Ben de geyik yapmak istiyorum

kibela24

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2007
6.205
50
44
bende geyık yapmak ıstıyorum ya....anamdan babamdan ayrıyım eşım ıste benım canım sıkılıyor...

bende varım ama dığer sıtelere gel konusakk cnm mesela kkda dostluk böle olura gel yada yalnızca bekarlara gel

bende deridm ne zaman büyücek diye büyüyor :ecrin_bebek:senin kuzunda büyür

oy oy guzel arkadasimin canimi sIkkInmis valla benimde sIkIliyo esim iste kizim uyuyo anam babam turkiyede evimde hala isler tam bitmedi bir suru is var ama bende derman kalmadi 10 gundur oruc oruc calis saatlerce sil supur bitmiyoooooooooooooooooooo

annıs bende ucretsız ızne ayrıldım...anam ev ıslerı bıtmıyorya bıraktım valla....

sen nasıl yapıyorsun hem ev hem bebek ınsan kafayı yıyor

maşşalah cok tatlı yaa asrın ılk defa duydum bu ısmı nerden geldı aklınıza
rabbım yuzunu guzellestırdıgı gıbı bahtını guzellestırsın.....

geldim canim geldim

hem cocuk ev evisi zor oluyo tabi bir yandan ona agucuklar yapiyorum bir yandan camasirlari katliyorum

sadece normal ev isi olsa yangindan sonra butun camasirlarimi yikanacak ne varsa herseyi yikadim simdide onlarla ugrasiyorum katla utule anam agliyo valla

allahtan kizim eskisi gibi degil oynuyo kendi kendine cani sikildimi o zaman basliyorum agulara

senin oglan nasil buyudumu bir resmini goremedik yav

kocam kızıyor..oglum kabızlık cekıyor bugunlerde.....

utu ısı berbat ya.....

ek gıdaya basladın mı sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…