ben elimden geleni yaptım

Direkt beğenmedim mi dedi ?

Parfümden daha güzel bir hediye düşünemiyorum

Kızlar Merhaba konuya bir göz atayım dedim maşallah burasını ateş hattına çevirenler olmuş kiz yazdığına yazacagina pişman olmuştur ayıp yahu kız sanki kötü birsey yapmış altı üstü hoslanmis yok ders calış yok evden kaçma hayırdır kız öyle birşey mi dedi birde keşke söyle insanlar birsey sorduklarinda şu şekilde ezercesine yargilamalar yapılmasa dil bilgisine giren cikanlar olmuş bunları ortalama her Türk genci biliyor kime neyi kanıtlıyorsunuz ki herkesin kendi bilgisi kendinedir konu Sahibi gerçekten çok sabırlı kalabilmis kendisini kutluyorum burada kıza saygı cercevesinde gencsin daha gelecekte iyi insanlar çıkicak vs bunlara takılma hayatına eğitimine odaklan denmesine karşı değilim lakin hoslanmasinin hayatına bu kadar kötü etki edicegini kim uyduruyor ki hoslantida yasanmasi gereken bir his hiç birinden hoslanmayaninida ben pek görmedim zaten ne kadar sevgisizce küçük yaşlarda olması zaten çok daha doğal yaş ilerledikce kriterler genisliyor ve kolay kolay begenemiyorsun merak etmeyin kız bir yere kacmıyor konu Sahibi arkadaşım senin konuyu da toparlıyorum hemen bu arkadasin seni taktiği yok klasik ergen erkek tavırları bir ego tatminleri bir kendini ispatlama duyguları bu vesileylede önüne gelen kıza abanirlar boş kaldikça da sana yazıyor senin duygularının farkında irtibatı kesmek hayırlısı olur bu erkekler böyle napicaksin onlar çok sonra olgunlaşiyor hele üniversitede çok çeşitte kızlar mevcut onlarla vakit geçirmek ondan ona atlamak hoş oluyor Onlar için sen ben gb duygu yüklü kızlar da böyle neden böyle yapıyor diye paralaniyoruz bunları yaşadım Üniv bitince muhtemel gelip seni yine bir yoKlar çünkü Üniv kızları sonra püf olup gidicek hiç oralı olma Öpüldün

yorumunuz için teşekkür ederim evet baya abartıp konu dışına çıktık :) bende aynı siz gibi üniversiteden sonra ciddi bir ilişki istediği zaman beni yoklayacağını düşünüyorum. Ama çoook bekler :)

Merhaba güzel kadınlar.. bende burdaki herkes gibi bir derdimi paylaşmak istedim benden büyük, görmüş geçirmiş ablalarımla.. ben 18 yaşındayım. 15 yaşındayken bir sevgilim olmuştu, ilk aşkım.Belkide ilk olduğu için unutmadım onu. biz onunla sadece iki hafta çıktık sonrasinda ayrıldık. Benden iki yaş büyüktü, şu an üniversitede okuyor, ankarada. Ben eskişehirdeyim. Ayrıldıktan sonra yüzyüze hiç görüşmedik ama bu 4 sene boyunca mesajdan konuştuk, dertlerimize ortak olduk. Ne yaparsak yapalım her sene konuştuk, sürekli değildi tabiki. ama mesela bir ay boyunca konuştuk, sonra konuşmayı kestik 7 ay konuşmadık. Sonra tekrar.. böyle devam etti. Her neyse, ben buna bir hediye yolladım bir hafta önce yaklaşık, bana hediyemi beğenmediğini söyledi. Pat diye söyledi kırdı. İnsan değer verdiğine bunu yapar mı? sonra aradı özür diledi ama ne fayda. En son ben whatsappimi sildim, smsden yazmiş niye sildin diye iki üç kere.Durumlar böyle. Bu salağın amacı ne? Neden ben onunla ilgilenmeyince peşimden gelmeye uğraşıyor.. ne yapmalıyım onunla konuşmak istemiyorum unutmak istiyorum..
Bencede canim daha cok toysun onune neler çıkıcak daha gelecegini dusun onceliklee :)

X