• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

Birde merak ettim uzerinden 2 sene gecmis olan bu yasadiginiz talihsiz evliligi neden anlatma geregi duydunuz ?:31:

boşanma yeni gerçekleşmiş yaa o mutluluğunu anlatmak istedi heralde
millet de neden boşandığını sormasın diye
en iyisi ben en baştan ayrıntısıynan anlatayım diye düşünmüş olabilir:27:

kesinlikle öyle cnm..o zaman yazmayacaklar..kaldıramıyorlarsa..sen hem yaz, hemde yorumları kaldırama ve acayip manyak bir şeklide beddua et :27::27::27: hayır anlamadım ama..konuyuda kapattırmıyor :51::51::51:

beddua mı etti :44: :30: gözümden kaçmış doğru söylüyosun yorumlardan rahatsız olduysa beddua etmek yerine konuyu kapattırabilirdi :26:

ne kini ya banane ondan iyi söyledin şimdi sen söylemeseydin ben nerden bilebilirdim cok sagol arkadasım nasıl
hora geçti

Eee valla bir espriyi bile anlama kabiliyetiniz olmadığı için , ister istemez size yardım etmek istedim.
Ne demek, hani olur da bir gün burada bir şeyi anlamakta zorlanırsanız bana mesaj atın :) Ben size seve seve yardımcı olurum, maksat hayır işlemek.​

boşanma yeni gerçekleşmiş yaa o mutluluğunu anlatmak istedi heralde
millet de neden boşandığını sormasın diye
en iyisi ben en baştan ayrıntısıynan anlatayım diye düşünmüş olabilir:27:

e peki bosandigini duyurmak niye ???:26:
burda kimse kimseyi tanimiyor,
kimsede kimseye herseyi anlatmak zorunda degil ilginc valla...:25:
konunun detaylarla anlatilmasida ayri bir rahatsiz etti neyse:40:

e peki bosandigini duyurmak niye ???:26:
burda kimse kimseyi tanimiyor,
kimsede kimseye herseyi anlatmak zorunda degil ilginc valla...:25:
konunun detaylarla anlatilmasida ayri bir rahatsiz etti neyse:40:

kıs o kadarını bilemeycem tiwim
bize de anlatmadı :27:

neyse ikili yazışmalara girmeyelim:18::18::18::18::18::27::27::27:

Eee valla bir espriyi bile anlama kabiliyetiniz olmadığı için , ister istemez size yardım etmek istedim.
Ne demek, hani olur da bir gün burada bir şeyi anlamakta zorlanırsanız bana mesaj atın :) Ben size seve seve yardımcı olurum, maksat hayır işlemek.​

cnm sen arkadası nasıl anladıysan, o da ötekını öyle anladı..kendıne kör bakma..hersey ıstedıgı sekılde anlar ve algılar..dıger arkadas ıse, kendı anlayacagı tarzdan yazdıgı için böyle şeyler oldu..şuan da bu yorumları okuyan senın ismini görmekten sıkılmıştır emınım!.:36::36::36:

al bir avukat daha çıktı başımıza..:55::55::55:tabı kız gitti..merak ettıklerını soramadın dımı ona uyuz oldun

Yok kuzum, ben senin gibi takıntı haline getirip , tutunup kalmadım bu konuya. En baştaki sayfaların birinde kısa ve öz yorumumu yaptım çekildim ve kızın başına gelenleri okumaya devam ettim.
Ama senin gibi birkaç kişi sayesinde kız , yalan olmadığını söylemekten bşka hiçbir şey anlatamamış doğru düzgün.
Avukat avukat diyorsun saatlerdir bu konuda yorum yazan ben miyim sen misin ?​

