Ben de geyik yapmak istiyorum

çok sağol bitanemhihoyyyt
neden idare ediyorusun iyi değilmisin bitanesiŞeniz

yoncagülüm teşekkür ederim canım benim..ama bizim cadının gel gör ki içi beni dışı seni yakar..yaramaz zilli..dışarı çıkmak istiyo sürekli..ikimizde grip olduk kızlar..dökülüyoruz..eşim önümüzdeki 10 gün evde olucak..ücretsiz izin vermişler..ne oluvvak bu piyasanın hali allah yardımcımı olsun..sizden haberler nasıl kızlar..yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..

sadem demet kız gönderin şu kocaarınız ban..elimde tam onlara göre bişey var..(falaka):roflol:Çok üzgünüm çoook

yoncagülüm teşekkür ederim canım benim..ama bizim cadının gel gör ki içi beni dışı seni yakar..yaramaz zilli..dışarı çıkmak istiyo sürekli..ikimizde grip olduk kızlar..dökülüyoruz..eşim önümüzdeki 10 gün evde olucak..ücretsiz izin vermişler..ne oluvvak bu piyasanın hali allah yardımcımı olsun..sizden haberler nasıl kızlar..yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..

yerim ben o cadıyı yer allah banada öyle bir cadı versin aminnnnnnn:CüvCüv:
eşin için üzüldüm canımya gerçekten piyasa çok durgun bizim maaşlarıda çok geç verdiler hiç böyle yapmazlardı sonumuz iyi olur inşallahsenağlama
sanada çok geçmiş olsun zillimde geçmiş olsun:1hug:

cemresu nasılsın canım..görüşemyoruz a..biz grip kızımla sorma..siz dikkat edin kendinize..:1hug:

sadem gönder kız aradn çıksın..arada 2 de kafaya vurdumu valla bi daha siz kötü davranamazlar.:mymeka::roflol:.

cemresu nasılsın canım..görüşemyoruz a..biz grip kızımla sorma..siz dikkat edin kendinize..:1hug:

sadem gönder kız aradn çıksın..arada 2 de kafaya vurdumu valla bi daha siz kötü davranamazlar.:mymeka::roflol:.

vur canım vur benim içinde vur anlayamamıyorum bu insanları evlenip yuva kurana kadar yalvar yakar sonra böyle kötü davranıyorlar kardeşim sizin niyetiniz mutlu bir yuva değilse neden evleniyorsun değilmi :kızgın:
nasıl üzülüyorum bu kızcağızlara yazıkya gençliğini baharında:teselli:

vur canım vur benim içinde vur anlayamamıyorum bu insanları evlenip yuva kurana kadar yalvar yakar sonra böyle kötü davranıyorlar kardeşim sizin niyetiniz mutlu bir yuva değilse neden evleniyorsun değilmi :kızgın:
nasıl üzülüyorum bu kızcağızlara yazıkya gençliğini baharında:teselli:
haklısın yoncagülüm..ahh bu erkekler ahh..biride babam...:1no2:

bendee geldımm banannnee banannee aranıza kasbul etmesenızde cırttttttttt dıye sıcrayıp geldımmmmmm

X