cnm benı neden bu kadar takıp etme istegi duydun ki? şimdide senın sorunun mu oldu?
Bu nasıl bir üslup?
Konu sahibine, "söylenenlere tahammül edemeyeceksen konu açma" diyen siz, başkalarını söyledikleri nedeniyle tehdit ediyorsunuz.
Bir anneye - ya da anne adayına - yakıştıramadım.
ben bir anneyim canım tehdit etmedim kimseyi yanlış anlayarak yorum yapıyosun bunun sonu derken ban yiyecegiz sonuda
anlamında söyledim artı üslup bildirmek sana kalmamış canım sonradan araya girip tartışma yaratma lütfen
ne kadar gıcık birisin sen yaaaagülüyorum sana
ilk danışacagım sen olursun emin ol tatlım
Hahahahahaha.... Herkes istediği şekilde algılar demek ne kadar kör bir tutum farkında mısın sen ?
Hani bana kendine kör bakma demişsin ya alakasızca.
Herkes her şeyi istediği şekilde algılar doğru ama önemli olan şeyse DOĞRU algılamaktır , meziyet budur.
Ve ALLAHA şükür benim şuanda bununla birlikte 5 yorum anca olmuştur ki, sayfalara dönüp bakarsak senin bayaaa bir yorumun var.
Senden sıkıldım dedim, bunu kaldıramadın. Ama konu sahibine konu açtın cvplara katlan diyordun ?
Konu sahibinden fazla mesken tutmuşsun bu konuyu kendine , ben de senden sıkıldığımı söylüyorum. Ve katlanmalısın.
Kendini bu kadar ortaya atmanın bir sonucu bu.
hadi kızlar dağılalım,yoksa yöneticiler tazyikli su sıkmak zorunda kalacaklar
bende sana teşekkür ediyorum kaldıramıcaksan sende yorum yapmaTeşekkür ediyorum ve sizi kötü içerik butonu ile uğurluyorum
yoruma cvp vermek kaldıramamksa..sende kaldıramadın
Heee benim babam senin babanı döver zaten :)
bende sana teşekkür ediyorum kaldıramıcaksan sende yorum yapma
arkadasa sıkıldım senden diyorsun gercekten sen cok sıkıcısın her yoruma yorum yapan sensin
belki arkadas 2 kere yazıyosa sen uzun uzun bi kerede cıkartıyorsun acısını
aynen.o yüzden kısa cvplar verıyorum..o kadar uzun yazıyor ki, Mrs leonelazaten farkındaysan sen ve bana çemkiriyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?