- 13 Mayıs 2008
- 1.316
- 0
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eh iste idare ediyorum iyim desem yalan olur tam iyi degilim yanii
yoncagülüm teşekkür ederim canım benim..ama bizim cadının gel gör ki içi beni dışı seni yakar..yaramaz zilli..dışarı çıkmak istiyo sürekli..ikimizde grip olduk kızlar..dökülüyoruz..eşim önümüzdeki 10 gün evde olucak..ücretsiz izin vermişler..ne oluvvak bu piyasanın hali allah yardımcımı olsun..sizden haberler nasıl kızlar..yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler..
sadem demet kız gönderin şu kocaarınız ban..elimde tam onlara göre bişey var..(falaka):roflol:Çok üzgünüm çoook
sademde bi geldi kayboldu işleri var galiba
ben gldinm nasılısnız bakem
cemresu nasılsın canım..görüşemyoruz a..biz grip kızımla sorma..siz dikkat edin kendinize..:1hug:
sadem gönder kız aradn çıksın..arada 2 de kafaya vurdumu valla bi daha siz kötü davranamazlar.:mymeka::roflol:.
ben gldinm nasılısnız bakem
haklısın yoncagülüm..ahh bu erkekler ahh..biride babam...:1no2:vur canım vur benim içinde vur anlayamamıyorum bu insanları evlenip yuva kurana kadar yalvar yakar sonra böyle kötü davranıyorlar kardeşim sizin niyetiniz mutlu bir yuva değilse neden evleniyorsun değilmi
nasıl üzülüyorum bu kızcağızlara yazıkya gençliğini baharında:teselli:
nasılsın canım oglum uyandı yazamadımslm ben geldim nasılsınızz