- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
ben evliliğimi kurtarmak istedim sadece
20 yaşında nasıl iç dünyanda yaşadın bunları
anana babana nasıl anlatmadan durdun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben evliliğimi kurtarmak istedim sadece
arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.
Ailenizin durumu dayınızın evi yanmıştı aileniz onlara üzülüyordu.
Hiç kimse kusura bakmasın dayımın evi benim çektiklerimden daha önemli değil.
Aileniz hiç mi görmedi bu sigara jilet olayını.
Mektupları gösterince sizi hemen alan babanız bu olayı öğrense kızım dur bekle
şimdi dayına mı üzülüyoruz diyecekti.
Ben size inandım ve çok üzüldüm.
İnatla anlamıyorsunuz ama şu an kendinizi deşifre ediyorsunuz.
Profilinizi düzenleyin isterseniz.
sadece güzel çıkmışsın diye yaptığım yorumda evet bende oldum hatta boşandım mı yazmalıydım
HiluuuS - 30-04-2012, 19:18 - Mesaj Linki
tskler canim seninde masallahin var fistik gibisin daha olmadiysan sende cok güzel bi gelin olurun, eminim:)
Bildir
MUSTAFAESRA - 01-05-2012, 11:38 - Mesaj Linki
çok teşekkür ederim, olmadım maleseef :)) bune peki???resminize yapılan yoruma verdiğiniz cevap
konu sahibi arkadas konustukca acık verıyosun kendın ıle celısıyorsun bence konunu kapattır artık....
20 yaşında nasıl iç dünyanda yaşadın bunları
anana babana nasıl anlatmadan durdun
niye sadece işinize gelenlere cevap veriyorsunuz
ne diye konuyu açma gereği duydunuz
hadi anlatma gereği duydunuz madem fotolarınızı kaldırın
isimlerinizle üyelik almışsınız o da yetmedi şehir bildirmişsiniz pess
niye fotolarınızı açıkça koydunuz merak ettim:44:
niye fotolarınızı açıkça koydunuz merak ettim:44:
işime gelenlere cevap vermiyorum okadar eleştirdiniz ki yetişemiyorum, afedersiniz ama ayıp bişey mi yaptım ben fotoğraf koyarak
farklı durumlar vardı dediğim gibi çok görüşemiyorduk
madem yaşadıklarınız bunlar (bana pek inandırıcı gelmedi ama )
boşanmışsınız kurtulmuşsunuz ne diye uzun uzun en ince ayrıntısına kadar anlatma gereği duydunuz ki
insan bunları yaşasa unutmak için elinden geleni yapar konusunu dahi açmaz hatırlamak istemez ama siz bu kadar cevap verileceğini bile bile gelip burda anlatmışsınız ki evlenmeyi düşündüğünüz ilişkiniz varmış çoktan aşmış olmanız gerek bunları
bide resminiz sevgilinizle isimleriniz herşey apaçık ortada
yok onu ısrarla söylemiyor
yatak odası maceralarının en ince ayrıntısına kadar anlattı ama bi ona cevap vermedi
illa görüşmene gerek yok bi alo der onlar gelirdi çünkü anne baba... yazdıkca batıyosun sadece
sacmalıyosun
o zaman şöyle yorumlayayım
boşandıLar etrafından birileri kkya üye
kendini temize çekip o aileyi kötülemek istiyo