• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.

bu kalbim 4 mevsimdeki starda çıkan dizide vardı
varmısın yokmusunda ki meve oflazın eşini canlandıran adamın hali gibi allah kurtarmış

Ailenizin durumu dayınızın evi yanmıştı aileniz onlara üzülüyordu.
Hiç kimse kusura bakmasın dayımın evi benim çektiklerimden daha önemli değil.
Aileniz hiç mi görmedi bu sigara jilet olayını.
Mektupları gösterince sizi hemen alan babanız bu olayı öğrense kızım dur bekle
şimdi dayına mı üzülüyoruz diyecekti.

Ben size inandım ve çok üzüldüm.
İnatla anlamıyorsunuz ama şu an kendinizi deşifre ediyorsunuz.
Profilinizi düzenleyin isterseniz.

teşekkür ederim

HiluuuS - 30-04-2012, 19:18 - Mesaj Linki
tskler canim seninde masallahin var fistik gibisin daha olmadiysan sende cok güzel bi gelin olurun, eminim:)
Bildir

MUSTAFAESRA - 01-05-2012, 11:38 - Mesaj Linki
çok teşekkür ederim, olmadım maleseef :)) bune peki???resminize yapılan yoruma verdiğiniz cevap

teşekkürler canım araştırman için
az önce konuya fake dedim diye millet topa tutacaktı nerdeyse

bu kadar şey başıma gelicek..
babamın evi yansa babamın yanına giderim...

niye sadece işinize gelenlere cevap veriyorsunuz

ne diye konuyu açma gereği duydunuz

hadi anlatma gereği duydunuz madem fotolarınızı kaldırın

isimlerinizle üyelik almışsınız o da yetmedi şehir bildirmişsiniz pess

niye sadece işinize gelenlere cevap veriyorsunuz

ne diye konuyu açma gereği duydunuz

hadi anlatma gereği duydunuz madem fotolarınızı kaldırın

isimlerinizle üyelik almışsınız o da yetmedi şehir bildirmişsiniz pess

işime gelenlere cevap vermiyorum okadar eleştirdiniz ki yetişemiyorum, afedersiniz ama ayıp bişey mi yaptım ben fotoğraf koyarak

işime gelenlere cevap vermiyorum okadar eleştirdiniz ki yetişemiyorum, afedersiniz ama ayıp bişey mi yaptım ben fotoğraf koyarak

valla bize göre ayıplık bir şey yok.....foto senın konu senin...diyorsun ya kayseri küçük bir yer dul olmak zor falan filan madem böyle söylüyosun neden herseyın apacık ortada ınsanların tepkisi buna yine seni düşünerek yani ama tabi anlayana sen hala işin ayıbındasın günahındasın

madem yaşadıklarınız bunlar (bana pek inandırıcı gelmedi ama )

boşanmışsınız kurtulmuşsunuz ne diye uzun uzun en ince ayrıntısına kadar anlatma gereği duydunuz ki

insan bunları yaşasa unutmak için elinden geleni yapar konusunu dahi açmaz hatırlamak istemez ama siz bu kadar cevap verileceğini bile bile gelip burda anlatmışsınız ki evlenmeyi düşündüğünüz ilişkiniz varmış çoktan aşmış olmanız gerek bunları

bide resminiz sevgilinizle isimleriniz herşey apaçık ortada

yarın kimliğim değişecek yeni bir hayata adım atmam için engelim kalmayacak ve sizlerle paylaşmak istedim hepsi bu

yok onu ısrarla söylemiyor

yatak odası maceralarının en ince ayrıntısına kadar anlattı ama bi ona cevap vermedi

o zaman şöyle yorumlayayım

boşandıLar etrafından birileri kkya üye

kendini temize çekip o aileyi kötülemek istiyo

geçmiş olsun konu sahibi arkadaşım.bundan sonra inşş daha iyi kararlar verirsin

bence konu kapatılmalı çok uzuyacağa benziyor:26::26:

Back