• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin bitmek bilmeyen istekleri

Gülümsedim ama ayni durumdan ben de mustaribim artik. Istemedigimde hic yapmıyoruz gibi konusmalar laf çarpmalar. Aslinda ben eşimi anlayışlı sanardim. Ama ben nemfoman gibi oldugum icin adam beni seviyormus yeni yeni anliyorum. Ben durulunca anlayışsız biri cikti ortaya. Herkes bi acik yureklilikle yazsa şu konuyu. Bence normal bir erkege tek kadin yetmio işin özü bu. Ama bedenen yorulmayan adamin aklinin oraya kaydigi da doğru.

Aynen dediğin gibi. Ben her güne onay vermeme rağmen benim eşim bile şikayetçi habire hasta oluyorsun diyor. Ben de senin gibi düşünüyorum buradaki yaşını başını almış kişilerle bile bu konu geçmişti eşleri hala kadınlık bekliyor teyzeler isyanlarda. 😂 Ciddi söylüyorum iki kadın kocasına git evlen başka kadınla bile demiş.

Aynen dediğin gibi. Ben her güne onay vermeme rağmen benim eşim bile şikayetçi habire hasta oluyorsun diyor. Ben de senin gibi düşünüyorum buradaki yaşını başını almış kişilerle bile bu konu geçmişti eşleri hala kadınlık bekliyor teyzeler isyanlarda. 😂 Ciddi söylüyorum iki kadın kocasına git evlen başka kadınla bile demiş.
hergün yada şöle sorayım her birliktelikte orgazm oluyomusunuz? bizimde hergün birlikte olduğumuz dönemler oldu ama hep rutin böyleyse göreve döner gibi geldi bana. onay vermeme rağmen deyince hadi rahatla tarzınamı döndü o kısmı merak ettim.

hergün yada şöle sorayım her birliktelikte orgazm oluyomusunuz? bizimde hergün birlikte olduğumuz dönemler oldu ama hep rutin böyleyse göreve döner gibi geldi bana. onay vermeme rağmen deyince hadi rahatla tarzınamı döndü o kısmı merak ettim.

Hayır her defasında olmuyorum,ben daha rahat uyuduğumu farkedince daha talepkar oldum öyle diyeyim.Bir dönem cinsel problemi olmuştu adam küçük Emrah gibi dolaşıyordu.Bana söylediği şey düşünmediğim tek bir gün bile yok.

Son düzenleme:
Hayır her defasında olmuyorum,ben daha rahat uyuduğumu farkedince daha talepkar oldum öyle diyeyim.
kocamda bikeresinde ben naz yapınca gel rahat uyursun, rahatlarsın demişti :D aklıma geldide güldüm valla. ben orgazm olunca çok rahat ve derin uyuyorum, hatta ertesi gün bile ayaklarım ağrıyo, değişik bi kasılma hissediyorum, orgazm olmadığım zaman bi rahat uyuyom ama o sanırım yorgunluk uykusu oluyor.

kocamda bikeresinde ben naz yapınca gel rahat uyursun, rahatlarsın demişti :KK70: aklıma geldide güldüm valla. ben orgazm olunca çok rahat ve derin uyuyorum, hatta ertesi gün bile ayaklarım ağrıyo, değişik bi kasılma hissediyorum, orgazm olmadığım zaman bi rahat uyuyom ama o sanırım yorgunluk uykusu oluyor.

Uyku problemim var ilaç kullanıyorum normalde,ben takılırım arada ilacımsın diye. 🫢 yani özel şeyler tabi. Dediğim gibi her zaman aynı olmayabiliyor ama benim hastalığım olsa ilişkiye zorlamaz. Konu sahibinin eşi zorluyor galiba o sıkıntı.

Uyku problemim var ilaç kullanıyorum normalde,ben takılırım arada ilacımsın diye. 🫢 yani özel şeyler tabi. Dediğim gibi her zaman aynı olmayabiliyor ama benim hastalığım olsa ilişkiye zorlamaz. Konu sahibinin eşi zorluyor galiba o sıkıntı.
aynen hastalıkta zorlamak acımasızlık bence kabul edilemez. benimkide bazen uykum yok diyom onun varsa gel seni s.. s.. uyutayım falan diyo gülüşüyoz. özel şeyler tabi ama takılmak gülüşmek eşler arası bana iyi hissettiriyo. orgazm sonrası uyku fena güzel yaa, yarım kalınca çok kötü oluyomuş arkadaşım ne uykusu uykularım kaçıyo demişti.

