Ben de geyik yapmak istiyorum

yoncam sanada hayırlı cumalar canım ya ısınden memnun musun

sağol bitanem yoksun ne zamandan buyana görüşemiyoruz canımsın....
evet bitanem hemde çok hayırdır canımcım bişeymi soracaksın yani ben öyle anladım:1hug:

merak ettım canım ya sana yazıyorum o ara sıte gıdıyor
sıte gelıyor benım oglan uyanıyor canım
artık donmeye basladı ya sureklı pesındeyım

merak ettım canım ya sana yazıyorum o ara sıte gıdıyor
sıte gelıyor benım oglan uyanıyor canım
artık donmeye basladı ya sureklı pesındeyım

evet ttalım buara yavaş çalışıyor ama yakında düzelir sitemiz inşallah:enbuyukkk:
oh maşallah dönsün daha yürüyecek koşacak çok işin var bitanem
yerim ben seni müsait olduğun an kanuşuruz tabide diğer cadılarda uğramıyo gariban kaldı topiğimizklava:klava:klava:

kimse konuşmuyor yaaa...

konusam hemen
5gundr oruc tutuyom allah kabul etsın suan usuyormm nedense bıde cok sey yıyemedım aman kendıme ıyı bakım
yarın yenı bı enısteylen tanısmaya gıdıyom ıns yedektede cok var ee ınsan guzel olunca :dilcikar:
sonra bu aralar altın baya dustu bılesık alcam yarın yada obur gun allahın ıznıyle :sm_cool:
boynum cok ağrıyo bu masada otrmaktan
yasım 21 sözlendım ayrıldım 2,5yıldr ıdarı ısler sorumlusuyum yaırn maas gunumuz 18 gun gec alıyoz anca krez var ulkede ama kımse umursamıyo
hergun durmadan sehıt verıyoruz bugun 35 tane terorıst öldrmuslar onu gosterıp duruyo 3500tane gebertsen gıdenler gerı gelmezz kötükedihüso bu kadr yeterlı mı

ALLAH kabul etsin canım bende başlayacam oruca ...
inşallah hayırlısı olur canım ..

ceren canım ekledim seni ne diyecektin önemli bana
kızlar dün giremedim elektrik yoktu
bugünde eşim bu saate kadar evdeydi
şimdide nereye gitti bilmiyorum
tek bildiğim ciddi ciddi boşanmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…