ben elimden geleni yaptım

Bence bu cocuk bos kaldiginda sana geri donus yapiyor canimduruma bakilirsa iliskileri de yurutemiyor belli kiSana yaptigi kabalik gibi onlara da davranmissa cok bile surmus bence:)

peşinde olarak aşk olmuyo, karşına çıkıyo için akıyo o insana ben de 15 yaşında aşık oldum ilk defa, abartılıcak bi durum yok aşıktam eğlendim takdir teşekkürlerimi aldım hayatın hakkını her anlamda verdim konu sahibi de 18 yaşında ama bu forumdaki biçok kadından daha aklı başında yorum yapıyo, nazik

darksea sen akıllı bır kıza benziyodun halbuki, neyse bu kadar saçmalamak kendini övmek için konuyu manipüle etmek de başarı

Son düzenleme:
Git ders çalış.
Valla artık okuması gereken yaşta olupta böyle küçük yaşta aşk meşk olaylarına düşen kızlara bunu demekten dilimde tüy bitti.
Bak ben 21 yaşındayım. Lisede olsun şu an olsun hayatımın amacı ders çalışmak,gezmek ve gülmek.
Gencim,güzelim,geziyorum,bu yaşta kendimi sözde aşk hayallerine kaptırmıyorum,zaten bir şey olacaksa olur,o hayırlı günü ve kişiyi bekliyorum.
Ama gelmiyor o kişi ,olmuyor diye de hayatımı zehir etmiyorum.
Lütfen ilk önce okuyun,bir mesleğiniz olsun,cahil kalmayın.
İkincisi de kaçmayın kocaya. Ne var kocaya kaçıp,ailenizle küsmeye. Koca eldir;anne baba senin etindir,seni besleyen,dünyaya getirendir.Onların duası olmadan doğrulamazsınız.
Hem o çocuk üniversite de.Bende Ankara'da Hacettepe'de okuyorum.O çocuk mutlaka ki bir sevgili bulmuştur ya da en kötü bir kızdan hoşlanıyordur.
Önüne bak sende. 15 yaşında AŞK olmaz.Bende öyle zannediyordum küçükken.Ama bu ERGENLİK.
Aklına başına al.Allah inşAllah sana hayırlı bir kısmet çıkarır karşına. Aranma.Hayatı akışına bırak ve hayattan keyif al.Bir daha yaşayamayacağız aynı yaşları.Ona göre düşün.

bu yorumun konuyla ilgisi ne
sen olmamışsın kız aşık olmuş öyle ölüp bittiği de yok kaçayım evleneyim okulu bırakayım diye bır düşüncesi de yok aşık olmak gezmeye eğlenmeye engel mi ayrıca

sosyal mesaj vermek güzel ama bari konuyla bi ilgisi olsun

Demek beğenmedim diye söyledi he? Bak canım bu çocuğa hiç cevap verme ararsa açma. zaten kendini geri çekecek ve sende unutacaksın... Okuluna bak ve yeni insanlar tanı.. Bazen ilk aşk, istediğin gibi olmayabiliyor seni çok üzüyor ve yoruyor..

Her yerden engellemene gerek yok onu.Boşver engelleme ,ama hiç cevap falan yazma tut kendini.
Ayrıca 15 yaşında birini sevmenin nesi kötü ?
İkidir şu forumda "15-16 yaşında ne işin var ders çalış,yok efendim üniversitede bu işleri boşver,dersine bak" falan filan..
Böyle düşünen arkadaşlar;aşk ,sevgi,hoşlantı güzel şeyler bunlar,güzel duygular,dünyayı güzel yapan duygular hatta.
Niye bu kadar irkiliyor bazı kişiler 15 yaşında birinden hoşlandım deyince anlamam.Hoşlanmaman anormal zaten.

Ayrıca tek başına gezmek de hiç güzel değil,bulalım birini ,çift halinde gezelim.
Hayat paylaşınca güzel..