Yok kuzum, ben senin gibi takıntı haline getirip , tutunup kalmadım bu konuya. En baştaki sayfaların birinde kısa ve öz yorumumu yaptım çekildim ve kızın başına gelenleri okumaya devam ettim.
Ama senin gibi birkaç kişi sayesinde kız , yalan olmadığını söylemekten bşka hiçbir şey anlatamamış doğru düzgün.
Avukat avukat diyorsun saatlerdir bu konuda yorum yazan ben miyim sen misin ?​

sende dahil oldun işte..hem buradaki amaç bakmak değil, yazmak!.

bu ne çocokluktur yaa hadi çagır arkadaslarını sen sorunlusun galiba kendi yaptıgın avukatıgı neden
göz ardı ediyosun...
sen böyle dikkatli yazıyosun imla hatası falan sen kac yasındasın güzelim ha herkez ha herkes bunu
en son ögretecek insan bile degilsin beni çileden cıkaraya basladın gercekten sonu.........fena
gel özelde konusalım ozaman sorununu senin benimle derdin var galiba arkadasım

Bu nasıl bir üslup?

Konu sahibine, "söylenenlere tahammül edemeyeceksen konu açma" diyen siz, başkalarını söyledikleri nedeniyle tehdit ediyorsunuz.

Bir anneye - ya da anne adayına - yakıştıramadım.

Evanescence87 , konunun başından beridir hemen hemen birçok mesajı alıntı yapıp cevapladınız.

Konu kapatılsın fikrine bile 4 kişiye ayrı ayrı cevap yazdınız.

Bir konu sahibini topa tutuyorsunuz, bir onu eleştirenlere veryansın yapıyorsunuz.

Birbiriyle polemiğe girenlerin arasına giriyorsunuz.

Böyle bir konuda bile espriler yapıp gülüyorsunuz..

Anlayamadım nedir amacınız ?

ne kadar gıcık birisin sen yaaaa:9: gülüyorum sana
ilk danışacagım sen olursun emin ol tatlım

Evanescence87, konu sahibi bu olaydan sonra psikolojik destek almış mı?
Bu arada ne iş yapıyor?
İşiyle birlikte yaşadığı yeri değiştirme imkanı var mı?

Evanescence87 , konunun başından beridir hemen hemen birçok mesajı alıntı yapıp cevapladınız.

Konu kapatılsın fikrine bile 4 kişiye ayrı ayrı cevap yazdınız.

Bir konu sahibini topa tutuyorsunuz, bir onu eleştirenlere veryansın yapıyorsunuz.

Birbiriyle polemiğe girenlerin arasına giriyorsunuz.

Böyle bir konuda bile espriler yapıp gülüyorsunuz..

Anlayamadım nedir amacınız ?

cnm benı neden bu kadar takıp etme istegi duydun ki? şimdide senın sorunun mu oldu?:52::52::52::52:

cnm sen arkadası nasıl anladıysan, o da ötekını öyle anladı..kendıne kör bakma..hersey ıstedıgı sekılde anlar ve algılar..dıger arkadas ıse, kendı anlayacagı tarzdan yazdıgı için böyle şeyler oldu..şuan da bu yorumları okuyan senın ismini görmekten sıkılmıştır emınım!.:36::36::36:

:9: Hahahahahaha.... Herkes istediği şekilde algılar demek ne kadar kör bir tutum farkında mısın sen ?
Hani bana kendine kör bakma demişsin ya alakasızca.
Herkes her şeyi istediği şekilde algılar doğru ama önemli olan şeyse DOĞRU algılamaktır , meziyet budur.
Ve ALLAHA şükür benim şuanda bununla birlikte 5 yorum anca olmuştur ki, sayfalara dönüp bakarsak senin bayaaa bir yorumun var.
Senden sıkıldım dedim, bunu kaldıramadın. Ama konu sahibine konu açtın cvplara katlan diyordun ?
Konu sahibinden fazla mesken tutmuşsun bu konuyu kendine , ben de senden sıkıldığımı söylüyorum. Ve katlanmalısın.
Kendini bu kadar ortaya atmanın bir sonucu bu.​

Back