- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
imla bilgimi wordden almıyorum hanımefendi ama siz word kadar bile imla bilmiyorsunuz, sizden iyi bilene danışın istedim ama -de ekini ayırmışsınız gözümden kaçmadıHımm imla bilginizi wordden aldığınız nasıl da belli.
Önyargılı yaklaşmadınız mı? ilk yazdığınıza bakın. Her neyse kendinize iyi bakın iyi geceler.Hımm. Senin nickin kitap olunca sen okuyan ben de okumayan mı oluyorum bu durumda?
Peki ablacım! Sana ergen hallerinde başarılar. Ben sana hiç önyargılı yaklaşmadım. Başkalarının gazına gelerek benimle önyargılı konuşmaya başkadın. Kitap okusaydın , kitap okumakla övünmez bunun zaten çağdaş bireylerin gereksinimi olduğunu bikirdin.
ozaman siz kendı kızınızın 15 yaşındayken erkek peşinde olmasına dur demeyeceksiniz......Umarım kızınız o yaşta sadece kafasını derslere verir .......Neden yazık? Birini sevdiğim için mi? Masumca bi sevgi beslediğim için mi? İlk aşkım olduğu için mi? İnsanlara yazık demeyin ayıplamayın hanımefendi, sonra kızınız olur, pişman olursunuz kimin ahını aldım diye.
Size yanlış geliyorsa doğrusunu abla gözüyle anlatabilirsiniz.Sizin kimseye yazık deme gibi bir lüksünüz olmamalı.Masumca sevmiş bunda ne zarar var?Benimde vardı 15 yaşımda erkek arkadaşım birbirimize müzik gonderiyorduk,kantinde kola içiyorduk.Gayette ders çalışıyorduk.Bunun dersle okulla yada çocuk olmakla alakası ne?OLMAMIŞ DİYE BİRŞEY demedim..........15 yaşında aşık olanıda ben ilk defa duydum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.. analar babalar daha 15 yaşındaki yavrusuna çocuk gözüyle bakarken o yaştaki bi kızın erkek peşinde olması çok yanlış bu benım fikrim
Geç oldu uyu istersen. Bak cümleyi bile tersten okuyorsun.homosapiensten insana evrildik hanfendi. İnsandan homosapiense evrim olmaz çünkü evrim insanda biter. İnternetten bakmadan önce bi okusaydınız.
Erkek peşinde olması? Ben kimsenin peşinde değildim. Keşke birini sevmenin karar veremeden olunan bir şey olduğunu bilseydiniz.OLMAMIŞ DİYE BİRŞEY demedim..........15 yaşında aşık olanıda ben ilk defa duydum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.. analar babalar daha 15 yaşındaki yavrusuna çocuk gözüyle bakarken o yaştaki bi kızın erkek peşinde olması çok yanlış bu benım fikrim
tamam haklısınız siz iyi geceler hadiGeç oldu uyu istersen. Bak cümleyi bile tersten okuyorsun.
ben sizle muhattap değilim konu sahibi konu açmış fikrimi beyan ettim........UMARIM SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ ANNENİZ BABANIZDA ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUR..... DAHA ANNE OLMAYA ÇOK VAR SANIRIM OYÜZDEN SİZİNLE BENİM KAFA YAPIM ŞUAN ÇOK FARKLI BEN SİZE BURDA SAYFALARCA YAZSAM SİZ HALA BİLDİĞİNİZİ OKUYACAKSINIZ OYÜZDEN sizle muhattap olmuyorum anne OLUNCA anlarsınız umarımSize yanlış geliyorsa doğrusunu abla gözüyle anlatabilirsiniz.Sizin kimseye yazık deme gibi bir lüksünüz olmamalı.Masumca sevmiş bunda ne zarar var?Benimde vardı 15 yaşımda erkek arkadaşım birbirimize müzik gonderiyorduk,kantinde kola içiyorduk.Gayette ders çalışıyorduk.Bunun dersle okulla yada çocuk olmakla alakası ne?
Biz insan tahlilini,kimin doğru kimin yanlış olduğunu nerden bileceğiz bunları yaşamazsak?
benim 15 yaşında erkek arkadaşım vardı, 16 yaşında da 18 yaşında da 21 yaşında da 25 yaşında da 29 yaşındayım yine var. üniversite mezunuyum ve üniversitede yarım dönem hariç hiç dönem tekrarı yapmadım. sizin deyiminizle kafamı derslere vermedim ama bir dahi olmalıyım ki okullarımı bitirmeyi becerdim. bu bir çelişki midir, yoksa ben üstün insan mıyım?ozaman siz kendı kızınızın 15 yaşındayken erkek peşinde olmasına dur demeyeceksiniz......Umarım kızınız o yaşta sadece kafasını derslere verir .......
Yerinde kullandığımdandır.imla bilgimi wordden almıyorum hanımefendi ama siz word kadar bile imla bilmiyorsunuz, sizden iyi bilene danışın istedim ama -de ekini ayırmışsınız gözümden kaçmadı
size de iyi gecelerYerinde kullandığımdandır.
Neyse hanımlar, hepinize iyi geceler.
erkek peşinde deyimini devam ettirmeyi keser misiniz?ozaman siz kendı kızınızın 15 yaşındayken erkek peşinde olmasına dur demeyeceksiniz......Umarım kızınız o yaşta sadece kafasını derslere verir .......
Yuh yani arkadaşım. Hangi üniversiteyi bitirdin ya hu sen?size de iyi geceler
dahi anlamındaki -de ayrı yazılır.
↑Yuh yani arkadaşım. Hangi üniversiteyi bitirdin ya hu sen?
Bemim yerinde nin -de sini ayrı yazmamı bekliyorsan daha çok beklersin.
Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.Yuh yani arkadaşım. Hangi üniversiteyi bitirdin ya hu sen
Arkadaşım ben kpss de branşımda Türkiye birincisiyim 98 kusur puanla.↑
Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Beğeni hoşlantıdır o yaşlarda normal olan, flört değil.
http://www.dahianlamindakideayriyazilir.com
- da nın ayrı yazılması için -da yı çıkardığımızda anlamında bir bozulma yada düşme olmaması lazım.Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Atomu parçalamasak bile
-de yi cümleden çıkarıp yerine başka ek koyabiliyoruz
not: Fen Bilimleri mezunu değilim, üniversitem bana kalsın