Teşekkürler yinede yorumunuz için..15 yaşında sevgiliden sonrasını okumadım...
teşekkür ederim yazdığınız için, belkide şu an kalbim boş olduğu için onunla doldurmaya çalıstım haklısınız..Engelleyin hertaraftan, zaten uzaktada... Okulunuza konsantre olun, sonrada yeni Asklara yelken acin...
Parfüm almıştım. Bu arada yorumunuz için sağolun..Ne almıştın ki?
Ne istediğini bilmeyen biri karşındaki
Teşekkür ederim yorumunuz için..ben çok yaşlandım galiba yaaa... konuyu okuyorum... sorun ne bulamıyorum... çocukça olaylar gibi geliyor bana ...
konu sahibesi çocuğum , iki hafta çıkmışsın sonrada arada yazışmışsın bu kadar önemseme bu olanları hayatta daha neler oluyor...
Parfüm almıştım. Bu arada yorumunuz için sağolun..
Görmüş geçirmiş; yaşı benden olgun, daha fazla şey yaşamış, tavsiye verebilecek kadar en azından. yanlış anladıysanız, estağfurullah, sizin fesatlığınız efendim.Görmüş geçirmiş ne ya
Iltifat desen değil hakaret desen değil.
Moral bozucu.
Pis
teşekkürler..Odun Erkekler Diyarına ücretsiz giriş hakkı kazanmışsın. ya idare edeceksin ya arkanı döneceksin, başka yolu yok maalesef. bir de çok umut bağlamamaya çalış, oluru varsa olur ama pek sanmam açıkçası, bu yaşta erkeklerin böyle sorumsuz takılmacalar hoşuna gider, dikkat et başka sevgilisi olmasın. sen de gözünü açık tut, başka anaların da oğulları var, unutma
rica ederim ama Marilyn aynı zamanda "tek başına mutsuz olmak, başkasıyla mutsuz olmaktan daha iyidir" de der, aklında bulunsun.teşekkürler..
"Akıllı bir kız öper ama sevmez, dinler ama inanmaz, ve terkedilmeden önce terkeder."
ne yapsak Marilyn' i mi dinlesek
Atomu parçalamasakda atomun yapı taşlarını öğreniyorduk.Ne varmış 15 yaşında flôrtte.Birinden hoşlanmanın yaşı mı olur? O yaşta çıkmak demek normal bir ilişki yaşamak değil ki.Çok daha masumca,çok daha güzel.
Hepiniz 15 yaşında atom parçalıyordunuz anladık..
Konuna gelince canım benim senin iyi niyetini suistimal eden bu gerzekle daha fazla vakit harcama.
Hediyeyi beğenmese bile beğenmiş gibi yapar insan.. o bana sevgilin olmayacak senin, çıkma tekliflerini kabul etme gibi şeyler söylüyor. Bana aşkım de demişti sarhoşken bi kere. yani cidden anlamıyorum ne yaptığını. Sevse böyle davranmaz ama bu ne ? gevşeklik sanırım..Canım benim, dün bende senin yaşadğın gibi hediye almıştım ve karşı taraf beğenmeyip epey rencide edildim
neyse şimdi söylemek istedğim şey henüz ilişkinize bi isim vermemişsiniz sanırım. bir nevi karşılıklı muhabbet kurduğunuz iki arkadaş? bunu bu şekilde devam ettirmek istiyor sanırım karşı taraf. ama sende çocuğu seviyorsun yazdıklarından anladığım kadarı ile.
bi karar vermelisin.