- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
OLMAMIŞ DİYE BİRŞEY demedim..........15 yaşında aşık olanıda ben ilk defa duydum ve yanlış olduğunu düşünüyorum.. analar babalar daha 15 yaşındaki yavrusuna çocuk gözüyle bakarken o yaştaki bi kızın erkek peşinde olması çok yanlış bu benım fikrim
Git ders çalış.
Valla artık okuması gereken yaşta olupta böyle küçük yaşta aşk meşk olaylarına düşen kızlara bunu demekten dilimde tüy bitti.
Bak ben 21 yaşındayım. Lisede olsun şu an olsun hayatımın amacı ders çalışmak,gezmek ve gülmek.
Gencim,güzelim,geziyorum,bu yaşta kendimi sözde aşk hayallerine kaptırmıyorum,zaten bir şey olacaksa olur,o hayırlı günü ve kişiyi bekliyorum.
Ama gelmiyor o kişi ,olmuyor diye de hayatımı zehir etmiyorum.
Lütfen ilk önce okuyun,bir mesleğiniz olsun,cahil kalmayın.
İkincisi de kaçmayın kocaya. Ne var kocaya kaçıp,ailenizle küsmeye. Koca eldir;anne baba senin etindir,seni besleyen,dünyaya getirendir.Onların duası olmadan doğrulamazsınız.
Hem o çocuk üniversite de.Bende Ankara'da Hacettepe'de okuyorum.O çocuk mutlaka ki bir sevgili bulmuştur ya da en kötü bir kızdan hoşlanıyordur.
Önüne bak sende. 15 yaşında AŞK olmaz.Bende öyle zannediyordum küçükken.Ama bu ERGENLİK.
Aklına başına al.Allah inşAllah sana hayırlı bir kısmet çıkarır karşına. Aranma.Hayatı akışına bırak ve hayattan keyif al.Bir daha yaşayamayacağız aynı yaşları.Ona göre düşün.
Teşekkür ederim bu yorumunuz ve diğer yorumlarınız için, sizde çok nazik bir bayansınızpeşinde olarak aşk olmuyo, karşına çıkıyo için akıyo o insana ben de 15 yaşında aşık oldum ilk defa, abartılıcak bi durum yok aşıktam eğlendim takdir teşekkürlerimi aldım hayatın hakkını her anlamda verdim konu sahibi de 18 yaşında ama bu forumdaki biçok kadından daha aklı başında yorum yapıyo, nazik
darksea sen akıllı bır kıza benziyodun halbuki, neyse bu kadar saçmalamak kendini övmek için konuyu manipüle etmek de başarı
Teşekkürler yorumunuz içinnHer yerden engellemene gerek yok onu.Boşver engelleme ,ama hiç cevap falan yazma tut kendini.
Ayrıca 15 yaşında birini sevmenin nesi kötü ?
İkidir şu forumda "15-16 yaşında ne işin var ders çalış,yok efendim üniversitede bu işleri boşver,dersine bak" falan filan..
Böyle düşünen arkadaşlar;aşk ,sevgi,hoşlantı güzel şeyler bunlar,güzel duygular,dünyayı güzel yapan duygular hatta.
Niye bu kadar irkiliyor bazı kişiler 15 yaşında birinden hoşlandım deyince anlamam.Hoşlanmaman anormal zaten.
Aynen öyle, bana kalsa ben ilk aşkımla evlenmek isterdim yani ilk ve son olsun isterdim ama kısmet değilse napiyim :)Demek beğenmedim diye söyledi he? Bak canım bu çocuğa hiç cevap verme ararsa açma. zaten kendini geri çekecek ve sende unutacaksın... Okuluna bak ve yeni insanlar tanı.. Bazen ilk aşk, istediğin gibi olmayabiliyor seni çok üzüyor ve yoruyor..
Haklısınız bakalım bir haftadır mesajlarına cevap atmıyorum, tiksindim denilebilirinsan deger verdigine bunu yapar mi demissin? yapmaz. Deger vermedigine de yapmaz. Insan ancak kendi terbiyesizligi ve gorgusuzlugunden ona gelen hediyeye burun kivirir. bosversene bunu sen, baska kimse kalmadimi?
Aynen öyle, bana kalsa ben ilk aşkımla evlenmek isterdim yani ilk ve son olsun isterdim ama kısmet değilse napiyim :)