• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.

aaa olmadı kayseri öyle bir yer deyil..:20::20::20::20: ..insan kusura bakmayında bir deym vardırki bu heryer için geçerli ':50:'kuyrunu sallamazsan kimse arkana düşmez canım''' acemiyim diyosun ben abone olalı bilmem kaç ay oldu resimleri nasıl yükleyecegimi bilmiyorum ama maşallah siz albüm oluşturmuşunuz...onuda geçtim dul olmaktan falan kayseride yaşamanın zorlugundan bahsetmişiniz ama türlü türlü her şekildeki resimleri koymaktan çekinmemişin sonra zorluktan falan bahsetmişin çok tuaf ve inanılır gibi deyil yazdıklarınız:19::53::20::19::19::19::19::19::19:

isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim

hiç gerek yok canım sağol
burada o kadar çok görüyoruzki fake konu şüpheleniyorum artık
eğer yaşadıkların gerçekse sevinmelisin kurtulduğuna
öyle yaşadığın yeri falanda deşifre etme nerdeyse tanıtcan kendini millete
kızmanada gerek yok konu açmışsan yorumada açık olcaksın tatlım

ALLAH YARDIM ETSİN ŞOKTAYIM VALLA :o..... NASIL HAYATLAR VAR YARABBİM SEN BİZİ KORU .. AMİN..
ALLAH SANADA YENİ BAHTINDA MUTLULUKLAR NASİP ETSİN

aaa olmadı kayseri öyle bir yer deyil..:20::20::20::20: ..insan kusura bakmayında bir deym vardırki bu heryer için geçerli ':50:'kuyrunu sallamazsan kimse arkana düşmez canım''' acemiyim diyosun ben abone olalı bilmem kaç ay oldu resimleri nasıl yükleyecegimi bilmiyorum ama maşallah siz albüm oluşturmuşunuz...onuda geçtim dul olmaktan falan kayseride yaşamanın zorlugundan bahsetmişiniz ama türlü türlü her şekildeki resimleri koymaktan çekinmemişin sonra zorluktan falan bahsetmişin çok tuaf ve inanılır gibi deyil yazdıklarınız:19::53::20::19::19::19::19::19::19:

ben dul olduğumu çoğu kişien saklıyorum zaten, yine de saolun

ben hikaye anlatmadım, yaşadıklarımı paylaştım sadece ama ailemin durumunu anlattım okursanız görürsünüz yorumlarımı

sorun da orada zaten
her bulunan açığa bir yama..
ailene neden gitmedin?
ailemin evi yandı...

sana sigara ile jilet ile işkence yapılıyor değil ailen, kayınvalidene gitsen, ya da teyzene dayına sahip çıkılırdı
kimsen yok mu? devlete sığınaydın

10 yaşında çocuk yapmaz senin yaptıklarını

HiluuuS - 30-04-2012, 19:18 - Mesaj Linki
tskler canim seninde masallahin var fistik gibisin daha olmadiysan sende cok güzel bi gelin olurun, eminim:)
Bildir

MUSTAFAESRA - 01-05-2012, 11:38 - Mesaj Linki
çok teşekkür ederim, olmadım maleseef :)) bune peki???resminize yapılan yoruma verdiğiniz cevap

:50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50::50:

yakıştıramadım konu sahibi....

sorun da orada zaten
her bulunan açığa bir yama..
ailene neden gitmedin?
ailemin evi yandı...

sana sigara ile jilet ile işkence yapılıyor değil ailen, kayınvalidene gitsen, ya da teyzene dayına sahip çıkılırdı
kimsen yok mu? devlete sığınaydın

10 yaşında çocuk yapmaz senin yaptıklarını

ben evliliğimi kurtarmak istedim sadece

arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.

forumu kullanmayı tam bilmediğine emin misin?fotolarını gayetgüzel koymuşun ama demekkı formun alasını biliyorsun:36:
isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim

boşanma davasında hani delilin yoktu???????mektuplarda elinden alınmıştı kaynanan yok etmişti????al sana daha büyük delil hemde vücudunda???ne bekledin acaba?????pek inandırıcı gelmez oldun artık bana????:37:

sigara jilet vs..
resim de görsem aklıma şu gelir.
konu sahibi kendi kendine yapmış..
ruh sağlığı yerinde olamaz herhalde kendini bu kadar ifşa eden birinin..

KIZLAR SİZE ÖRNEK VEREYIM, ERKEK ARKADASIM BANA ben bazı bılgılerı kadınlar klubunden öğrendım dıyor...bende dedım ki, senın orada ne ısın var?? o da dediki, cnm benım orada bır ısım yok..google yazdım bı konu dırek orası cıktı, bende işim görülsün diye baktım..

Neden hemen fake yorumları yapılıyor, alaycı mesajlar atılıyor ?
Yalan yanlışsa bu onun ayıbıdır. Peki ya doğruysa ? O zaman bu da birinin günahına girmek olmuyor mu hanımlar..
Ben çok üzüldüm durumuna. Ama seni asla hayatına yeni birini soktuğun için kınamıyorum. Aksine mutlu olduğun için ben de çok sevindim. Evlere kapanıp, depresyonlara girmediğin için güçlü durduğun için de tebrik ederim. Yaşadıklarında senin utanmanı gerektirecek hiç bir durum yok. Allah düzgün insanlar çıkartsın hepimizin karşısına.

haklısında canım fake konularla insanları oyalamaya gerek yokki
gerçek sorunu olanlara böyle kişiler yüzünden kimse inanmıyor

Son düzenleme:
forumu kullanmayı tam bilmediğine emin misin?fotolarını gayetgüzel koymuşun ama demekkı formun alasını biliyorsun:36:

boşanma davasında hani delilin yoktu???????mektuplarda elinden alınmıştı kaynanan yok etmişti????al sana daha büyük delil hemde vücudunda???ne bekledin acaba?????pek inandırıcı gelmez oldun artık bana????:37:

bir gün mahkemeye düşerseniz bazı durumlarda ne kadar ihmale alındığınızı sizin hayatınızın ne kadar önemsenmediğini görürsünüğz

ben hikaye anlatmadım, yaşadıklarımı paylaştım sadece ama ailemin durumunu anlattım okursanız görürsünüz yorumlarımı

Ailenizin durumu dayınızın evi yanmıştı aileniz onlara üzülüyordu.
Hiç kimse kusura bakmasın dayımın evi benim çektiklerimden daha önemli değil.
Aileniz hiç mi görmedi bu sigara jilet olayını.
Mektupları gösterince sizi hemen alan babanız bu olayı öğrense kızım dur bekle
şimdi dayına mı üzülüyoruz diyecekti.

Ben size inandım ve çok üzüldüm.
İnatla anlamıyorsunuz ama şu an kendinizi deşifre ediyorsunuz.
Profilinizi düzenleyin isterseniz.

konu sahibi arkadas konustukca acık verıyosun kendın ıle celısıyorsun bence konunu kapattır artık....

dedim ya cnm zaten..neden niçin nasıl sorularına cvp yok''yetışemiyormus yenıymıs'' ama -senı anlıyorum allah yardımcın olsun , yorumlarına anlık cvplar..

Back