Teşekkür ederim bu yorumunuz ve diğer yorumlarınız için, sizde çok nazik bir bayansınız

Teşekkürler yorumunuz içinn

Aynen öyle, bana kalsa ben ilk aşkımla evlenmek isterdim yani ilk ve son olsun isterdim ama kısmet değilse napiyim :)

insan deger verdigine bunu yapar mi demissin? yapmaz. Deger vermedigine de yapmaz. Insan ancak kendi terbiyesizligi ve gorgusuzlugunden ona gelen hediyeye burun kivirir. bosversene bunu sen, baska kimse kalmadimi?

insan deger verdigine bunu yapar mi demissin? yapmaz. Deger vermedigine de yapmaz. Insan ancak kendi terbiyesizligi ve gorgusuzlugunden ona gelen hediyeye burun kivirir. bosversene bunu sen, baska kimse kalmadimi?
Haklısınız bakalım bir haftadır mesajlarına cevap atmıyorum, tiksindim denilebilir

15 yaşında ne yapalım bir karar verin atomumu parçalayalım ip mi atlayalım yoksa ?

Aşk değilse bile bence çok güzel bir duygu...Niye sevgiye bu kadar karşısınız ?

Konu sahibi yaşıtız ve benim de hoşlandığım,beğendiğim biri var.Anlıyorum duygularını ama cidden fazla takılmamaya çalış.Çünkü karşındaki kişi senin duygularını hak etmeyen biri bence.

15 yaşında bir kızın sevgilisinin olması,birisine ilgi duyması niye garip karşılanmış anlamadım ama ben de garip karşılayanları garip karşıladım

ama sen bu çocuktan vaz geç konu sahibi,belli ki değmeyecek ve seni üzecek biri.

Kızlar Merhaba konuya bir göz atayım dedim maşallah burasını ateş hattına çevirenler olmuş kiz yazdığına yazacagina pişman olmuştur ayıp yahu kız sanki kötü birsey yapmış altı üstü hoslanmis yok ders calış yok evden kaçma hayırdır kız öyle birşey mi dedi birde keşke söyle insanlar birsey sorduklarinda şu şekilde ezercesine yargilamalar yapılmasa dil bilgisine giren cikanlar olmuş bunları ortalama her Türk genci biliyor kime neyi kanıtlıyorsunuz ki herkesin kendi bilgisi kendinedir konu Sahibi gerçekten çok sabırlı kalabilmis kendisini kutluyorum burada kıza saygı cercevesinde gencsin daha gelecekte iyi insanlar çıkicak vs bunlara takılma hayatına eğitimine odaklan denmesine karşı değilim lakin hoslanmasinin hayatına bu kadar kötü etki edicegini kim uyduruyor ki hoslantida yasanmasi gereken bir his hiç birinden hoslanmayaninida ben pek görmedim zaten ne kadar sevgisizce küçük yaşlarda olması zaten çok daha doğal yaş ilerledikce kriterler genisliyor ve kolay kolay begenemiyorsun merak etmeyin kız bir yere kacmıyor konu Sahibi arkadaşım senin konuyu da toparlıyorum hemen bu arkadasin seni taktiği yok klasik ergen erkek tavırları bir ego tatminleri bir kendini ispatlama duyguları bu vesileylede önüne gelen kıza abanirlar boş kaldikça da sana yazıyor senin duygularının farkında irtibatı kesmek hayırlısı olur bu erkekler böyle napicaksin onlar çok sonra olgunlaşiyor hele üniversitede çok çeşitte kızlar mevcut onlarla vakit geçirmek ondan ona atlamak hoş oluyor Onlar için sen ben gb duygu yüklü kızlar da böyle neden böyle yapıyor diye paralaniyoruz bunları yaşadım Üniv bitince muhtemel gelip seni yine bir yoKlar çünkü Üniv kızları sonra püf olup gidicek hiç oralı olma Öpüldün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…