• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben de boşandım

Haklıdan değil,kendin gibi düşünenden yanasın.

Konu sahibi küçük düşürülünce sesin çıkmıyor ama...

Ve destek olanları küçük düşürmekten de çekinmiyorsun.

Nerde kaldı haklıdan yana olmak,küçük düşürmekten hoşlanmamak ?

konu sahibi haksız konumda farkındaysan ilk yaptıgı hatalardan dolayı
burda bence kimse kimseyi küçük düşürmüyo bazı arkadaslar hariç

Bu anlatılanları okuyunca bile iki saattir etkisinden çıkamadım, kim bilir yaşamak ne büyük yangındır.

Bunu bilip saklayan ailesi yakınları her kim biliyorsa Allah'a havale ediyorum.

Sadece burada madur olan Esra değil, yüzlerce genç kız.

Hep saklanıyor ve bir kurban bulunuyor belki düzelir umuduyla..

ben onlara söyledim zaaten , en azından nişanlıyken değilse evliyken anlatsaydınız bi tedavisi vardık destek olurduk hep eraber diye ama yapmadılar sakladılar

Öncelikle çok geçmiş olsun..
Bende bişey merak ediyorum görücü usulü mü severek mi evlendiniz?
evlenmeden önce ruh hastası olduğunu farketmediniz mi?
Böyle adamla 40 gün aynı evde duracağıma 100 tane deli arasında dururum daha iyi:53:
anlatmanız ürkmeme yetti..:S

Eğer evlenmeden önce gayet normal biriyse bu adamı büyü bu hale getirmiştir derim..

babası benle görüşmek istedi telefonda helallik istedi beddua etme bize seni sevdik vazgeçersin diye nişanlıyken anlatmadk dedi ama o kötü bişey yapmadı

Amacım yargılamak değil sakın yanlış anlama. Fakat böyle dengesiz bi insanın ayrıldıktan sonra sus pus oturması sizi rahatsız etmemesi imkansız gibi bişey.. o yüzden sormak istedim. :25:

Belki gerçektir belki değildir ama bana çok abartılı olduğu için inandırıcı gelmedi açıkçası..
Bir de diğer konularda bu konularda bir kaç defa rastladım, bekaret-cinsel ilişki konusunun kayınvalidelerle paylaşılması, bana inanılmaz yanlış geliyor, bir insan bayan olsun erkek olsun annesine, kayınvalidesine nasıl böyle bir konudan bahsedebilir aklım olmuyor ki o kadar rahat bir insanımdır.. 40 yıllık gelin olsam yine de söyleyemem..

Haklıdan değil,kendin gibi düşünenden yanasın.

Konu sahibi küçük düşürülünce sesin çıkmıyor ama...

Ve destek olanları küçük düşürmekten de çekinmiyorsun.

Nerde kaldı haklıdan yana olmak,küçük düşürmekten hoşlanmamak ?

küçük düşürecek bir yorum mu var mı acaba ?? inanmamak küçük düşürmek mi??yazdıklarımı dıkkatlı oku bence..sende senın gibi düşünenlerden yanasın..iki saattir kızı savunup, savunmayanları yargılıyorsun..şuan yaptığın gibi..burada konu yorum yapanlar değil?? yaptıran sahış..o yüzden eleştirel yorum yapanları, yapmayanlar suçluyor..kaldı ki, önceden de yazdım..daha dün fake birini yakalamıslar..senın dünyadan haberın yok!!!..hem konu sahıbıne '' sen aglaksızsın, sen söylesın , sen böylesın dıyen mı var?? böyle denılırse küçük düşürülmüş olur..yazdıgı yazıya neden ımla kurallarına uymuyorsun deyıp aşalamaya calısan mı var?? elbette yorum olucak..genele yazılmıs bi şey bu..

Son düzenleme:
arkadaşlar baş sayfalardan beri okudum konuyu... ve şüphelerimi yazmak istedim...ilk okuduğumda her kadın gibi konuyu açan arkadaşa çok üzüldüm... Allah kimsenin başına vermesin...takıldığım noktalar ise, mustafaesra adlı arkadaş profiline gerçek resimlerini koymuş, ve profil ismindeki mustafa nın eski kocası değil sevgilisi olduğunu söylüyor... neden ilerideki mutluluğunu da tehlikeye atıp kimliğin açıkça belli olduğu halde bu olayı buraya tüm ayrıntılarıyla yazıyor? ya şuanki mustafa bi şekilde burayı okusa daha kötü olmaz mı? şahsen ben evleneceğim kadının geçmişinin en özel olaylarının kabak gibi meydanda internette olmasını istemem...ki yeni bir olay da değil yaşadıkları...1.5 yıl olmuş...sen boşanabilmişsin sonunda ne diye bu kadar açık bir şekilde bunu buraya yazıp fotolarla kimliğini deşifre ediyorsun??

konu sahibi haksız konumda farkındaysan ilk yaptıgı hatalardan dolayı
burda bence kimse kimseyi küçük düşürmüyo bazı arkadaslar hariç

Konu sahibi neden haksız anlamadım ?
Konuyu uydurmuşsa haksız...Ama ben uydurduğunu düşünmüyorum.

