• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

mustafa benim görüştüğüm kişinin ismi, evet mahkemem bitmeden görüşme başladık ve ciddi düşünüyoruz kısmetse

görücü usulümü evlendiniz yoksa severekmi

hayır severek olduysa eger bilmiyormuydunuz fark etmedinizmi bu şekilde kişilik bozukluğu oldugunu:26:

neyse yaa kızlar..2 defa yazdım ve cvp alamadım..ve fark ettım ki eleştirel yorum yazana veya konuyla ılgılı soru sorana cvp vermıyor arkadas..ne nasıl niçin sorularını görmezden gelıyor..bazı sorulardan kaçıyor anlayacagınız..ben kaçtım, başka bi forma :D

sayfalar hızlı ilerlediği için gözden kaçmış olabilir:34:

mevzu doğruysa,

cidden kendini bu kadar ifşa etmen oldukça saçma

fotolarını koymuşsun profilin komple açık
adın esra
sevgilinin adı mustafa

ya mustafanın çevresinden biri seni bu forumda görürse
tüm sülalesine bunları anlatırsa

falan filan

yani profilin gerçekse,
kendini bu kadar ifşa ederek oldukça kötü birşey yapmışsın
bu forum çok fazla kullanıcısı olan forum
geçmişin geleceğine etkin olur

çok geçmiş olsun, ne diyecegim bilmiyorum, ama Allahtan erken farkettinizde hemen ayrıldınız, peki daha önce flört dönemlerinde eşiniz nasıldı

madem yaşadıklarınız bunlar (bana pek inandırıcı gelmedi ama )

boşanmışsınız kurtulmuşsunuz ne diye uzun uzun en ince ayrıntısına kadar anlatma gereği duydunuz ki

insan bunları yaşasa unutmak için elinden geleni yapar konusunu dahi açmaz hatırlamak istemez ama siz bu kadar cevap verileceğini bile bile gelip burda anlatmışsınız ki evlenmeyi düşündüğünüz ilişkiniz varmış çoktan aşmış olmanız gerek bunları

bide resminiz sevgilinizle isimleriniz herşey apaçık ortada

allah razı olsun, ama ben evliliğim bitsin istemedim düzelsin istedim sadece o sandım ,iktidarsızlık tedavi edilebilir sonıçta

ayyyy düzelirmi diyosunuzda :53::53::52::53::20::20:ortada düzgün giden bi evlilik yokki ..:19:...iktidarsızlık düzelsin canım...:50::53::53::53::53:o eski eşiniz babam annem kız kardeşim diyerek boşaldı diye yazmışınız böle bişi olamaz yani :19::19::19::19::19::20::20::20::20:

bende inanmak istemiyorum ama peygamberimize bile yapılmış...bu tarafı düşündürücü..ama inanmamanın insanı etkilememesi yönünden tesirli olacağınada inanıyorum..ne kadar bu tarz işin içindeysen ya da düşünüyosan büyü yoksa da büyülenirsin:))

gercekten büyü varsa o zaman neden eşler boşanıyor birbirini aldatıyor neden kımse mutlu degıl büyü gercekten olsaydı herkes mutlu olurdu diye düşünüyorum...

şoklrdayımm bu nasıl birşeydir yahuu..allahım hepiizi böyle manyaklardan korusun tövbe tövbe ne yaratıklar var ya..şaka gibi ..

mustafa benim görüştüğüm kişinin ismi, evet mahkemem bitmeden görüşme başladık ve ciddi düşünüyoruz kısmetse

Sizin ilişkiye girmediğiniz mutlaka belli olurdu doktora gidip rapor alabilirdiniz. Söyleme nedenim zar felan değil. Size dava açmışlar ya sizde ona açardınız deliliğini ıspat edemiyorsanız iktidarsızlığını ispat ederdiniz en azından

arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.

Henüz mahkemen bitmeden nasıl bir erkeğe bağlanabiliyorsun.
Bu durumun senin psikolojini derinden yaralaması lazım.

Evime hırsız girdi.
Her gördüğüm adamı acaa bu mu diye düşünüyorum.
Balkonun önünden kahkaha atarak geçen adamları görünce "b"unlar mı hırsızlar bana mı gülüyorlar diyorum".

Sen kolay atlatmışsın.

yaşadıklarınızdan sonra, genç kızlara tanımadan evlenmeyin tavsiyesinde bulunursunuz herhalde.

arkadaşlar her hkonudan şüphe eder oldum ben
buda öyle geldi biraz fake olma ihtimali nedir sizce
ama gerçekse üzülürüm hakikaten hiç bir kadın yaşamamalı bunları

Henüz mahkemen bitmeden nasıl bir erkeğe bağlanabiliyorsun.
Bu durumun senin psikolojini derinden yaralaması lazım.

Evime hırsız girdi.
Her gördüğüm adamı acaa bu mu diye düşünüyorum.
Balkonun önünden kahkaha atarak geçen adamları görünce "b"unlar mı hırsızlar bana mı gülüyorlar diyorum".

Sen kolay atlatmışsın.

o melek gibi bi insan çok saf, tertemiz, beni hayata bağladı 4 ay evden adımımı atmadım ilk sıralar, sonra işe girdim orda tanıştım aynı yerde çalışıyorduk ve iyi ki tanıdım yne söylüyorum çekti çıkartdı beni kabustan

arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.

oldu olacak kapı numarası filan da ver arkadaşım biz ne diyoruz sen ne yapıyorsun

gerçekse madem bu kadar hayatınla ilgili bilgi verme

,
madem öyle dul olmak kötüymüş oralarda ne diye bu kadar deşifre ediyorsun kendini tabi eğer bu sen sen...başka birinin resmini ve bilgilerini kullanıyorsan dahada büyük ayıp ve de suç!!!

o melek gibi bi insan çok saf, tertemiz, beni hayata bağladı 4 ay evden adımımı atmadım ilk sıralar, sonra işe girdim orda tanıştım aynı yerde çalışıyorduk ve iyi ki tanıdım yne söylüyorum çekti çıkartdı beni kabustan

bundan eminsin yani sana kötülüğü dokunmaz öylemi?hem yaşadıgım küçük bir yer diyorsun hem nelerle ugrasıyorsun resmen bela üstüme gel diyorsun yani resmen...madem dul damgası yiyecekmişsin ya o zaman hareketlerine daha dıkkat etmen gerekmez mı??*

eşinede büyü yapmış olabilirler mi ? gündüz normal gece değişiyo demişsiniz ayrıca size bir zamanlar büyü yapılmış sonuçta

Back