- 10 Ekim 2014
- 31.914
- 142.962
- 798
- Konu Sahibi setenaysetenay
inanin yazmayi o kadar istedim ki.niyeyse birilerinin bilmesini ve durumumu degerlendirmesini de istedim resmen
Evet cerkesim ve dediginiz gibi kadina saygi duyulur.oyle kv gelin muhabbetleri de yoktur
Of yazmak cok zor ama kiskanclik yapiyordu diyeyim.su an kiskanclik adina da hicbirsey yok onda ama olgunlasti resmen
evet o bendim ve dogruydu duzmece falan degildi.belki bu benim icimde ama evet cocuklugum aile ortamim hep huzur icinde gecti.aileme cok duskunum hatta akrabalarima.su an da cocuklarimla esimle cok mutluyum gercekten cok iyi bir es .bende oyle takintilar var hadi birine birsey olursa aci cekersem diye.o an onlari yazmistim icimden gelenleri.ama tabiki bu durum beni uzuyor.belki bir baska konuda yine esimle mutlu oldugumu yazicam ama belki yazmaktan cekinirim artik herkes bunu biliyor diye.anlatabiliyor muyum bilmiyorum
:) Oradaki yaziniz. Hayatinizda hic kotu birsey yasamadiginiz, evliliginizin de hep iyi mukemmel ve huzurlu olduguydu. Hayatim boyunca mutluydum temali bir yaziydi. Burada milyon tane üye var. Yazinizin aklimda kalmis olması, yalan söylediginizi düşünmemdi. Hicbirsey mukkemmel değildir. Anlık mutluluklar herkeste var kimisinin uzun surer, kimisinin kisa. Insanız cok kotu seyler yasayip, unutup tekrar mutlu olabiliyoruz. Ama bu bizim HEP mutlu oldugumuz anlamina gelmiyor.
Bence bir psikologada gidin. Kendinizi fena kandiriyorsunuz.