• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

bu dikişleri kendin atmadığına göre her hastanede polis tutanek tuttuğuna göre
neden boşanma bukadar uzuyo eşiniz göz altına alınmadımı
siz çoktan konudan ayrılmışsınız ama gelince belki yorumlarsınız

cnm, arkadaş acayip manyak bi beddua etti ve gitti sanırsam :37::37::37:

Son düzenleme:
tövbe estagfurullah :53: ALLAH HERKESI IYI INSANLARLA KARSILASTIRSIN INSALLAH(AMIN):nazar:

Son düzenleme:
başınızdan çok kötü şeyler geçmiş. iyi dayanmışsınız. ama ben şunu merak ettim muska buldum demişsiniz. ben böyle şeylere inanırım belki eşiniz o muskanın etkisiyle o duruma gelmiştir. ayrıca siz de bir süre psikolojik travma geçirmişsiniz bu da muskanın etkisiyle diye düşünmüşsünüz. yani bunca eziyeti eden adamla devam etseydiniz demiyorum ama sorun sadece büyü ise keşke bunu çözebilseydiniz. bu konuda neler yaptığınızı merak ediyorum anlatmak ister misiniz?

böyleleri taktımı takıyo sinirlerimi gerdi çocuk baska bişey degil arkadaslarını cagırcakmış:60: koptum gülmekten ya

Arkadaşlarımı çağırayım o zaman bir espri.
Ama siz karşı taraftan haz etmediğiniz için bunu bile göremeyecek kadar kinlenmişsiniz.​

Birde merak ettim uzerinden 2 sene gecmis olan bu yasadiginiz talihsiz evliligi neden anlatma geregi duydunuz ?:31:

kızlar tartışmayın lütfen hiç gereği yok bence
herkes düşüncesini yazmakta özgür boşverin :kkk:

Son düzenleme:
konu sahibi gitti ama biz hala
burdayız acaba bizi altan alttan okuyomu
demiştir
ne üye topladım hala dağılmadılar diye

kızlar tartışmayın lütfen hiç gereği yok bence herkes düşüncesini yazmakta özgür boşverin :kkk:

kesinlikle öyle cnm..o zaman yazmayacaklar..kaldıramıyorlarsa..sen hem yaz, hemde yorumları kaldırama ve acayip manyak bir şeklide beddua et :27::27::27: hayır anlamadım ama..konuyuda kapattırmıyor :51::51::51:

Son düzenleme:
yaa kızlar ; "neden evlı kaldın neden hemen bosanmadın "dıye konu sahıbının uzerıne gıtmeye gerek yok bence .

sonucta 40 gun evlı kalmıs .o 40 ıcınde de zaten yasadıklarının şokuyla balık gıbı aptal olmustur .

ne yaptıgını ne yapacagını bıle kestıremıyordur .

zaten yasadıgı yer de cevre baskısını da bu kaygılara eklendıgın de ıyıce ıkı arada bı derede kalmıstır .

ancak benım anlamadıgım konusahıbı ; yasadıklarınız o kadar korkunc seyler kı

bunları ne zaman atlattınız da daha bosanma bıle gerceklesmeden yenı bırıyle tanıstınız !

yanı sızde de delı cesaretı var gercekten .bu korkunc olayları yasayacagım ben ,

ve daha bosanmadan hemen bırıyle tanısacagım ..gercekten benım ıcın mumkun degıl boyle bırsey .

bunlardan sonra bırakın bırını tanımak ,erkek sınekten bıle ıgrenen bırı olurdum .

yanı demek ıstedıgım ,gercekten sızın de korkunc bı cesaretınız var .

sızın yasadıklarınız kolay seyler degıl ,keske once bı atlatsaydınız bunları ve bı uzman yardımı alsaydınız .

sızın pıskolojınızın suan da normal oldugunu dusunemıyorum ben .kolay mı yaa bı sızorfrenle bırlıkte yasamıssınız .!

kesinlikle öyle cnm..o zaman yazmayacaklar..kaldıramıyorlarsa..sen hem yaz, hemde yorumları kaldırama ve acayip manyak bir şeklide beddua et :27::27::27: hayır anlamadım ama..konuyuda kapattırmıyor :51::51::51:

Yaklaşık 1 saattir ara ara bu konuya bakıyorum.
Ve konusahibinden çok sizin yorumlarınızla karşılaştım.
Şu herkese laf yetiştirme edanızdan vazgeçip, bu konuyu kendinize mesken bellemeyi bıraksanız artık ?
Sayenizde konu dağılmış.
Sıkıldım sürekli isminizi görmekten. Her şeye laf yetiştirmek zorunda değilsiniz yahu ...
Kızın sürekli üstüne gittiler, nasıl ispat edecekler konunun yalan olduğunu merak ediyorum?
Hiçbir ispat yokken bu kadar ısrarcı biçimde açıklar aramak ve sürekli fakesin şeklinde yorumlar yapmak kuru gürültüden başka bir şey değil.
Kız da kendini anltmaktan sıkıldı ve haliyle patladı gitti.​

kaldıramıyosa acmıyacak herkes aynı fikirde olamazki insanların görüş ve yasam farkı var
bide beddua ediyolar yazacak bişey bulamayınca

Yaklaşık 1 saattir ara ara bu konuya bakıyorum.
Ve konusahibinden çok sizin yorumlarınızla karşılaştım.
Şu herkese laf yetiştirme edanızdan vazgeçip, bu konuyu kendinize mesken bellemeyi bıraksanız artık ?
Sayenizde konu dağılmış.
Sıkıldım sürekli isminizi görmekten. Her şeye laf yetiştirmek zorunda değilsiniz yahu ...
Kızın sürekli üstüne gittiler, nasıl ispat edecekler konunun yalan olduğunu merak ediyorum?
Hiçbir ispat yokken bu kadar ısrarcı biçimde açıklar aramak ve sürekli fakesin şeklinde yorumlar yapmak kuru gürültüden başka bir şey değil.
Kız da kendini anltmaktan sıkıldı ve haliyle patladı gitti.​

al bir avukat daha çıktı başımıza..:55::55::55:tabı kız gitti..merak ettıklerını soramadın dımı ona uyuz oldun

Son düzenleme:
Back