Kanamam 1 hafta falan sürdü zaten bitince 40i beklemek tabi ki . Bende hiç sesimi çıkartmadım . Aslında korkum hep isteklerini karşılamazsam aldatır mı başkalarına bakar mı diye korktum
Aman gözü kaymasın, siz önemli değilsiniz.
Hastalık da olsa, lohusalık da olsa önce kocanızın gönlü olsun.

Bir tarafın baskısıyla olan ilişkilere başka bir şey deniyordu sanki ama neyse.

aynen yaa, arkadaşımın eşide öyleymiş, adam üni okusa bu makalelerde uzman olurdu diyo :KK70:. karşılıklı rıza ve tatmin önemli. arkadaşım tamam diyorum her gün yapalım desem 5 dk'da rahatlıyor ben kalakalıyorum bari gün aşırı olsunki bende azcık özliyim, orgazm için enerji topliyim diye yakınıyodu.
Himmm ben herkesin kendinden sorumlu olduğunu düşünüyorum sevisirken tabi erken bosalma sorunu yoksa. Çünkü mesela benim orgazm olmadigim sevisme sayısı 18 yasimdan 45 yasima kadar toplasan bir elin parmaklarini gecmez. Kocamin hatrina da asla sevismem. Canim istemezken hayatimda hic sevismedim. Aksi cok gururumu kırar. Ben her defasinda oluyorum orgazm. Ama olsam da gene de her gun istemiorum artik yani.

evi kadın çekip çeviriyor, dışarıya kadın bakıyor, adam yattığı yerden hayal kurup kendini okşarsa dinlenik vücut tabi oraya kayar.
Tabi canim... Erkeklerin çoğu gündelik hayatta kadindan hammal performansi bekliyor. Gene ayni lavuklar gece olunca geyşalik bekliyor.

Konudaki kadınlar nasıl bir kafa yaşıyor? Yok depresyon ilaci olarak düşünmüş, yok 3 yıllık evlilikte niye bu kadar erken soğumuşmuş? Ciddi misiniz siz ya.
Kadın ilk yıllar günde birden fazla ilişki yaşamış, lohusa olmuş 40 ini çıkmasını bile beklememiş. Sarilamıyorum bile hemen sevişmek istiyor diyor. Bu kadin ne ara özleyecek eşini.
Okurken cinsellikten soğudum vala bu ne biçim birsey. Bir taraf istemeden cinsellik yaşanır mı?

Kanamam 1 hafta falan sürdü zaten bitince 40i beklemek tabi ki . Bende hiç sesimi çıkartmadım . Aslında korkum hep isteklerini karşılamazsam aldatır mı başkalarına bakar mı diye korktum
Bi tane trans bi kadin var böyle evli azgin tiplerle konusmasini youtubeda paylasio. Teki sey diyodu ben erkekle olmayi daha cok seviyorum, erkek adam erkekle ..., falan. E niye evlendin karınla onunla olmuyo musun? diyo. Olmaz olur muyum her gün yapiyoruz ama bana yetmio dio.

Kadının yerine koydum kendimi her gün sevisiyorum e aldatmiodur heralde derim cok muhtemelen. Ama gel bi de adama bak.

Konudaki kadınlar nasıl bir kafa yaşıyor? Yok depresyon ilaci olarak düşünmüş, yok 3 yıllık evlilikte niye bu kadar erken soğumuşmuş? Ciddi misiniz siz ya.
Kadın ilk yıllar günde birden fazla ilişki yaşamış, lohusa olmuş 40 ini çıkmasını bile beklememiş. Sarilamıyorum bile hemen sevişmek istiyor diyor. Bu kadin ne ara özleyecek eşini.
Okurken cinsellikten soğudum vala bu ne biçim birsey. Bir taraf istemeden cinsellik yaşanır mı?
Ben cinselliği severim eskiden de öyleydi.Benim söylediğim benim eşimle aramdaki mesele. Bi de uyku problemimi de çözünce ilacım oldu Allah Allah. 😋 İlişkiyi sevmeyene ne dersen de zaten. Bakış açısını değiştirirse belki eziyet olmaktan çıkar dimi?

