- 19 Şubat 2015
- 227
- 191
İçerisinde bulunan, nötron ve protonlardan bahsetmemi isterseniz, size bunu dünyanın varoluşuna kadar açıklayabilirim. Fakat anlar mısınız ki?Hanfendi değil hanımefendi.
Ayrıca eksik öğrenmişsin. Biraz daha kurcala bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İçerisinde bulunan, nötron ve protonlardan bahsetmemi isterseniz, size bunu dünyanın varoluşuna kadar açıklayabilirim. Fakat anlar mısınız ki?Hanfendi değil hanımefendi.
Ayrıca eksik öğrenmişsin. Biraz daha kurcala bakalım
Yanlışın var. Oradaki - da eki dahi anlamında olmadığından ayrı yazılmaz.önce o "-de" bağlacını ayıralım ondan sonra insanlara dil bilgisi öğretelim, değil mi?
öğretmekte değil bu, zaten bilerek hanfendi yazmıştım :) ama anlayamamış.önce o "-de" bağlacını ayıralım ondan sonra insanlara dil bilgisi öğretelim, değil mi?
Güzeeeel. Bak şimdi seni kaale almaya başladım.İçerisinde bulunan, nötron ve protonlardan bahsetmemi isterseniz, size bunu dünyanın varoluşuna kadar açıklayabilirim. Fakat anlar mısınız ki?
hoşlantı nedir onu da bi anlatsanız ??önce o "-de" bağlacını ayıralım ondan sonra insanlara dil bilgisi öğretelim, değil mi?
Beni "kaale" almanıza ihtiyacım yok. Bir şey almak istiyorsanız biraz kitap alıp okuyun derim.Güzeeeel. Bak şimdi seni kaale almaya başladım.
Şu yorumunuz bile ne kadar terbiyesizce.Güzeeeel. Bak şimdi seni kaale almaya başladım.
Güzel olanda bu.Cinsellik nedir bilmeden birini sevebilmek.15 yaşında biz sokakta ip atlıyoduk ........15 yaşında seni annen baban nasıl dünyaya getirdi biliomuydunki O yaşta Aşk yaşıosun.....
AYrıca 15 yaşından sonrasını okuma zahmetınde bulunmadım yazık diyorum sadece.......
homosapiensten insana evrildik hanfendi. İnsandan homosapiense evrim olmaz çünkü evrim insanda biter. İnternetten bakmadan önce bi okusaydınız.Evet bing bang den mi başlamak istersin yoksa ilkel insandan homo sapiense evrilmekten mi?
cümleyi word dosyasına atın ve hata verip vermediğini kontrol edin, sonra tartışalım bu konuyuYanlışın var. Oradaki - da eki dahi anlamında olmadığından ayrı yazılmaz.
güzel olan 15 yaşında derslere odaklanması gerekirken 15 YAŞINDAKİ ÇOCUGUN AŞIK OLMASIMI?Güzel olanda bu.Cinsellik nedir bilmeden birini sevebilmek.
Hımm. Senin nickin kitap olunca sen okuyan ben de okumayan mı oluyorum bu durumda?Beni "kaale" almanıza ihtiyacım yok. Bir şey almak istiyorsanız biraz kitap alıp okuyun derim.
Niye tıpçıların,mimarların,mühendislerin hiç mi sevgilisi olmamış?güzel olan 15 yaşında derslere odaklanması gerekirken 15 YAŞINDAKİ ÇOCUGUN AŞIK OLMASIMI?
böyle hoşlantı ettiğin oğlanı görünce kaşıntı tutuyor sanırsam bilemiyorumhoşlantı nedir onu da bi anlatsanız ??
Hımm imla bilginizi wordden aldığınız nasıl da belli.cümleyi word dosyasına atın ve hata verip vermediğini kontrol edin, sonra tartışalım bu konuyu
Neden yazık? Birini sevdiğim için mi? Masumca bi sevgi beslediğim için mi? İlk aşkım olduğu için mi? İnsanlara yazık demeyin ayıplamayın hanımefendi, sonra kızınız olur, pişman olursunuz kimin ahını aldım diye.15 yaşında biz sokakta ip atlıyoduk ........15 yaşında seni annen baban nasıl dünyaya getirdi biliomuydunki O yaşta Aşk yaşıosun.....
AYrıca 15 yaşından sonrasını okuma zahmetınde bulunmadım yazık diyorum sadece.......
OLMAMIŞ DİYE BİRŞEY demedim..........15 yaşında aşık olanıda ben ilk defa duydum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.. analar babalar daha 15 yaşındaki yavrusuna çocuk gözüyle bakarken o yaştaki bi kızın erkek peşinde olması çok yanlış bu benım fikrimNiye tıpçıların,mimarların,mühendislerin hiç mi sevgilisi olmamış?
parçalasak dahi anlamında yazılmış, bu nedenle ayrı yazılır.Yanlışın var. Oradaki - da eki dahi anlamında olmadığından ayrı yazılmaz.