktim kalmayabilir ben bunlarıda dusunuyorum diye dile getirebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…