Birde merak ettim uzerinden 2 sene gecmis olan bu yasadiginiz talihsiz evliligi neden anlatma geregi duydunuz ?
kesinlikle öyle cnm..o zaman yazmayacaklar..kaldıramıyorlarsa..sen hem yaz, hemde yorumları kaldırama ve acayip manyak bir şeklide beddua ethayır anlamadım ama..konuyuda kapattırmıyor
beddua mı etti :44:gözümden kaçmış doğru söylüyosun yorumlardan rahatsız olduysa beddua etmek yerine konuyu kapattırabilirdi :26:
ne kini ya banane ondan iyi söyledin şimdi sen söylemeseydin ben nerden bilebilirdim cok sagol arkadasım nasıl
hora geçti
boşanma yeni gerçekleşmiş yaa o mutluluğunu anlatmak istedi heralde
millet de neden boşandığını sormasın diye
en iyisi ben en baştan ayrıntısıynan anlatayım diye düşünmüş olabilir
e peki bosandigini duyurmak niye ???:26:
burda kimse kimseyi tanimiyor,
kimsede kimseye herseyi anlatmak zorunda degil ilginc valla...
konunun detaylarla anlatilmasida ayri bir rahatsiz etti neyse
Eee valla bir espriyi bile anlama kabiliyetiniz olmadığı için , ister istemez size yardım etmek istedim.
Ne demek, hani olur da bir gün burada bir şeyi anlamakta zorlanırsanız bana mesaj atın :) Ben size seve seve yardımcı olurum, maksat hayır işlemek.
e peki bosandigini duyurmak niye ???:26:
burda kimse kimseyi tanimiyor,
kimsede kimseye herseyi anlatmak zorunda degil ilginc valla...
konunun detaylarla anlatilmasida ayri bir rahatsiz etti neyse
bu konuya yazan herkes sırayla 2li kavgalar ediyor,bence bi yerde muska falan var
al bir avukat daha çıktı başımıza..tabı kız gitti..merak ettıklerını soramadın dımı ona uyuz oldun
Yok kuzum, ben senin gibi takıntı haline getirip , tutunup kalmadım bu konuya. En baştaki sayfaların birinde kısa ve öz yorumumu yaptım çekildim ve kızın başına gelenleri okumaya devam ettim.
Ama senin gibi birkaç kişi sayesinde kız , yalan olmadığını söylemekten bşka hiçbir şey anlatamamış doğru düzgün.
Avukat avukat diyorsun saatlerdir bu konuda yorum yazan ben miyim sen misin ?
bu ne çocokluktur yaa hadi çagır arkadaslarını sen sorunlusun galiba kendi yaptıgın avukatıgı neden
göz ardı ediyosun...
sen böyle dikkatli yazıyosun imla hatası falan sen kac yasındasın güzelim ha herkez ha herkes bunu
en son ögretecek insan bile degilsin beni çileden cıkaraya basladın gercekten sonu.........fena
gel özelde konusalım ozaman sorununu senin benimle derdin var galiba arkadasım
Eee valla bir espriyi bile anlama kabiliyetiniz olmadığı için , ister istemez size yardım etmek istedim.
Ne demek, hani olur da bir gün burada bir şeyi anlamakta zorlanırsanız bana mesaj atın :) Ben size seve seve yardımcı olurum, maksat hayır işlemek.
Evanescence87 , konunun başından beridir hemen hemen birçok mesajı alıntı yapıp cevapladınız.
Konu kapatılsın fikrine bile 4 kişiye ayrı ayrı cevap yazdınız.
Bir konu sahibini topa tutuyorsunuz, bir onu eleştirenlere veryansın yapıyorsunuz.
Birbiriyle polemiğe girenlerin arasına giriyorsunuz.
Böyle bir konuda bile espriler yapıp gülüyorsunuz..
Anlayamadım nedir amacınız ?
cnm sen arkadası nasıl anladıysan, o da ötekını öyle anladı..kendıne kör bakma..hersey ıstedıgı sekılde anlar ve algılar..dıger arkadas ıse, kendı anlayacagı tarzdan yazdıgı için böyle şeyler oldu..şuan da bu yorumları okuyan senın ismini görmekten sıkılmıştır emınım!.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?