• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

farkındayım ama konu amacından sapıyor zaten yeterince tuhaf bi konu

bence sapmıyor..konu üzerinde doğruluk derecesını konusuyoruz..amacından sapmaması ıcın, konu sahıbıne mı yazmak lazım??heralde aramızda fikir ayrılıkları yaşayacagız..:49:

ilk 3 sayfayı ancak okudum
bilmiyorum vazıyet durum nedir ama ben inanmadım yaa hiç samimi gelmiyor
adını ferıha koydum u falanmı çok izledin bilmıyorum yada gerçekten yaşanmıstır onuda bilemem ama anlatısınız ve cevaplarınız bana samimi gelmedi. bunları yaşayan biri nasıl olurda durur o evde ? sizden gizli anahtarı nasıl saklar ? kitli duracagın odanın anahtarını üzerinde bırakmak onu alıp saklaması ???? hadı hepsini geçtim ailene bi hakaret var nasıl durabildin ???
rabbim büyük konuşturmasın ya eğleniyorsun(ne kadar eğlenilirse anlamamda millet cevap verince) yada hayal dünyan çok geniş hatta yada doğru söyluyorsun ama anlatmadıgın sakladıgın yada abarttıgın şeyler varki hiç samimi gelmıyor ...
bide mustafa var acı günlerin omuz vereni ... babanız ne diyo mustafaya ??? o yasta bunları yasadın dinlenmeye ihtiyacın yokmu senin???
ay ya ben aptalım yanılıyorum yada hayat cok garip ...

yeter artık ya iyice saççmalamaya başladınız bir pylaşım yaptım anlarsınız diye düşündüm sözüm anlayanlara değil, eleştirenlere. size ne inanmazsanız kendinize saklayın yok resmim çokmuş yok inandırıcı glmemişim kısa kısa herkese yazmaya çalışırım inandırıcı değil, uzun yazmaya çalışırım kaçtı dediniz lanet olsun ya evet beddua ediyorum isterlerse atsınlar siteden inşallah bu suçlamaları yapanlar daha beterini yaşarlar yeter bu kadar gelinmez bi insanın üstüne

Ya nasıl evli kaldın o kadar süre nasıl dayandın filan filan...
Kız zaten 40 gün evli kalmış ! Gayet az ... Aylarca evli kalmamış .
Ayrılalı 1,5 yıl mı ne olmuş , hayatına biri girmesi normal değil mi ?
Gencecik kız sonuçta. Senelerce kendini kapatsa bu seferde, takılıp kalma, böyle bir adama takılıp kalınır mı diyecektiniz ?

Back