- 25 Aralık 2024
- 110
- 133
- 18
- 32
- Konu Sahibi kaderaysma01
Ben kocanın tarafındayım . Kolay rahat bi uyku çekersin valla ben depresan yerine kullanıyorum kocamı bazen.Güzel bakmaya çalış.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dediğinize katılıyorum, peki butür bir yaklaşım olmasa bile hergün olan tempoya uyum sağlayabilirmisiniz? bende libidomun yüksek olduğunu düşünüyorum ama her güne garanti veremem yani. :)Benim istediğimi yap başka bir şey istemiyorum, yaparsan seni kahve içmeye götürürüm falan çirkin ya. Cinsellik iki tarafın yükselmesi ve isteğiyle olur. Bir tarafın dayatması ve ödüller sunmasıyla değil.
Daha önce de dediğim gibi ben libidosu yüksek kadınlardanım ama cidden eşim böyle davransa ben bile irrite olurum. Çok antipatik kendinizi eşten ziyade sadece yatak objesi gibi hissetmenizi sağlamış
Benımkıde haftada 2 kere olursa bu hafta iyidik diyoBenımkıde haftada bır olunca çok bıle ,cınsellık düşkünü azgın dıye bana kızıyo
Günlük ısteyen varmış deyınce yalan onlar dıyo bazen ınanasım gelıyo ama bunca ınsan nıye yalan soylesın
Bunların hepsi topyekün zihinsel bı engelleri varmıs gıbı olduklarındanBu erkeklerin neden hiç dengesi olmaz ki.
Yani yapacak birşey yok, konuşun yorgun olduğunuzu hergün olmayacağını anlatın.
Her güne bende garanti veremeyebilirim, fenalık gelebilir yani ama gün aşırıya okeyimdediğinize katılıyorum, peki butür bir yaklaşım olmasa bile hergün olan tempoya uyum sağlayabilirmisiniz? bende libidomun yüksek olduğunu düşünüyorum ama her güne garanti veremem yani. :)
benimki haftada 3'e razı, benim libidom iyi olursa 4'ü 5'i görürsek piyango bulmuş gibi seviniyo, nabim yaa, görev gibi yapamamki karşılıklı istekle olmalı, dümdüz yatıp boşalmasını bekleyememki, öyle yapsam ona saygısızlık olur.Benımkıde haftada 2 kere olursa bu hafta iyidik diyo
aynı ben. çocuktan sonraki yorgunluğu bilemem ama şuan iyi böyle. hafta sonu arka arkaya sevindiriyorumda bazen mod meselesi aşko.Her güne bende garanti veremeyebilirim, fenalık gelebilir yani ama gün aşırıya okeyim
Valla çocuğum da var, hiçbir şey değişmedi bende sadece yeni doğum yaptığımda bir 6 ay kadar azalmıştı sonra devamaynı ben. çocuktan sonraki yorgunluğu bilemem ama şuan iyi böyle. hafta sonu arka arkaya sevindiriyorumda bazen mod meselesi aşko.
darısı bize inşallah. bir akşam sevişmiyoruz ikinci akşam yatak oyunları başlıyo, bazen üçüncü akşama geliyoruz geriliyo adam resmen yaa.Valla çocuğum da var, hiçbir şey değişmedi bende sadece yeni doğum yaptığımda bir 6 ay kadar azalmıştı sonra devam
Gülümsedim ama ayni durumdan ben de mustaribim artik. Istemedigimde hic yapmıyoruz gibi konusmalar laf çarpmalar. Aslinda ben eşimi anlayışlı sanardim. Ama ben nemfoman gibi oldugum icin adam beni seviyormus yeni yeni anliyorum. Ben durulunca anlayışsız biri cikti ortaya. Herkes bi acik yureklilikle yazsa şu konuyu. Bence normal bir erkege tek kadin yetmio işin özü bu. Ama bedenen yorulmayan adamin aklinin oraya kaydigi da doğru.Aynı dertten muzdaribim. Artık yanasmaya korkuyorum iş cinsellige evrilecek diye. Her gün gına geldi artık. Ve istemediğimi söylediğim an sanki hiçbir zaman istemiyormusum ve bu yüzden cinsellik yasayamiyormusuz gibi konuşuyor. Gerginlik, küslük çıkıyor. Çok sinirleniyorum artık.
son cümlenize katılmıyorum, sorumluluklar, yorgunluklar eşit paylaşılırsa iki tarafında libidosu dengeleniyor bence çoğu zaman. evi kadın çekip çeviriyor, dışarıya kadın bakıyor, adam yattığı yerden hayal kurup kendini okşarsa dinlenik vücut tabi oraya kayar. dediğim gibi haftada 3-4 standart fazla olur az olur o çiftlerin dinamiğine göre değişir bence. bide hergün olup erkek oldu bittiye getirip 5 dk'da rahatlarsa oda kadına hazdan çok huzursuzluk, üşenme verir, tatminde önemli faktör benceGülümsedim ama ayni durumdan ben de mustaribim artik. Istemedigimde hic yapmıyoruz gibi konusmalar laf çarpmalar. Aslinda ben eşimi anlayışlı sanardim. Ama ben nemfoman gibi oldugum icin adam beni seviyormus yeni yeni anliyorum. Ben durulunca anlayışsız biri cikti ortaya. Herkes bi acik yureklilikle yazsa şu konuyu. Bence normal bir erkege tek kadin yetmio işin özü bu. Ama bedenen yorulmayan adamin aklinin oraya kaydigi da doğru.
aynen yaa, arkadaşımın eşide öyleymiş, adam üni okusa bu makalelerde uzman olurdu diyo . karşılıklı rıza ve tatmin önemli. arkadaşım tamam diyorum her gün yapalım desem 5 dk'da rahatlıyor ben kalakalıyorum bari gün aşırı olsunki bende azcık özliyim, orgazm için enerji topliyim diye yakınıyodu.Hayır bi de yani evlendik diye plastik vajina aldik sanmalari yok mu. Her gun sevisemeyeceksem niye evlendim kafasi bahsettiğim. Ulan bekar olsan her gun birini bulacaktin sanki. Tam bi sacmalik. Hayvanlara bakiosun onlar bile üreme olmayacaksa yapmıyor bizdeki bu ciftlesme hevesi nedir zihinsel bi hastalik gibi gelmeye basladi yas kemale erdikce :) haftada 1-2 bana da okay. Ama elinde makaleyle gelio benimki yok gün asiri olmasi gerekirmis bi bak istersen su yaziya seklinde. Kafasini kirasim geliyor.