Ben de geyik yapmak istiyorum

tanisalim yonca gülüm.ben almayadayim 2 sene oldu almanyaya geleli. 2.5 yasinda kizim var.22 yasindayim.kirsehirliyim.

canım bende aslen orduluyum istanbulda oturuyorum........
5 yıllık evliğim çocuğum yok bebiş istiyorum .......
çalışıyorum özel bir şirkette:asigim:

ben de varım.benim bebiş 7 ayına yaklaşmak üzere.ben de part-time çalışıyorum.haftada 2 gün.napalım bebeğim için her şey feda olsun.onun dışında evdeyim.oğluş çok yaramaz.o nedenle 2 gün dışında kk ya gelemiyorum.ev bebek derken gün bitiyor

ben de varım.benim bebiş 7 ayına yaklaşmak üzere.ben de part-time çalışıyorum.haftada 2 gün.napalım bebeğim için her şey feda olsun.onun dışında evdeyim.oğluş çok yaramaz.o nedenle 2 gün dışında kk ya gelemiyorum.ev bebek derken gün bitiyor

hoş geldin tatlım tabiki herşey yavrularımız için
ne iş tatlım bu haftada iki günCADIARZU

sadem resimlerine bakıyorum eklediğin topicten maşallahın var tatlım rabbim nazardan saklasın:nazar:

cerenim senide aynı şekilde kıssssss ceren çok tatlı rabbim size bağışlasın:asigim:Şeniz

amaniiiiiin ben geldim herkes gitmiş
kibelacım eşimede dedim boşanmak istiyorum mutsuzum diye
ben seni bırakmam diyo
bikaç gün ii oluyo sonra geri dönüyo

sadem canım senle karşılamadık üzüldüm canım ya
nasılsın iyisin dimi varmı bi gelişme

amaniiiiiin ben geldim herkes gitmiş
kibelacım eşimede dedim boşanmak istiyorum mutsuzum diye
ben seni bırakmam diyo
bikaç gün ii oluyo sonra geri dönüyo

sadem canım senle karşılamadık üzüldüm canım ya
nasılsın iyisin dimi varmı bi gelişme

slm demetim.bende iste idare ediyorum.bende pazatesi günü aksam konustum ayrilcam dedim.yeter artik dedim.ayrilamazsin ben seni seviyorum.sabret falan da filan iste erkek kandirmacasi canim.bakalim nolcak :nazar:

sadem resimlerine bakıyorum eklediğin topicten maşallahın var tatlım rabbim nazardan saklasın:nazar:

cerenim senide aynı şekilde kıssssss ceren çok tatlı rabbim size bağışlasın:asigim:Şeniz

sagol canim birazdan yenilerini ekliycem hi hi kaydirigubbakcemile3

canım hoşgeldın bebıs ne zaman dogdu benımde oglum 6 bucuk aylık

nasıl bebek

demetcım
sanemcım ınsanlah kocalarınız ıstedıgınız gıbı olur
keske elımde sıhırlı deynek olsa hemen duzeltsem o adamları

kibela canım valla benimki sademinkinin yanında çok çok ii
sademin dertlerini duyunca ben kendi derdimden utandım valla
canım benim Allah sabır versin bize

hosbuldum canim iyy idare ederim.
bu arada kediciklerini cok güzel yapmisin cok begendim

X