Velev ki yarın kocamla anlaşamadık, 10 - 15 yıllık ev hanımı da olayım, hangi cv ile iş bulabilirim ki ? sosyal hayata yeniden nasıl atılırım? Diploma hiçbirşey işveren iş tecrübesine bakıyor, dünyadan bihaber kurduğum hayatın dışına çıktığımda nasıl adapte olabilirim ? 30-35 + iş bulmak çok zor 40 yaş ve üzeri kadınlar zaten iş hayatında tercih edilmiyor o yaşa kadar zaten yönetici pozisyonunda oluyorsun.
Dünyanın en mükemmel en iyi erkeği de olsa ya anlaşamazsak fikrini nasıl düşünmüyorsunuz ? Elin oğluna nasıl sınırsız güvenebiliyorsunuz?
Babadan dededen kalan mallara güvenip çalışmamış ve şimdilerde hayatı mahvolmuş geçinemeyen kadınlar tanıdım..iki tanesi bu forumda üye idi biri üyeliğini iptal etti. Bir başkası sınıf arkadaşımdı babasının Bursa da otobüs firmasına ve otellerine güveniyordu. Evlere temizliğe gidiyor. Utanılacak birşey mi ? Kesinlikle hayır. Ama zamanında kendisine sunulan fırsatları değerlendirip okuyup işe girmedi çok güvendi baba parasına.
Ben bu adamı sevmisim ya evlenmişim, bu adam gece yarısına kadar kadar evlatlarımızın pastel boyası, okul forması, ayakkabısı icin çalışıp didinirken ben gece nasıl rahat uyuyabilirim ?
Kafam az buçuk çalışıyor elim ayağım tutuyor. Her erkek bulaşık makinesini ve çamaşır makinesini kullanabiliyor. Yemek de yapabiliyorlar.
Tüm gün evde sosyal medyada mı takılayım ?
Görme ve zihinsel engelli bireyler çalışıyor.
Çalışmayan kadın için ev, açık hava ceza evidir. Aşkı fazla romantize etmeye gerek yok. Her an her şey bir anda alt üst olabilir.
Çalışma hayatı toksik b.ktan orası ayrı.
Dünyanın bin türlü hali var. Çalışın kimseye güvenmeyin ki adamlar sizi satın aldığını düşünmesin. Kötü muamale gördüğünüzde, terk edecek güçte olduğunuzu bilsinler. Aksi halde üç kuruşluk değeriniz olmaz. Kendinize yaparsınız ne yaparsanız.