- 29 Ekim 2014
- 204
- 53
- 34
Hediyeyi beğenmese bile beğenmiş gibi yapar insan.. o bana sevgilin olmayacak senin, çıkma tekliflerini kabul etme gibi şeyler söylüyor. Bana aşkım de demişti sarhoşken bi kere. yani cidden anlamıyorum ne yaptığını. Sevse böyle davranmaz ama bu ne ? gevşeklik sanırım..
Dediğiniz gibi gerzek. yorum için sağolunNe varmış 15 yaşında flôrtte.Birinden hoşlanmanın yaşı mı olur? O yaşta çıkmak demek normal bir ilişki yaşamak değil ki.Çok daha masumca,çok daha güzel.
Hepiniz 15 yaşında atom parçalıyordunuz anladık..
Konuna gelince canım benim senin iyi niyetini suistimal eden bu gerzekle daha fazla vakit harcama.
Bu kızın öğrenmediğini nerden biliyorsunuz.Başarısı erkek arkadaş olup olmamasıyla ölçülecek birşey mi?Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Beğeni hoşlantıdır o yaşlarda normal olan, flört değil.
Gerçekten anlamsız davranıyoradam dediğin seviyorsa elini masaya vurur bağıra bağıra haykırır. bu ne böyle kız gibi ya
Bu kızın öğrenmediğini nerden biliyorsunuz.Başarısı erkek arkadaş olup olmamasıyla ölçülecek birşey mi?
15 yaşındaki çocuk flörtüyle sinemaya da gider tiyatroya da.
Kaldı ki madem ablalık yapacaksınız güzelce yol gösterin.Ondan sonrasını okumadım demek ayıp etmiş olmaz mı?
ay ne kadar abarttınız benim 15 yaşındayken erkek arkadaşım vardı hem de 3 sene önce de değil gayet 14 yıl önce, annem de eve çağırır kurabiye neyin verirdi çocuğa, gezer tozar, sinemaya kafeye falan giderdik ne yapacağız zaten o yaşta başkaAtomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Ben bu arkadaşa başarısızdır mı demişim? Hani nerde ?Bu kızın öğrenmediğini nerden biliyorsunuz.Başarısı erkek arkadaş olup olmamasıyla ölçülecek birşey mi?
15 yaşındaki çocuk flörtüyle sinemaya da gider tiyatroya da.
İyi olur.İyi akşamlarBen bu arkadaşa başarısızdır mı demişim? Hani nerde ?
Ama flört hakkında aynı düşünceleri paylaşmadığımız aşikar. Uzlaşamayacağımız bir konuda boşuna tartışmayalım.
Aferin.ay ne kadar abarttınız benim 15 yaşındayken erkek arkadaşım vardı hem de 3 sene önce de değil gayet 14 yıl önce, annem de eve çağırır kurabiye neyin verirdi çocuğa, gezer tozar, sinemaya kafeye falan giderdik ne yapacağız zaten o yaşta başka
bu arada derslerim de çok iyiydi
Siz atomun yapı taşını öğrenmişsiniz fakat keşke saygılı bir insan nasıl olunur bunu öğrenseydiniz ve atom; çekirdek ve elektrondan meydana gelir. Bakın bende öğrenmişim. Sevgilim olmasına rağmen, hanfendi.Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Sağolun yorum için..Adam yokluğundan sana sarmış maalesef. Yol ver gitsin. Dengesiz herif. Yaşın küçük daha kimler çıkar karşına.
ahhhhahaha sizin takdirinizi de kazandım ya, artık gözüm açık girmem mezarıma. çok hoşsunuz gerçekten.Aferin.
Hanfendi değil hanımefendi.Siz atomun yapı taşını öğrenmişsiniz fakat keşke saygılı bir insan nasıl olunur bunu öğrenseydiniz ve atom; çekirdek ve elektrondan meydana gelir. Bakın bende öğrenmişim. Sevgilim olmasına rağmen, hanfendi.
Sende yedin paparayı.ahhhhahaha sizin takdirinizi de kazandım ya, artık gözüm açık girmem mezarıma. çok hoşsunuz gerçekten.
Normalde hanımefendi yazdığımı fark ederdiniz, diğer yorumları okusaydınız. Ama size hanfendi yeterli bence, hanfendi.Hanfendi değil hanımefendi.
Hanfendi değil hanımefendi.
Ayrıca eksik öğrenmişsin. Biraz daha kurcala bakalım
önce o "-de" bağlacını ayıralım ondan sonra insanlara dil bilgisi öğretelim, değil mi?Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.
Siz gerçekten bir abla gibi yaklaşmış olsaydınız ilk başta o yorumu yapmazdınız.Kimse aynı düşünmek zorunda değil.Hanfendi değil hanımefendi.