• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

yeter artık ya iyice saççmalamaya başladınız bir pylaşım yaptım anlarsınız diye düşündüm sözüm anlayanlara değil, eleştirenlere. size ne inanmazsanız kendinize saklayın yok resmim çokmuş yok inandırıcı glmemişim kısa kısa herkese yazmaya çalışırım inandırıcı değil, uzun yazmaya çalışırım kaçtı dediniz lanet olsun ya evet beddua ediyorum isterlerse atsınlar siteden inşallah bu suçlamaları yapanlar daha beterini yaşarlar yeter bu kadar gelinmez bi insanın üstüne

cnm , hem yazıyorsun, hem eleştirilere katlanamıyorsun..konuyu kapattır bence..her insanın farklı yorumları olacaktır..kimse senın arkadasın veya aılen değil!.

ne kadar ayıp ya!!! hızlıca yazmaya çalışmış olamaz mı mesela???????? şimdi siz İYİ POLİS,arkadaş KÖTÜ POLİS oluyor galıba?? siz; anlayışlı, insanları savunan, güvenen bir tip..arkadaş ise; yargılayıcı,yalancılıkla suçlayan bir tip oluyor heralde? GARİP OLAN NE BİLİYORMUSUNUZ?? saçma sapan bir yerden yakalamanız..konu dil anlatım değil..yorum konusu..ayrıca'' klavye bozuktur, o anda birden fazla yere yazıyordur..olamaz mı?? her şey olabılır de , böyle bişi olamaz mı..bence ayrıntılara takılın, imla hatalarına değil bayan MÜKEMMEL!.

Arkadaşım benim muhatabım siz değilsiniz. Bana hakaret ediyor, aşağılıyor vs. Siz neden avukatlık yapmak gereği hissettiniz? Ben de mi çağırayım arkadaşlarımı :S?

Ben diğer arkadaşa ilk yorumlarımda yanlış yazıyor diye cevap yazmadım. Konusahibini tanımam, sadece dışlamayalım diyorum. Anlatabiliyor muyum?

Ayrıca ben mükemmel falan değilim; sadece dikkat ediyorum yazdıklarıma. Alelacele yazılan bir kelime ile imla hatasını ayırabilecek edebi bilgim mevcut. Herkes yerine herkez yazıldıysa bu dikkatsizlikten değildir.

Babamın güzel bir sözü var; büyüklenme padişahım, senden büyük Allah var. Ben haddimi bilirim.

Arkadaşın konusunu dağıtmayalım, ünlemlerle, çıldırmış soru işaretleriyle doldurmayalım. Eğer beğenmediğiniz bir yorumum var ise yazın özel mesajla konuşup anlaşalım.

Arkadaşım benim muhatabım siz değilsiniz. Bana hakaret ediyor, aşağılıyor vs. Siz neden avukatlık yapmak gereği hissettiniz? Ben de mi çağırayım arkadaşlarımı :S?

Ben diğer arkadaşa ilk yorumlarımda yanlış yazıyor diye cevap yazmadım. Konusahibini tanımam, sadece dışlamayalım diyorum. Anlatabiliyor muyum?

Ayrıca ben mükemmel falan değilim; sadece dikkat ediyorum yazdıklarıma. Alelacele yazılan bir kelime ile imla hatasını ayırabilecek edebi bilgim mevcut. Herkes yerine herkez yazıldıysa bu dikkatsizlikten değildir.

Babamın güzel bir sözü var; büyüklenme padişahım, senden büyük Allah var. Ben haddimi bilirim.

Arkadaşın konusunu dağıtmayalım, ünlemlerle, çıldırmış soru işaretleriyle doldurmayalım. Eğer beğenmediğiniz bir yorumum var ise yazın özel mesajla konuşup anlaşalım.

imla kuralları bi sizin için geçerli galiba..konu bu olmadıgı ıcın cvp yazdım..konudan sapmayalım lütfen..

benim ne eksiğim var ki koyanlardan yani çıplak mı koydum yada ne bileyim ayıp mı

elbette ayıp değil
zaten burda kimse de ayıp olduğunu da iddia etmedi
ancak yaşadığınız durum günlük yaşamın bir rutini değil!!!

burda söylenmek istenen ve anlam verilemeyen durum
tüm bunlar yaşanmış olmasına ve buranın da her kesime açık bir portal olmasına karşın
sizin bu rahat ve vurdumduymaz oluşunuz:19:

şöyle ki hadi kendi çevreniz herşeyi biliyo ve umursamıyorsunuz yada çekinmiyorsunuz
ama ciddi düşündüğünüz biri var nikiniz isminizle alınmış
ve erkek arkadaşınızın çevresine deşifre olmak umurunuzda değil
yani bu durumda sanmıyorum ki kimse deşifre olmak istesin:18::18::18:

yada herşeyi aşmış bir kültürden geliyorsunuz diyeceğim ama bu da mümkün değil
anneniz tesettürlü ve ablanız da hafızdı değil mi?

bu ne çocokluktur yaa hadi çagır arkadaslarını sen sorunlusun galiba kendi yaptıgın avukatıgı neden
göz ardı ediyosun...
sen böyle dikkatli yazıyosun imla hatası falan sen kac yasındasın güzelim ha herkez ha herkes bunu
en son ögretecek insan bile degilsin beni çileden cıkaraya basladın gercekten sonu.........fena
gel özelde konusalım ozaman sorununu senin benimle derdin var galiba arkadasım

bu ne çocokluktur yaa hadi çagır arkadaslarını sen sorunlusun galiba kendi yaptıgın avukatıgı neden
göz ardı ediyosun...
sen böyle dikkatli yazıyosun imla hatası falan sen kac yasındasın güzelim ha herkez ha herkes bunu
en son ögretecek insan bile degilsin beni çileden cıkaraya basladın gercekten sonu.........fena
gel özelde konusalım ozaman sorununu senin benimle derdin var galiba arkadasım

cnm boşver :37: o kadar uzun yazmıs ki, yazmaya üşendim..hatta yarım yamalak okudum..boşver cnm sen :49:

yeter artık ya iyice saççmalamaya başladınız bir pylaşım yaptım anlarsınız diye düşündüm sözüm anlayanlara değil, eleştirenlere. size ne inanmazsanız kendinize saklayın yok resmim çokmuş yok inandırıcı glmemişim kısa kısa herkese yazmaya çalışırım inandırıcı değil, uzun yazmaya çalışırım kaçtı dediniz lanet olsun ya evet beddua ediyorum isterlerse atsınlar siteden inşallah bu suçlamaları yapanlar daha beterini yaşarlar yeter bu kadar gelinmez bi insanın üstüne
işine geleni cvplayıp işine gelmeyene neden beddua ediyosun temin daha bi kanatların eksikti noldu da şimdi kötü kız modlarına
girdin

böyle bir konuda neden yalan söyleyebilirim sizce? evet onlar bana açınca ben de açtım ama karşılıklı olduğu için ve mektupları da kayınvalideme verdğimiz o da ortadan kaybedip inkar ettiği için ispatımız olmadı ama bekaret ve psikolojik raporlar aldım. sadece 400 lira nafak verdiler

isterseniz eşimin jiletlediği sigara bastığı jilet atıp altı dikiş atılan kollarımın resimlerini yüzümü deçekerek atabilirim

bu dikişleri kendin atmadığına göre her hastanede polis tutanek tuttuğuna göre
neden boşanma bukadar uzuyo eşiniz göz altına alınmadımı
siz çoktan konudan ayrılmışsınız ama gelince belki yorumlarsınız

Back