• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

cnm benı neden bu kadar takıp etme istegi duydun ki? şimdide senın sorunun mu oldu?:52::52::52::52:

Konuyu takip ettiğim için doğal olarak yazdıklarınız dikkatimi çekti..Çünkü her sayfada 2'ier 3'er mesajlarınız var.

Herkese mesaj yazma peşindesiniz..

Konuyu dağıtmayalım diyorsunuz , hoop bu mesajınızın altında 3 tane konuyla alakasız yorumlar var.

Eğlenmekse niyetiniz sizin tercihiniz..Uyarmak istedim.. Saygı duya ya da duymazsınız.

bıgun acılan konular amacını aşmadan ilerlese dişimi kırıcam valla .

yine konu sahıbı orta da yok yıne ,kk uyelerı bırbırını yıyor .

kk da artık klasıklesmıs bır durum bu :24:

Bu nasıl bir üslup?

Konu sahibine, "söylenenlere tahammül edemeyeceksen konu açma" diyen siz, başkalarını söyledikleri nedeniyle tehdit ediyorsunuz.

Bir anneye - ya da anne adayına - yakıştıramadım.

ben bir anneyim canım tehdit etmedim kimseyi yanlış anlayarak yorum yapıyosun bunun sonu derken ban yiyecegiz sonuda
anlamında söyledim artı üslup bildirmek sana kalmamış canım sonradan araya girip tartışma yaratma lütfen

ben bir anneyim canım tehdit etmedim kimseyi yanlış anlayarak yorum yapıyosun bunun sonu derken ban yiyecegiz sonuda
anlamında söyledim artı üslup bildirmek sana kalmamış canım sonradan araya girip tartışma yaratma lütfen

cnm boşver yaa..hem eleştiri yapıyorsun dıye laf söyluyorlar..ayrıca '' eleştiriye eleştiri ile cvp verıyorlar..bu ne yaman çelişkidir :49::49:

:9: Hahahahahaha.... Herkes istediği şekilde algılar demek ne kadar kör bir tutum farkında mısın sen ?
Hani bana kendine kör bakma demişsin ya alakasızca.
Herkes her şeyi istediği şekilde algılar doğru ama önemli olan şeyse DOĞRU algılamaktır , meziyet budur.
Ve ALLAHA şükür benim şuanda bununla birlikte 5 yorum anca olmuştur ki, sayfalara dönüp bakarsak senin bayaaa bir yorumun var.
Senden sıkıldım dedim, bunu kaldıramadın. Ama konu sahibine konu açtın cvplara katlan diyordun ?
Konu sahibinden fazla mesken tutmuşsun bu konuyu kendine , ben de senden sıkıldığımı söylüyorum. Ve katlanmalısın.
Kendini bu kadar ortaya atmanın bir sonucu bu.​

yoruma cvp vermek kaldıramamksa..sende kaldıramadın:49::49:

Arkadaşlar konu amacını aştı.. Artık polemiğe girmeyelim lütfen.

Eğer konu doğruysa ki ben buna inanıyorum bu konu sahibine çok saygısızlık olur..

Değilsede bu bizi ilgilendirmez.. Bu kadar üstünde konuşulacak bir konu değil.

Anlayamıyorum, konu fakeyse konu sahipleri amacına ulaşmıyor mu bu kadar çok yorum yapılınca.

Benim bildiğim inandırıcılığı olmayan konulara asla yorum yapılmaz ki amacına ulaşmasın..

Teşekkür ediyorum ve sizi kötü içerik butonu ile uğurluyorum :1:
bende sana teşekkür ediyorum kaldıramıcaksan sende yorum yapma
arkadasa sıkıldım senden diyorsun gercekten sen cok sıkıcısın her yoruma yorum yapan sensin
belki arkadas 2 kere yazıyosa sen uzun uzun bi kerede cıkartıyorsun acısını

Son düzenleme:
bende sana teşekkür ediyorum kaldıramıcaksan sende yorum yapma
arkadasa sıkıldım senden diyorsun gercekten sen cok sıkıcısın her yoruma yorum yapan sensin
belki arkadas 2 kere yazıyosa sen uzun uzun bi kerede cıkartıyorsun acısını

aynen.o yüzden kısa cvplar verıyorum..o kadar uzun yazıyor ki, Mrs leonela :37::37: zaten farkındaysan sen ve bana çemkiriyor..

Son düzenleme:
aynen.o yüzden kısa cvplar verıyorum..o kadar uzun yazıyor ki, Mrs leonela :37::37: zaten farkındaysan sen ve bana çemkiriyor..

Sen + asiyaramaz mıydı ? Yanlış olmasın, diğer arkadaşın işte.

Evet ikinize çemkirdim. Çemkirmekse ismi. Ama arkadaşın herkese yorum yapan sensin dedi.

Madem ikili oldunuz birbirinizi yalanlamayın bari.

hanımlar lütfen burda keselim olmaz mı
hem konu sahibine ayıp olmasın
hem de siz grili günlere gitmeyin
ne dersiniz hadi tatlıya bağlayalım işi:34:

Son düzenleme:
Back