- 22 Kasım 2011
- 3.220
- 55
- 358
arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.
sigara jilet vs..
resim de görsem aklıma şu gelir.
konu sahibi kendi kendine yapmış..
ruh sağlığı yerinde olamaz herhalde kendini bu kadar ifşa eden birinin..
isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim
aaa olmadı kayseri öyle bir yer deyil....insan kusura bakmayında bir deym vardırki bu heryer için geçerli ' 'kuyrunu sallamazsan kimse arkana düşmez canım''' acemiyim diyosun ben abone olalı bilmem kaç ay oldu resimleri nasıl yükleyecegimi bilmiyorum ama maşallah siz albüm oluşturmuşunuz...onuda geçtim dul olmaktan falan kayseride yaşamanın zorlugundan bahsetmişiniz ama türlü türlü her şekildeki resimleri koymaktan çekinmemişin sonra zorluktan falan bahsetmişin çok tuaf ve inanılır gibi deyil yazdıklarınız
ALLAH YARDIM ETSİN ŞOKTAYIM VALLA..... NASIL HAYATLAR VAR YARABBİM SEN BİZİ KORU .. AMİN..
ALLAH SANADA YENİ BAHTINDA MUTLULUKLAR NASİP ETSİN
ben hikaye anlatmadım, yaşadıklarımı paylaştım sadece ama ailemin durumunu anlattım okursanız görürsünüz yorumlarımı
HiluuuS - 30-04-2012, 19:18 - Mesaj Linki
tskler canim seninde masallahin var fistik gibisin daha olmadiysan sende cok güzel bi gelin olurun, eminim:)
Bildir
MUSTAFAESRA - 01-05-2012, 11:38 - Mesaj Linki
çok teşekkür ederim, olmadım maleseef :)) bune peki???resminize yapılan yoruma verdiğiniz cevap
kuyrunu sallamazsan kimse arkana düşmez canım
sorun da orada zaten
her bulunan açığa bir yama..
ailene neden gitmedin?
ailemin evi yandı...
sana sigara ile jilet ile işkence yapılıyor değil ailen, kayınvalidene gitsen, ya da teyzene dayına sahip çıkılırdı
kimsen yok mu? devlete sığınaydın
10 yaşında çocuk yapmaz senin yaptıklarını
arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.
isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim
sigara jilet vs..
resim de görsem aklıma şu gelir.
konu sahibi kendi kendine yapmış..
ruh sağlığı yerinde olamaz herhalde kendini bu kadar ifşa eden birinin..
Bir bayanın ağzından duymaktan utandığım ne kadar talihsiz bir söz..
Neden hemen fake yorumları yapılıyor, alaycı mesajlar atılıyor ?
Yalan yanlışsa bu onun ayıbıdır. Peki ya doğruysa ? O zaman bu da birinin günahına girmek olmuyor mu hanımlar..
Ben çok üzüldüm durumuna. Ama seni asla hayatına yeni birini soktuğun için kınamıyorum. Aksine mutlu olduğun için ben de çok sevindim. Evlere kapanıp, depresyonlara girmediğin için güçlü durduğun için de tebrik ederim. Yaşadıklarında senin utanmanı gerektirecek hiç bir durum yok. Allah düzgün insanlar çıkartsın hepimizin karşısına.
forumu kullanmayı tam bilmediğine emin misin?fotolarını gayetgüzel koymuşun ama demekkı formun alasını biliyorsun
boşanma davasında hani delilin yoktu???????mektuplarda elinden alınmıştı kaynanan yok etmişti????al sana daha büyük delil hemde vücudunda???ne bekledin acaba?????pek inandırıcı gelmez oldun artık bana????
ben hikaye anlatmadım, yaşadıklarımı paylaştım sadece ama ailemin durumunu anlattım okursanız görürsünüz yorumlarımı
konu sahibi arkadas konustukca acık verıyosun kendın ıle celısıyorsun bence konunu kapattır artık....
yakıştıramadım konu sahibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?