Arkadaşlar 3 yıllık evliyim bir kızım var . Allah aşkına bana bir akıl verin ayrılma noktasına geldim eşim her gün ilişki istiyor bazen laf ediyor eskiden günde 1 2 olurdu en az diye . Ben yoruldum artık çocukta oldu peşinde yoruluyorum . Ne yalan söyleyim eski heyecanım da kalmadı sıkıldım artık . Adama diyorum kalk bir spora git yürüyüş yap biraz yorul 1 gün çalışıp 2 gün yatıyor dinç oluyor biraz efor sarfet yürüyüşte falan . Bana akıl verin bazen acaba bende mi sorun diyorum kadınlığımdan şüphe ediyorum . Normal mini şortla yatıyorum eskiden giymezdin onu iç camaşırı ile yyardın diyor çocuk oldu diyorum kalkıyorum gece sürekli vs . Uyumadan önce duş almayı severim o da sanıyor ona sebep aldım hemen sırnaşıyor gerçekten yıldım artık ya soğudum nefret ettim ne yapmam lazım
Düşman başına 🤣 Allah yardımcın olsun, bence gizlice yemeklerine şap at ...

Libidosu yüksek birine sporun fayda edeceğini sanmam. Tam tersi özellikle bacak çalıştığı gün eşim daha da istekli oluyor. Çok fazla yoğun spor yapanlarda oluyor o libido azalması, normal tempolu spor libido arttırır.

Size saygı duyması tek çaresi bu işin. Yorgun olabilirsiniz buna anlayış gösterecek. Ancak siz de hiç birliktelik yaşamak istemiyorsanız bu da normal bir davranış değil evlilikte. Orta yolu bulmanız gerek.

Aynen oraya evrilio kafam, trajikomedi. Bana dokunma da kime napiosan yap 🤣 off cok igrenc ya. Bak o hastalik lafina da çok ayar olurum. Erkekler karşısında hasta kadin gormekten nefret ediyorlar icten ice. Acikca demeseler bile.

Istiyorlar ki makine olalim. Bustiyerle donla yatalim - hatta donsuz tercihen, don opsiyonel. Ev işi yaparken de yari çıplak gezelim, önlerinde bentover lar yapalim hatta camasir asmak isin bahanesi onlar seks istesin diye domaliriz biz. Hic hasta da olmayalim her gun her yerde soyunuk gezelim ama asla hastalanmayalim.

Öte yandan az
masraf etsinler kombiyi az yaksinlar disarda yemek yemek falan istemeyelim evde iki dkda domala comele börek falan acariz ne haddimize, tatile gitmek luks olsun kuafor parasina laf etsinler ama parlayan bi kadin görünce de akillari gitsin.

Bu ikiyuzlu adiler yuzunden 50 sinden sonra lezbiyen olan teyzelerden olcam baskasina peşkeş çekmek beri dursun 🤣🤣

Aynen oraya evrilio kafam, trajikomedi. Bana dokunma da kime napiosan yap 🤣 off cok igrenc ya. Bak o hastalik lafina da çok ayar olurum. Erkekler karşısında hasta kadin gormekten nefret ediyorlar icten ice. Acikca demeseler bile.

Istiyorlar ki makine olalim. Bustiyerle donla yatalim - hatta donsuz tercihen, don opsiyonel. Ev işi yaparken de yari çıplak gezelim, önlerinde bentover lar yapalim hatta camasir asmak isin bahanesi onlar seks istesin diye domaliriz biz. Hic hasta da olmayalim her gun her yerde soyunuk gezelim ama asla hastalanmayalim.

Öte yandan az
masraf etsinler kombiyi az yaksinlar disarda yemek yemek falan istemeyelim evde iki dkda domala comele börek falan acariz ne haddimize, tatile gitmek luks olsun kuafor parasina laf etsinler ama parlayan bi kadin görünce de akillari gitsin.

Bu ikiyuzlu adiler yuzunden 50 sinden sonra lezbiyen olan teyzelerden olcam baskasina peşkeş çekmek beri dursun 🤣🤣

😂ahahah. Bi gün hepimiz aman be beri dur teyzelerden olcaz öyle görünüyor.

Spor ile vücut yaparken testosteron iğnesi kullanmış o dönem durulmuş eşim. Onun dışında hep libidosu yüksek bir adamdır. Günde 2-3 kez onaylasam o da okeydir, ama onaylamıyorum. :KK53: Sadece iş sevişmekle de bitmiyor ki kalk temizlen duşunu al vs. böyle bir zamanım yok yahu. Hafta sonu olabilir, normaldir ancak her güne nooo. Haftada 3 idealdir.:21:

Back
X