ben elimden geleni yaptım

Önyargılı yaklaşmadınız mı? ilk yazdığınıza bakın. Her neyse kendinize iyi bakın iyi geceler.

ozaman siz kendı kızınızın 15 yaşındayken erkek peşinde olmasına dur demeyeceksiniz......Umarım kızınız o yaşta sadece kafasını derslere verir .......

Size yanlış geliyorsa doğrusunu abla gözüyle anlatabilirsiniz.Sizin kimseye yazık deme gibi bir lüksünüz olmamalı.Masumca sevmiş bunda ne zarar var?Benimde vardı 15 yaşımda erkek arkadaşım birbirimize müzik gonderiyorduk,kantinde kola içiyorduk.Gayette ders çalışıyorduk.Bunun dersle okulla yada çocuk olmakla alakası ne?
Biz insan tahlilini,kimin doğru kimin yanlış olduğunu nerden bileceğiz bunları yaşamazsak?

Erkek peşinde olması? Ben kimsenin peşinde değildim. Keşke birini sevmenin karar veremeden olunan bir şey olduğunu bilseydiniz.

Onun sana ulasacagi tum yollari kapat ve onune bak. Bu adamda. Bi yol olmaz. Mutlu olmak herkes gibi seninde hakkin

ben sizle muhattap değilim konu sahibi konu açmış fikrimi beyan ettim........UMARIM SİZİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜZÜ ANNENİZ BABANIZDA ÖYLE DÜŞÜNÜYORDUR..... DAHA ANNE OLMAYA ÇOK VAR SANIRIM OYÜZDEN SİZİNLE BENİM KAFA YAPIM ŞUAN ÇOK FARKLI BEN SİZE BURDA SAYFALARCA YAZSAM SİZ HALA BİLDİĞİNİZİ OKUYACAKSINIZ OYÜZDEN sizle muhattap olmuyorum anne OLUNCA anlarsınız umarım

ozaman siz kendı kızınızın 15 yaşındayken erkek peşinde olmasına dur demeyeceksiniz......Umarım kızınız o yaşta sadece kafasını derslere verir .......
benim 15 yaşında erkek arkadaşım vardı, 16 yaşında da 18 yaşında da 21 yaşında da 25 yaşında da 29 yaşındayım yine var. üniversite mezunuyum ve üniversitede yarım dönem hariç hiç dönem tekrarı yapmadım. sizin deyiminizle kafamı derslere vermedim ama bir dahi olmalıyım ki okullarımı bitirmeyi becerdim. bu bir çelişki midir, yoksa ben üstün insan mıyım?

ahhh ahhh görmüş geçirmiş biri olarak yorum yapıyorum. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim şimdi

canımm karşında 20 yaşında olgunlaşamamış bi oğlancık var. sende daha çok küçüksün. bu çocuktan sana hayır gelmez. önüne bak..

Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Atomu parçalamasak bile
-de yi cümleden çıkarıp yerine başka ek koyabiliyoruz

not: Fen Bilimleri mezunu değilim, üniversitem bana kalsın
- da nın ayrı yazılması için -da yı çıkardığımızda anlamında bir bozulma yada düşme olmaması lazım.
Ancak burda "atomu parçalamasak atomun yapı taşlarını öğreniyorduk" dediğimizde cümlede bir düşme olur.
Bu sebeple buradaki -da ayrı yazılmaz.
Fen bilimleri mezunu bir mühendisiyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…