mustafa benim görüştüğüm kişinin ismi, evet mahkemem bitmeden görüşme başladık ve ciddi düşünüyoruz kısmetse
görücü usulümü evlendiniz yoksa severekmi
hayır severek olduysa eger bilmiyormuydunuz fark etmedinizmi bu şekilde kişilik bozukluğu oldugunu:26:
neyse yaa kızlar..2 defa yazdım ve cvp alamadım..ve fark ettım ki eleştirel yorum yazana veya konuyla ılgılı soru sorana cvp vermıyor arkadas..ne nasıl niçin sorularını görmezden gelıyor..bazı sorulardan kaçıyor anlayacagınız..ben kaçtım, başka bi forma
inanın aynı şeyleri yaşamanızı istemezdim, tek cevabım bu size
İyide canım ortada iktidarsızlık değil ki tek sorun resmen deli birisi var karşında.
allah razı olsun, ama ben evliliğim bitsin istemedim düzelsin istedim sadece o sandım ,iktidarsızlık tedavi edilebilir sonıçta
bende inanmak istemiyorum ama peygamberimize bile yapılmış...bu tarafı düşündürücü..ama inanmamanın insanı etkilememesi yönünden tesirli olacağınada inanıyorum..ne kadar bu tarz işin içindeysen ya da düşünüyosan büyü yoksa da büyülenirsin:))
yatak odasında halının en dip köşesindeydi muska
mustafa benim görüştüğüm kişinin ismi, evet mahkemem bitmeden görüşme başladık ve ciddi düşünüyoruz kısmetse
Henüz mahkemen bitmeden nasıl bir erkeğe bağlanabiliyorsun.
Bu durumun senin psikolojini derinden yaralaması lazım.
Evime hırsız girdi.
Her gördüğüm adamı acaa bu mu diye düşünüyorum.
Balkonun önünden kahkaha atarak geçen adamları görünce "b"unlar mı hırsızlar bana mı gülüyorlar diyorum".
Sen kolay atlatmışsın.
arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.
arkadaşlar forumu kullanmayı tam bilmediğim için tek tek yazamıyorum fark etmişsinizdir. inanman arkadaşlara zaten bişey söylemiyorum, inanın kimsenin yaşadıklarımı yaşamasını istemezdim, kayseri de yaşıyorum burası dul kalmak için çokk çokk acımasız bir şehir, selam verseniz özür dilerim ama bu kadın dul, benle yatar diye düşünürler ve ne kadar çirkin bile olsanız hepsi peşinizde koşar. nişanlıyken anlamadım 4 ay nişanlı kaldım sonra ev arama yerleştirme gelinlik diktirme düğün telaşı derken zaten yanlız kalamadık çok fazla. ama eski eşimin rahatsızlığı uyuduktan sonra ortaya çıkıyordu, gündüz çok iyi çok uysal ve bana deli gibi aşıktı.
o melek gibi bi insan çok saf, tertemiz, beni hayata bağladı 4 ay evden adımımı atmadım ilk sıralar, sonra işe girdim orda tanıştım aynı yerde çalışıyorduk ve iyi ki tanıdım yne söylüyorum çekti çıkartdı beni kabustan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?