ben de boşandım

Evlenmeden,gündüz 1-2 saat buluşmakla birşey anlamamış olabilir.
Adam gece sapıtıyormuş.

Bir de konu sahibi utanılacak birşey yapmamış ki...Neden kendini sakınsın ?

Bana kalırsa,elinde olsa,eski eşinin adını bile yazardı.Müstahaktır.

Bazen insan en yakınındakine sarılıverir, yaralarını sarsın diye. İnşallah hata hatayı doğurmaz

arkadaşlar her hkonudan şüphe eder oldum ben
buda öyle geldi biraz fake olma ihtimali nedir sizce
ama gerçekse üzülürüm hakikaten hiç bir kadın yaşamamalı bunları

isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim

İyide canım ortada iktidarsızlık değil ki tek sorun resmen deli birisi var karşında.
bende aynen arkadaslara katılıyorum ve inanamadıgımı söylüyorum insanlar bu kadar kötü bi olay yasarlarsa bence unutmak ve kimseye anlatmak istemezler sen herşeyinle dökülmüşsün sevgilin cevresinden biri görür okur die korkmuyormusun böyle apacık ortalıkta anlata biliyosun sahsen cok sasırdım bi ke daha inanmadıgımı ve genclerin bu kadar cahil olması mümkün degil

Bence insanlara çabuk güveniyorsunuz.
Hiçbir insan melek değildir.En azından evliliğinizden bunu
anlamış olmanız gerekiyordu.Ben çok şükür çok fazla kötü insanla
tanışmadım ama biliyorum ki hiç kimse saf tertemiz değildir.
Biraz daha yavaş ve emin adımlar lütfen.

isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim

ben inanıyodum hikayeye ama gittikçe zınavadan çıkıyo
adam sana jilet, sigara, işkenceler yapıyor
sen basıp gitmek için mektup olayını bekliyosun

gercekten büyü varsa o zaman neden eşler boşanıyor birbirini aldatıyor neden kımse mutlu degıl büyü gercekten olsaydı herkes mutlu olurdu diye düşünüyorum...

Bence gerçekten büyü diye birşey var. Neden eşler boşanıyor çünkü büyü sadece eve bağlamak için değil çeşit çeşit yapılıyor. Duyuyoruz.. Herkesin mutlu olması için herkesin iyi olması lazım. Herkes iyi olmadğına göre. Boşanmalar da normal.. Büyülerde birilerini ayırmak için kullanıldığına göre..

beni anladığınız için teşekkür ederim

evet normal eski eşi olsa haklısın ama bunları yapan birisi koskoca forumda yaptıklarının en ince ayrıntısına kadar anlattığını öğrense neler olur düşünmek bile istemiyorum

hem sevgilisi görse tamam belki anlatmıştır ama üstü kapalı anlatmıştır adam kalkıpta evlenceği kişinin böyle şeyler anlatmasını ister mi ?

yanı biri herkesın ıcınde gırdı oraya ve onu oraya koydu..ve en kuytu bır yere , hemde evde bır sürü kadın varken..enterasan..
herkes ayni odada olmak zorunda degilki hem nekadar cok kadin varsa okadar iyi saklar muskayi bence.

yaşadıklarınızdan sonra, genç kızlara tanımadan evlenmeyin tavsiyesinde bulunursunuz herhalde.
nekadar iyi tanissalarda evlenmeden göremiyorsun karsindakinin nasil biri oldugunu. hem gece cikmis ortaya hastaligi adamin.

konu sahibi gecmis olsun bu zamanda hicbirseye olmaz demiyorum cünkü milletimiz iyice azdi. filmlerde bile gercek hayatta gördügümüzü izlemiyoruz.

insallah bundan sonra daha iyi bir hayat yasarsin.

cnm , sen anlamıyorsun galıba..yarın öbür gün evlenır, forma bir sürü resmını yüklemiş..biliyorsun ki google ye bişi yazdığın zaman 1 sırada kadınlar klubu cıkıyor..kk de bir sürü konu oldugu için, hemen buraya yönlendırıyor..kısacası arkadasın demek ıstedıgı yarın öbür gün biri görse, akraba felan..veya evlense kocasının bı akrabası görse??? daha mı ıyı?? bu ne cesaret demek ıstıyor arkadas...madem bişi paylaşıyorsun..neden frofılınde tonlarca resmın var..hem bızım oralar anlamaz böyle seyden dıyor, hemde frofılı herkese acık...

sigara jilet vs..
resim de görsem aklıma şu gelir.
konu sahibi kendi kendine yapmış..
ruh sağlığı yerinde olamaz herhalde kendini bu kadar ifşa eden birinin..

ben inanıyodum hikayeye ama gittikçe zınavadan çıkıyo
adam sana jilet, sigara, işkenceler yapıyor
sen basıp gitmek için mektup olayını bekliyosun

ben hikaye anlatmadım, yaşadıklarımı paylaştım sadece ama ailemin durumunu anlattım okursanız görürsünüz yorumlarımı

yooo adamı eve bağlamak içinde büyü yapıldığını duymuştum....

HiluuuS - 30-04-2012, 19:18 - Mesaj Linki
tskler canim seninde masallahin var fistik gibisin daha olmadiysan sende cok güzel bi gelin olurun, eminim:)
Bildir

MUSTAFAESRA - 01-05-2012, 11:38 - Mesaj Linki
çok teşekkür ederim, olmadım maleseef :)) bune peki???resminize yapılan yoruma verdiğiniz cevap

Neden hemen fake yorumları yapılıyor, alaycı mesajlar atılıyor ?
Yalan yanlışsa bu onun ayıbıdır. Peki ya doğruysa ? O zaman bu da birinin günahına girmek olmuyor mu hanımlar..
Ben çok üzüldüm durumuna. Ama seni asla hayatına yeni birini soktuğun için kınamıyorum. Aksine mutlu olduğun için ben de çok sevindim. Evlere kapanıp, depresyonlara girmediğin için güçlü durduğun için de tebrik ederim. Yaşadıklarında senin utanmanı gerektirecek hiç bir durum yok. Allah düzgün insanlar çıkartsın hepimizin karşısına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…