bundan eminsin yani sana kötülüğü dokunmaz öylemi?hem yaşadıgım küçük bir yer diyorsun hem nelerle ugrasıyorsun resmen bela üstüme gel diyorsun yani resmen...madem dul damgası yiyecekmişsin ya o zaman hareketlerine daha dıkkat etmen gerekmez mı??*
arkadaşlar her hkonudan şüphe eder oldum ben
buda öyle geldi biraz fake olma ihtimali nedir sizce
ama gerçekse üzülürüm hakikaten hiç bir kadın yaşamamalı bunları
mevzu doğruysa,
cidden kendini bu kadar ifşa etmen oldukça saçma
fotolarını koymuşsun profilin komple açık
adın esra
sevgilinin adı mustafa
ya mustafanın çevresinden biri seni bu forumda görürse
tüm sülalesine bunları anlatırsa
falan filan
yani profilin gerçekse,
kendini bu kadar ifşa ederek oldukça kötü birşey yapmışsın
bu forum çok fazla kullanıcısı olan forum
geçmişin geleceğine etkin olur
madem yaşadıklarınız bunlar (bana pek inandırıcı gelmedi ama )
boşanmışsınız kurtulmuşsunuz ne diye uzun uzun en ince ayrıntısına kadar anlatma gereği duydunuz ki
insan bunları yaşasa unutmak için elinden geleni yapar konusunu dahi açmaz hatırlamak istemez ama siz bu kadar cevap verileceğini bile bile gelip burda anlatmışsınız ki evlenmeyi düşündüğünüz ilişkiniz varmış çoktan aşmış olmanız gerek bunları
bide resminiz sevgilinizle isimleriniz herşey apaçık ortada
bende aynen arkadaslara katılıyorum ve inanamadıgımı söylüyorum insanlar bu kadar kötü bi olay yasarlarsa bence unutmak ve kimseye anlatmak istemezler sen herşeyinle dökülmüşsün sevgilin cevresinden biri görür okur die korkmuyormusun böyle apacık ortalıkta anlata biliyosun sahsen cok sasırdım bi ke daha inanmadıgımı ve genclerin bu kadar cahil olması mümkün degilİyide canım ortada iktidarsızlık değil ki tek sorun resmen deli birisi var karşında.
o melek gibi bi insan çok saf, tertemiz, beni hayata bağladı 4 ay evden adımımı atmadım ilk sıralar, sonra işe girdim orda tanıştım aynı yerde çalışıyorduk ve iyi ki tanıdım yne söylüyorum çekti çıkartdı beni kabustan
Bazen insan en yakınındakine sarılıverir, yaralarını sarsın diye. İnşallah hata hatayı doğurmaz
isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim
gercekten büyü varsa o zaman neden eşler boşanıyor birbirini aldatıyor neden kımse mutlu degıl büyü gercekten olsaydı herkes mutlu olurdu diye düşünüyorum...
Evlenmeden,gündüz 1-2 saat buluşmakla birşey anlamamış olabilir.
Adam gece sapıtıyormuş.
Bir de konu sahibi utanılacak birşey yapmamış ki...Neden kendini sakınsın ?
Bana kalırsa,elinde olsa,eski eşinin adını bile yazardı.Müstahaktır.
Adam gece sapıtıyormuş.
herkes ayni odada olmak zorunda degilki hem nekadar cok kadin varsa okadar iyi saklar muskayi bence.yanı biri herkesın ıcınde gırdı oraya ve onu oraya koydu..ve en kuytu bır yere , hemde evde bır sürü kadın varken..enterasan..
nekadar iyi tanissalarda evlenmeden göremiyorsun karsindakinin nasil biri oldugunu. hem gece cikmis ortaya hastaligi adamin.yaşadıklarınızdan sonra, genç kızlara tanımadan evlenmeyin tavsiyesinde bulunursunuz herhalde.
Adam gece sapıtıyormuş.
ben inanıyodum hikayeye ama gittikçe zınavadan çıkıyo
adam sana jilet, sigara, işkenceler yapıyor
sen basıp gitmek için mektup olayını bekliyosun
Bence gerçekten büyü diye birşey var. Neden eşler boşanıyor çünkü büyü sadece eve bağlamak için değil çeşit çeşit yapılıyor. Duyuyoruz.. Herkesin mutlu olması için herkesin iyi olması lazım. Herkes iyi olmadğına göre. Boşanmalar da normal.. Büyülerde birilerini ayırmak için kullanıldığına göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?