- 24 Ocak 2011
- 21.762
- 35.586
- 798
teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum
Esra, sizin yerinizde olsam konumu kapattırırdım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum
Ben seni yererek değil,açıklama yaparak cevap veriyorum.Arada fark var :)
kk de moda oldu bu konu içinde konu yaratıp tartışma açmakMeleknaz ve Evanescence87,
Yanlış anlamayın lütfen ama konudan bağımsız bi şekilde ikiniz polemiğe girmiş gidiyosunuz.
Rica etsek bunu durdurabilir misiniz?
ben onlara söyledim zaaten , en azından nişanlıyken değilse evliyken anlatsaydınız bi tedavisi vardık destek olurduk hep eraber diye ama yapmadılar sakladılar
hatta sildirme imkanı varsa sildirsin.....var mı böyle bi imkan
kk de moda oldu bu konu içinde konu yaratıp tartışma açmak
Esra, sizin yerinizde olsam konumu kapattırırdım..
cnm bız konu üzerinde konusuyoruz ..farkındaysan eger..fikir ayrılığı denılıyor buna..
bence açıklama yapıp sildirsin kendi bile hatırlamasın o günleri hem kk çok geniş eski eşinin tanıdığı yada başkası konuyu okuyabilirEvet benm bildiğim silebiliyolar ama yöneticilere durumunu anlatması lazım
farkındayım ama konu amacından sapıyor zaten yeterince tuhaf bi konu
iyi devam edin tartışmaya öyleysebence sapmıyor..konu üzerinde doğruluk derecesını konusuyoruz..amacından sapmaması ıcın, konu sahıbıne mı yazmak lazım??heralde aramızda fikir ayrılıkları yaşayacagız..
iyi devam edin tartışmaya öyleyse
hiç bişeye girmedim girmeyede niyetim yok herkese iyi akşamlarolur mu cnm ya..sende girdin artık..farkındamısın bılmıyorum..kendıne kör bakma..
hiç bişeye girmedim girmeyede niyetim yok herkese iyi akşamlar