bu dikişleri kendin atmadığına göre her hastanede polis tutanek tuttuğuna göre
neden boşanma bukadar uzuyo eşiniz göz altına alınmadımı
siz çoktan konudan ayrılmışsınız ama gelince belki yorumlarsınız
böyleleri taktımı takıyo sinirlerimi gerdi çocuk baska bişey degil arkadaslarını cagırcakmışkoptum gülmekten ya
tövbe estagfurullahALLAH HERKESI IYI INSANLARLA KARSILASTIRSIN INSALLAH(AMIN)
bence kahveden adam toplayın kızlar,kavga falan varsa
çünkü daha bir aylık bile evli değilken belki bende sorun vardır diye düşündüm, ve korktum inanın korktum mahalle baskısından ve 21 yaşımda dul kalmaktan
Arkadaşlarımı çağırayım o zaman bir espri.
Ama siz karşı taraftan haz etmediğiniz için bunu bile göremeyecek kadar kinlenmişsiniz.
şu anda 23,çünkü aradan 2 sene geçmiş
kızlar tartışmayın lütfen hiç gereği yok bence herkes düşüncesini yazmakta özgür boşverin
konu sahibi gitti ama biz hala
burdayız acaba bizi altan alttan okuyomu
demiştir
ne üye topladım hala dağılmadılar diye
kesinlikle öyle cnm..o zaman yazmayacaklar..kaldıramıyorlarsa..sen hem yaz, hemde yorumları kaldırama ve acayip manyak bir şeklide beddua ethayır anlamadım ama..konuyuda kapattırmıyor
kesinlikle öyle cnm..o zaman yazmayacaklar..kaldıramıyorlarsa..sen hem yaz, hemde yorumları kaldırama ve acayip manyak bir şeklide beddua ethayır anlamadım ama..konuyuda kapattırmıyor
Yaklaşık 1 saattir ara ara bu konuya bakıyorum.
Ve konusahibinden çok sizin yorumlarınızla karşılaştım.
Şu herkese laf yetiştirme edanızdan vazgeçip, bu konuyu kendinize mesken bellemeyi bıraksanız artık ?
Sayenizde konu dağılmış.
Sıkıldım sürekli isminizi görmekten. Her şeye laf yetiştirmek zorunda değilsiniz yahu ...
Kızın sürekli üstüne gittiler, nasıl ispat edecekler konunun yalan olduğunu merak ediyorum?
Hiçbir ispat yokken bu kadar ısrarcı biçimde açıklar aramak ve sürekli fakesin şeklinde yorumlar yapmak kuru gürültüden başka bir şey değil.
Kız da kendini anltmaktan sıkıldı ve haliyle patladı gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?