• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

Okurken tüylerim diken diken oldu? Bu nasıl bir sapıklıktır, nasıl bir ruh halidir? sen nasıl dayandın arkadşım bunlara :( Cok üzüldüm gerçekten yaşadıklarına, Allah yardımcın olsun bundan sonra, iyi insanlarla karşılaştırsın seni.

amin ,allah razı olsun. o sıralar dayımın evi yanmıştı, tüm ailem perişandı ne bileyim belki evliliğe alışamadı dedim belki ben alışamadım dedim sabretmeye çalıştım ama olmadı

yasadıgın ve yasadıklarının psıkolojık boyutu tartısılmaz.tam bır travma.. Keske musade etseydınde,gururu ıncınseymıs onun.. Ona dokunan bısey olmazdı zaten rahatsız.ama sen tazecık halınle,bu durumun etkılerını uzerınden nasıl atacaksın.muhakkak destek al,ve kurtulduguna şükret cnm..

yok artık iliskiye girememis falan bunlar saglıkla ilgili tamam halledilebilir ama diger seyler cok igrenc ya resime bosalması vs vs bu olayı yasasam ben o gece basar giderim bir dahada girmem o eve nasıl durdunuz ya

Son düzenleme:
mustafa benim görüştüğüm kişinin ismi, evet mahkemem bitmeden görüşme başladık ve ciddi düşünüyoruz kısmetse

Bir kez daha evlilik yapmak tabiki sizinde hakkınız fakat bu kadar kötü bir evlilikten sonra biraz düşünün bence.. Ne cesaret.. Hem 23 yaşındasınız geç kalmış değilsiniz

görücü usulümü evlendiniz yoksa severekmi

hayır severek olduysa eger bilmiyormuydunuz fark etmedinizmi bu şekilde kişilik bozukluğu oldugunu:26:

neyse yaa kızlar..2 defa yazdım ve cvp alamadım..ve fark ettım ki eleştirel yorum yazana veya konuyla ılgılı soru sorana cvp vermıyor arkadas..ne nasıl niçin sorularını görmezden gelıyor..bazı sorulardan kaçıyor anlayacagınız..ben kaçtım, başka bi forma :D

büyüyede muskayada hayatta inanmadım bundan sonrada inanmam bunlar sadece sığınacak birer liman hepsi o kadar....yok eve bağlanırmıs yok ayrılırmıs sacma sacma seyler

Son düzenleme:
resmen tırs--tımmm.....sen nasıl kaldın 40 gün anacım...ben evi bırak şehir dışına atardım kendimi. kocam gelince alnından öpcem ne manyaklar var. bişey sorcam ailesi hiç bahsetmedimi oğlumuz uçuktur diye,hiçmi farketmedin evlenene dek..

inanmakta güçlük çektim lakin bu yaşananlar doğruysa sizin avukatda iş yokmuş kusura bakmayın. sizin rapor var ortada ,21 gunluk evilik var ortada ve tazminat alamadınız oyle mi.....insanın hayatını mahfeden bu deli kocanızın yaptıklarının yanına kalması çok kötü

yasadıgın ve yasadıklarının psıkolojık boyutu tartısılmaz.tam bır travma.. Keske musade etseydınde,gururu ıncınseymıs onun.. Ona dokunan bısey olmazdı zaten rahatsız.ama sen tazecık halınle,bu durumun etkılerını uzerınden nasıl atacaksın.muhakkak destek al,ve kurtulduguna şükret cnm..

allah razı olsun, ama ben evliliğim bitsin istemedim düzelsin istedim sadece o sandım ,iktidarsızlık tedavi edilebilir sonıçta

Senin kafanı kesmeye çalışan bir adamla aynı evde yaşadığını söylüyorsun ve buna inamamızı bekliyorsun.

Peki seni boğazlamaya çalıştıktan sonra hiçbir şey olmamış gibi hayatına nasıl devam ettin.

İşin içine muska büyü gibi şeyleri katarak da olayı iyice fantastik bir boyuta getirmişsin.

inanın aynı şeyleri yaşamanızı istemezdim, tek cevabım bu size

çeyizim yani evim düğünden yirmi gün önce yerleşmişti yani hem o taraf hem benim akrabalrım gidip baktılar evime

cnm hiç mi evine gidip temızleme geregı duymadın veya evındeyken bı bakım evımde ne var ne yok demedın....ne bıleyım ınsan bı etrafa ıyıce bakınır eder..garip yınede

büyüyede muskayada hayatta inanmadım bundan sonrada inanmam bunlar sadece sığınacak birer liman hepsi o kadar....yok eve bağlanırmıs yok ayrılırmıs sacma sacma seyler

bende inanmak istemiyorum ama peygamberimize bile yapılmış...bu tarafı düşündürücü..ama inanmamanın insanı etkilememesi yönünden tesirli olacağınada inanıyorum..ne kadar bu tarz işin içindeysen ya da düşünüyosan büyü yoksa da büyülenirsin:))

Biraz geç kalmış olsanız da çok şükür kurtulmuşsunuz.
Bundan sonraki hayatınızda daha mutlu olursunuz inşallah.
Yalnız bundan sonrası için daha emin adımlar atmalısınız bence.

hiç tanımadan etmedenmi evlendin sen bu adamla çünkü bunlar eğer gerçekse bu adam manyak önceden mutlaka belli ederdi kendini

Back