• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

Sen + asiyaramaz mıydı ? Yanlış olmasın, diğer arkadaşın işte.

Evet ikinize çemkirdim. Çemkirmekse ismi. Ama arkadaşın herkese yorum yapan sensin dedi.

Madem ikili oldunuz birbirinizi yalanlamayın bari.

cnm parçalanma bu kadar..geldın hemen polemıge gırdın..ve sürdürüyorsun..

yaaa allah aşkınaa biz kör deiliz okuduk yazılanı neden alıntı yapılarak cvp yazılıyor anlamadım..hadi cvp veren birine alıntı yapılsa neyse ..sayfayı indir indir bitmiyor yaa sayenizde..neyse konuya dönelim.... cnm sen bu adamla nasıl evlendin başta deli olduğunu görmedinmi..görücü usulüyle evlendın dıyelım hıçmi tanıma fırsatın olmadı.yanıı kusura bakma ama böyle bir deli 10 dakka kalmaz kendini belli eder..sen anlayamadınmı evlenmeden önce..hıçmi oturup konuşmadınız?.akıllı birine benziyorsun..nasıl düştün bu hataya ..keşke hiç evlenmeseydin.çok üzüldüm..neyse allah sabır versin sana umarım unutursun bu yaşadıklarını bir an önce

ben birşeyi çok merak ediyorum sakin kimse yanlış anlamasın gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişiler var üstüne başa basa allah rizasi için yardım edin yorum yapin tecrübelerinizi paylasin diye umutlanan insanlar var ama cop yok ama ama bu tür konulara cvp çok fazla acaba basliklarmi dikkat çekici....gercekten merakimdan sordum...

ben birşeyi çok merak ediyorum sakin kimse yanlış anlamasın gerçekten yardıma ihtiyacı olan kişiler var üstüne başa basa allah rizasi için yardım edin yorum yapin tecrübelerinizi paylasin diye umutlanan insanlar var ama cop yok ama ama bu tür konulara cvp çok fazla acaba basliklarmi dikkat çekici....gercekten merakimdan sordum...

Başlıktan ziyade konunun içeriği dikkat çeken bu konuda da olduğu gibi yalan mı gerçek mi.

Back