- 22 Kasım 2011
- 3.220
- 55
- 358
arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.
aaa olmadı kayseri öyle bir yer deyil.. ..insan kusura bakmayında bir deym vardırki bu heryer için geçerli ''kuyrunu sallamazsan kimse arkana düşmez canım''' acemiyim diyosun ben abone olalı bilmem kaç ay oldu resimleri nasıl yükleyecegimi bilmiyorum ama maşallah siz albüm oluşturmuşunuz...onuda geçtim dul olmaktan falan kayseride yaşamanın zorlugundan bahsetmişiniz ama türlü türlü her şekildeki resimleri koymaktan çekinmemişin sonra zorluktan falan bahsetmişin çok tuaf ve inanılır gibi deyil yazdıklarınız