• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bitmek bilmeyen istekleri

Benim istediğimi yap başka bir şey istemiyorum, yaparsan seni kahve içmeye götürürüm falan çirkin ya. Cinsellik iki tarafın yükselmesi ve isteğiyle olur. Bir tarafın dayatması ve ödüller sunmasıyla değil.
Daha önce de dediğim gibi ben libidosu yüksek kadınlardanım ama cidden eşim böyle davransa ben bile irrite olurum. Çok antipatik kendinizi eşten ziyade sadece yatak objesi gibi hissetmenizi sağlamış
dediğinize katılıyorum, peki butür bir yaklaşım olmasa bile hergün olan tempoya uyum sağlayabilirmisiniz? bende libidomun yüksek olduğunu düşünüyorum ama her güne garanti veremem yani. :)

Benımkıde haftada bır olunca çok bıle ,cınsellık düşkünü azgın dıye bana kızıyo
Günlük ısteyen varmış deyınce yalan onlar dıyo bazen ınanasım gelıyo ama bunca ınsan nıye yalan soylesın
Benımkıde haftada 2 kere olursa bu hafta iyidik diyo 😂😂😂😂😂😂😂

dediğinize katılıyorum, peki butür bir yaklaşım olmasa bile hergün olan tempoya uyum sağlayabilirmisiniz? bende libidomun yüksek olduğunu düşünüyorum ama her güne garanti veremem yani. :)
Her güne bende garanti veremeyebilirim, fenalık gelebilir yani 😂 ama gün aşırıya okeyim 😂

Benımkıde haftada 2 kere olursa bu hafta iyidik diyo 😂😂😂😂😂😂😂
benimki haftada 3'e razı, benim libidom iyi olursa 4'ü 5'i görürsek piyango bulmuş gibi seviniyo, nabim yaa, görev gibi yapamamki karşılıklı istekle olmalı, dümdüz yatıp boşalmasını bekleyememki, öyle yapsam ona saygısızlık olur.

aynı ben. :KK70: çocuktan sonraki yorgunluğu bilemem ama şuan iyi böyle. hafta sonu arka arkaya sevindiriyorumda bazen :KK70: mod meselesi aşko.
Valla çocuğum da var, hiçbir şey değişmedi bende 😂 sadece yeni doğum yaptığımda bir 6 ay kadar azalmıştı sonra devam 😂

Erkekler çok ilginç varlıklar ya. Biyolojik yapılarını sürekli irdelemeye anlamaya çalışıyorum ama eşim her zaman yine başladın analiz etmeye diyor🤣 eee ne yapayım bana ilginç geliyor. O da her zaman bunu anlaman mümkün değil diyor. Amaaan garip varlıklar.
Seks iki tarafın isteği ile daha güzel. Bir tarafın baskıcı olması çok bunaltıcı.. Hatta Amerika'da siyahi bir kadın kocasının onu her gün darlamasından dolayı boşanma kararı almıştı. Mahkemede adam keh keh gülüyordu. Değişmiyor demek ki😬

Aldatmasından korktugunuz için kendınıze bu eziyeti çektirmeyin . Cunkı size göre bu bi eziyet haline gelmiş artık . Bi film bile izleyemediğiniz adamla nasıl bi çocuk yetiştirilebilir ki 😔

kadının tek derdi kocasının varlığında yokluğuyla yaşıyor olmak

Aynı dertten muzdaribim. Artık yanasmaya korkuyorum iş cinsellige evrilecek diye. Her gün gına geldi artık. Ve istemediğimi söylediğim an sanki hiçbir zaman istemiyormusum ve bu yüzden cinsellik yasayamiyormusuz gibi konuşuyor. Gerginlik, küslük çıkıyor. Çok sinirleniyorum artık.
Gülümsedim ama ayni durumdan ben de mustaribim artik. Istemedigimde hic yapmıyoruz gibi konusmalar laf çarpmalar. Aslinda ben eşimi anlayışlı sanardim. Ama ben nemfoman gibi oldugum icin adam beni seviyormus yeni yeni anliyorum. Ben durulunca anlayışsız biri cikti ortaya. Herkes bi acik yureklilikle yazsa şu konuyu. Bence normal bir erkege tek kadin yetmio işin özü bu. Ama bedenen yorulmayan adamin aklinin oraya kaydigi da doğru.

Hayır bi de yani evlendik diye plastik vajina aldik sanmalari yok mu. Her gun sevisemeyeceksem niye evlendim kafasi bahsettiğim. Ulan bekar olsan her gun birini bulacaktin sanki. Tam bi sacmalik. Hayvanlara bakiosun onlar bile üreme olmayacaksa yapmıyor bizdeki bu ciftlesme hevesi nedir zihinsel bi hastalik gibi gelmeye basladi yas kemale erdikce :) haftada 1-2 bana da okay. Ama elinde makaleyle gelio benimki yok gün asiri olmasi gerekirmis bi bak istersen su yaziya seklinde. Kafasini kirasim geliyor.

Gülümsedim ama ayni durumdan ben de mustaribim artik. Istemedigimde hic yapmıyoruz gibi konusmalar laf çarpmalar. Aslinda ben eşimi anlayışlı sanardim. Ama ben nemfoman gibi oldugum icin adam beni seviyormus yeni yeni anliyorum. Ben durulunca anlayışsız biri cikti ortaya. Herkes bi acik yureklilikle yazsa şu konuyu. Bence normal bir erkege tek kadin yetmio işin özü bu. Ama bedenen yorulmayan adamin aklinin oraya kaydigi da doğru.
son cümlenize katılmıyorum, sorumluluklar, yorgunluklar eşit paylaşılırsa iki tarafında libidosu dengeleniyor bence çoğu zaman. evi kadın çekip çeviriyor, dışarıya kadın bakıyor, adam yattığı yerden hayal kurup kendini okşarsa dinlenik vücut tabi oraya kayar. dediğim gibi haftada 3-4 standart fazla olur az olur o çiftlerin dinamiğine göre değişir bence. bide hergün olup erkek oldu bittiye getirip 5 dk'da rahatlarsa oda kadına hazdan çok huzursuzluk, üşenme verir, tatminde önemli faktör bence

Hayır bi de yani evlendik diye plastik vajina aldik sanmalari yok mu. Her gun sevisemeyeceksem niye evlendim kafasi bahsettiğim. Ulan bekar olsan her gun birini bulacaktin sanki. Tam bi sacmalik. Hayvanlara bakiosun onlar bile üreme olmayacaksa yapmıyor bizdeki bu ciftlesme hevesi nedir zihinsel bi hastalik gibi gelmeye basladi yas kemale erdikce :) haftada 1-2 bana da okay. Ama elinde makaleyle gelio benimki yok gün asiri olmasi gerekirmis bi bak istersen su yaziya seklinde. Kafasini kirasim geliyor.
aynen yaa, arkadaşımın eşide öyleymiş, adam üni okusa bu makalelerde uzman olurdu diyo :D. karşılıklı rıza ve tatmin önemli. arkadaşım tamam diyorum her gün yapalım desem 5 dk'da rahatlıyor ben kalakalıyorum bari gün aşırı olsunki bende azcık özliyim, orgazm için enerji topliyim diye yakınıyodu.

Back
X