Görücü usulüyle evlendirilmiş.Adam ruh hastası çıkmış.
Adama kaçmamış etmemiş.Neden haksız cidden anlamadım.

Amacım yargılamak değil sakın yanlış anlama. Fakat böyle dengesiz bi insanın ayrıldıktan sonra sus pus oturması sizi rahatsız etmemesi imkansız gibi bişey.. o yüzden sormak istedim. :25:

tabiki de tedirginiz o yüzden de şu an da onların pek uğramadığı evimize de çok yaakın olmayan bi yerde çalışıyorum , evden de taşındık zaten

küçük düşürecek bir yorum mu var mı acaba ?? inanmamak küçük düşürmek mi??yazdıklarımı dıkkatlı oku bence..sende senın gibi düşünenlerden yanasın..iki saattir kızı savunup, savunmayanları yargılıyorsun..şuan yaptığın gibi..burada konu yorum yapanlar değil?? yaptıran sahış..o yüzden eleştirel yorum yapanları, yapmayanlar suçluyor..kaldı ki, önceden de yazdım..daha dün fake birini yakalamıslar..senın dünyadan haberın yok!!!..hem konu sahıbıne '' sen aglaksızsın, sen söylesın , sen böylesın dıyen mı var?? böyle denılırse küçük düşürülmüş olur..yazdıgı yazıya neden ımla kurallarına uymuyorsun deyıp aşalamaya calısan mı var?? elbette yorum olucak..genele yazılmıs bi şey bu..

Aynen devam ediyorsun.
Dikkatli oku-dünyadan haberin yok vs....
Gerek var mı böyle sözlere ?

Ben kimseyi yargılamadım.
Konu doğru olabilir diyorum.

ben anlamadıkları için suçlamadım ki ne zamandır üyeyim herkesle konuşuyorum hala fake diyolar yalan diyolar niye öyle bişey yapayım ne kazancım olacak

cnm ıllakı face olmak zorunda değilsin..aslında ınsanlar böyle bı tarz olayın başına gelmesıne ınanmıyorlar..kaldı ki, tipine bakarsak eger, köyden gelmıs veya ezık bı durumda yok..süslü püslü bakımlı bır kadınsın..normal yanı ınsanların önce resmıne bakıp ta böyle düşünmelerı..

babası benle görüşmek istedi telefonda helallik istedi beddua etme bize seni sevdik vazgeçersin diye nişanlıyken anlatmadk dedi

:53::53::53: ne ne ne ne ne? :53:
Nasıl yani böyle olduklarını bildikleri halde seni bile bile kör karanlık kuyuyamı atmışlar. Ne kadarda çok seviyolarmış seni gerçekten. Bunların hepsi ailece sorunlu heralde :36: Seni öldürebilirdide mademki biliyolarmışta neden riske atmışlar senin hayatını ya şaşkınlık içindeyim bu ne rahatlık böyle.. Bide hiçbişey yok gibi helallik istiyo adama bak :53:

Son düzenleme:
o fotoğraf da sahte bence hikayeyi de bence ruh sağlığı yerinde olmayan biri yazmış...

Meleknaz ve Evanescence87,
Yanlış anlamayın lütfen ama konudan bağımsız bi şekilde ikiniz polemiğe girmiş gidiyosunuz.
Rica etsek bunu durdurabilir misiniz?

bi an önce hastaneye yatması gerekiyo normal bi insanın yapıcağı şeyler değil bunlar
inşallah şimdiden sonra mutlu olursun çok kötü günler geçirmişsin

allah böyle durumlardan sakınsın herkesi gerçekten çok ama çok zor olmalı.esra bence bunları hatırlamamaya çalış artık biliyorum zor ama yapıcak bişey yok hayatında yeni biri varmış onu iyi tanımaya çalış ve önüne bak

Son düzenleme:
allah böyle durumlardan sakınsın herkesi gerçekten çok ama çok zor olmalı.esra bence bunları hatırlamaya çalış artık biliyorum zor ama yapıcak bişey yok hayatında yeni biri varmış onu iyi tanımaya çalış ve önüne bak

teşekkür ederim öyle yapmaya çalışıyorum

Back