ben elimden geleni yaptım

lütfen milleti ayakta uyutmayın
arkadaşım gazoz kapağı mı ne kapağı o ? ben sana yollayayım burdan kapak lazımsa, bu işler ordan üçüncü burdan beşinciyim demekle olmuyo maalesef, yazdıkların kadarsın, yazdığın ortada, 40 saattir attığın boş çalımlar da ortada, burda ki de de benden sana hediye gelsin, hadi sana da iyi geceler.

görmüş geçirmiş biri olaraktan...
baştan hediye göndermen yanlıştı
ama olmuş bitmiş...
burnun havada gez ona karşı
veya en güzeli hepten yol ver :)
ne parfümü aldın ki?
ismi ney?

Akademik bir başarın yoksa tek bir - da çok bir şey ifade etmiyor benim için. Az önce onun da açıklamasını yaptım zaten. Ama velev ki o an dalgınlığımdan - da ekini yanlış yazdım be neyi ispatlar?

bağlaçlar konusunu üstünkörü öğrenmişsiniz ama. Almanlar yenilince biz de yenilmiş sayıldık, sıradanlığında bir örnekle geldiniz çünkü. anlamı değiştirmeyecek aynı görevli ekler birbirinin yerine kullanılabiliyorsa bağlaçtır, ve/ile gibi.
Ahmet ve Ayşe sinemaya gitti. Ahmet Ayşe sinemaya gitti (anlam bozuldu) Ahmet ile Ayşe sinemaya gitti (anlam aynı)
belli mühendis olduğunuz.

Türkçe dilbilgisi konusunda kendimden daha fazla güvendiğim tek kişi Sevgili Mune 'dir... İsterseniz, kimlerin nicki forumdan bir süre ayrı yazılacak, kimlerin birlikte yazılmaya devam edecek kendisine bırakalım, ne dersiniz?

boşver ya bence sınıf baskanını bak tahtaya yazar seni he ay pardon kpss birincisimiydi

sesli güldüm ay napayım, yazmayıp kanser mi olayım

Haklısın ama bazı şeyleri değiştiremiyoruz.Vakit kaybına gerek yok.

Gelelim konuya;

Bu çocuk henüz 20 yaşında ve boşluğa düştükçe sana yazıyor konu sahibi kızkardeşim. Bu yüzden emek vermeye, düşünmeye veya kafana takmaya değmez. Bütün iletişim yollarını kapat.

Bayıldım kurabiye neyim vermesine O yaşlar ergenlik çağı illaki flörtler oluyor tabi.

Erkelerin genel huyudur yüz vermezsen peşinden koşar, yüz verirsen astarını ister. Ne istediğini bilmeyen biriyle karşı karşıyasın. Sen devam et böyle cevap verme yazma konuşma emin ol bi süre sonra unuttuğunu sende fark edeceksin..

İlk sevgilim 15 yaşındaydı
Hiç peşinde koşmadım erkeklerin, onlar zaten koşuyorlardı yeterince
Sonra Türkiyenin ünlü üniversitelerinden birinde psikoloji okudum
Şimdi yurtdışında yüksek lisansa hazırlanıyorum

Herkes yapabilir mi bilemem ama ben hayatımı her yönüyle çok keyifli, güzel yaşadım ve çok da başarılı oldum

Yanlış biliyorsunuz. Buradaki "de" "dahi" anlamındaki bağlaçtır ve ayrı yazılır.
Doğrusu "Atomu parçalamasak da atomun yapı taşlarını öğreniyorduk" şeklinde olmalıdır. Her şeyi doğru bilmek zorunda değilsiniz ama insanların doğru olanı göstermesine rağmen ısrarla yanlış olanı savunmanız hoş değil.

Asıl konuya gelince konu sahibi, ben hoşlandığınız çocuğun karakterini pek sağlam bulmadım. Bana kaba ve umursamaz biri gibi geldi açıkçası.

bazen bi konuda hanımlar bilgi yarışına giriyor ya acayip afakanlar basıyor konuda çok dağılıyor.neyse...
konu sahibi arkadaş;bi hediye beğenilmesede beğenmedim denir mi sence?bu ne kabalık!zaten senin onunla konuşman baştan aşağı yanlış.ne öyle 1 ay konuş 7 ay konuşma.arkadaşlık desen değil sevgililik desen hiç değil..bence bidaha o cocukla hiç konuşma.çıkar at hayatından.

Bunları üniversitede öğretmiyorlar zaten. O nedenle nerden mezun olduğunuzun bir önemi yok. İlköğretim mezunu herkesin bilmesi gereken bir şey.

Arkadaşlar telefon yazım hatalarınızı düzeltmiyor mu zaten. Bakın birleşik yazdım hemen hata verdi aşağıda doğrusunu ayırdı yazdı. Sizin için ekran görüntüsü aldım.

http://imgur.com/JMMiMIZ.png

Yazık kızın konusu karışmış.

Konu sahibi arkadaşım diğer arkadaşların dediği gibi ulaşabileceği heryerden engelle yoluna bak. İnsan beğenmese bile beğendim der. Bir de ne demek senin sevgilin olamaz. O kim oluyor ki bunu söyleme cesaretini gösteriyor. Sen kaç bu adamdan bu sana mutluluk değil dert getirir. Bak ben çok gördüm geçirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…