Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
var demetcigim.1 tane kizim vaar.2.5 yasinda valla ddert coook. sen neden ayrilmak istiyon demtcigim seninde varmi cocuk.kac yillik evlisin ayyy baya özelmi oldu ne
canım senin senin kızın var sorunlarınızı çözün derim benim çocuk yok o yüzden böleyken bitirmek en temizi galiba 1 sene 2,5 aylık evliyim ben bende dert çok alkolik sorumsuz bi eş ben evliyim o bekar sanki
demetcigim ben saysam dersinki daha ne duruyosun öyle bi kocada dersin.bizim sorunlar cözülecek gibi degil valla bu gidisle. benimkisi kendisini bekarin alasi saniyo oo biz kadinlar ne kadar fdakariz yaa
biz ne kadar fedakar olursak olalım anlamıyolar işte onlar özgür olsunlar eşleri esir Allahlarından bulsunlar ne diyim tek duam benim kıymetimi birgün anlasın ama iş işten geçmiş olsun beni mumla arasında bulamasın kafasını vuracak bi duvar bile bulamasın benim yüreğim ne kadar yanıyosa onun ki bin misli yansında sönmessin benim helelliğimi almadan
ah be canım neler yaşamışsın sen öle özel msj ını aldım kızın olmasa ne akla hizmet duruyosun orda derim kızın ağzımı dilimi bağlıyo annem ve ablam hep derki bana kızım bol bol dua et yer gök dua yla kaderi değiştiren tek şey dua derler ben çok dua ediyorum sende çok dua et bu arada kaç yaşındasın gülüm sen