• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben dayak yemis bir kadinim

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Dayağı ben de yedim hem de erkek arkadaşımdan ama daha çok küçüktüm 19-20 yaşlarındaydım. O bile çok zor bir süreçti. Dangoz gibi hatayı kendimde aramalar türlü türlü rezillikler.
Sizden tek bir ricam var lütfen bir daha olursa sineye çekmeyin, ne güzel eşinizin ailesi de size destek oluyor gerektiğinde. Gidin açıklayın ve ayrılın. Siz değil o utansın.

Insanin aklina gelmeyen basina geliyor.
Her halin acisi dinse de izi kaliyor.
Evvelden keskin kurallarim vardi benim. Hayat torpuledi. Mismo! asla, asla deme dediBu sebeple ben olsam yerinizde belki bende ayni davranirdim. Bilememki.. Artik kestiremiyorum. Su ic dokusunuzu anliyorum sadece. Bu bile bir baslangic, tanimadiginiz insanlara dahi olsa alenen siddet gordum diyebilmek sizin icin muhim bir adim.. Allah bir daha yasatmasin. Ne size ne baskasina..

Böyle bir konu açılmamasını tercih ederdim.
Şimdi her dayak yiyene umut olacak, onun kocası değişiyorsa benimki de değişebilir diye düşünecek bazıları.

Olan umutla bekledikleri zamanlarına, bedenlerine ve psikolojilerine olacak.
Evet ya oyle olmasin lutfen.ben dayanamadim yazmak istedim.icimde dugum oluyor cunku

Ben bu konuyu gereksiz buldum.sırf konu açmak için açmışsınız heyecan olsun diye.yediğiniz dayakları unutmuşsunuz ki çoluk çocuk olmuş.ne gerek var şimdi uzun uzun yazıp hem kendinizi hem bizi olmadık yere germeye.bitip gitmiş çoktan.

Insanin aklina gelmeyen basina geliyor.
Her halin acisi dinse de izi kaliyor.
Evvelden keskin kurallarim vardi benim. Hayat torpuledi. Mismo! asla, asla deme dediBu sebeple ben olsam yerinizde belki bende ayni davranirdim. Bilememki.. Artik kestiremiyorum. Su ic dokusunuzu anliyorum sadece. Bu bile bir baslangic, tanimadiginiz insanlara dahi olsa alenen siddet gordum diyebilmek sizin icin muhim bir adim.. Allah bir daha yasatmasin. Ne size ne baskasina..
İste burda bazen aldatilanlar soruyor ya ne yapsam diye ona hemen yaziliyor ya bir de soruyor ne yaparsan yap tabiki ayrilacaksin falan diye.ben uzuluyorum belki ayrilacak ama o an ne yapacagini bilemeyebilir sokta olabilir ne bileyim

Çok etkilendim .
O kadar içten yazmışsınız ki ..
Dilerim bir daha asla ama asla aynı olayı yaşamazsınız .Hiç bir kadın yaşamasın .
Ama sanki bir psikılog ile görüşseniz iyi olur .
Aşkım Kapışmak affetmek ile ilgili yazıları,videoları var onları okuyup izlemenizi tavsiye edeerim.

Sizi anlıyorum. Lütfen onursuz hissetmeyin. Çok bocalamışsınız. Hastalıklı bir eşiniz varmış, ona tahammül etmemek ve onu rezil etmek hakkınızdı. O sersemlemişliğinizle hakkınızı aramamışsınız. Bu durumda beklenen şiddetin dozunun daha da artması iken alışılmadık bir şekilde eşiniz iyileşmiş görünüyor.
Onun iyileşme sürecinde siz tam olarak iyileşememişsiniz ama. Bu da gayet normal. Hala incinmiş hissediyorsunuz. Ama öfkeniz artık eşinize karşı değil, zamanında hakkını aramamış olan kendinize.
Tuhaf bir durum. Ama bir şekilde artık mutlusunuz. Eşinizle bunları konuşmak iyi gelir mi bilmiyorum.
Bazen sokakta birisi çok fena çarpıyor, daha canımın acısından öfkelenememişken özür diliyor. Affedip yoluma devam ederken kolum acımaya başlıyor ve öfkeleniyorum. Hisleriniz bana bunu anımsattı.
Eşinizle artık mutluysanız, samimiyetine inanıyorsanız ve artık ondan zarar gördüğünüzü hissetmiyorsanız başkalarının sözlerinin önemi yok.
Eşinizin ailesi de sizin aileniz de hep sizin yanınızda yani aslında aile kurumunun yanında yer almış, tebrik ederim. Kullanıcı adınızdan Çerkes olduğunuzu düşündüm. Onların da kadına çok saygı duyduğu söyleniyor.

Bu herkesin kendi kararidir, saygi duyarim. Kimseye ornek teskil etmesi icin degil bu yaziniz. Sadece kendinizi anlatmissiniz.
Yetiskinsiniz her sekilde biseylerden vazgecmek gerekecekti. Ayrilsaniz baska turlu zorluklar..
Bundan sonrasi hayirli olsun ins. Dusunuyorum da bende aldatmak disinda affedebilirdim belki...
Özel degilse neden siddet uyguluyordu ne sebep buluyordu.
Bence sizde temiz bi sopa atin intikam alin :sinirli::KK53:

Bir yerde yorumunuzu okumustum. Hayatinızin hep mutlulukta gectigini, hep huzurlu ortamda oldugunuzu, evliliginizinde cok güzel olduğunu hatta bu kadar huzur mutluluk ve herseyin yolunda olmasi sizi korkutuyormuş filan buna benzer seyler yazmistiniz yanlis degilsem.

Dayak yedim diye yazmak zorunda degilsiniz tabiki sizin açınızdan zor ama bu mükemmellik, hikaye düzmece isi nedir? Bunu merak ettim

Sonunun güzel olmasını sizin dik duruşunuza ve eşinizin düzelmesine ve sizin güveninizi yeniden kazanmasına cok sevindim.keşke hiç şiddet olmasa ama olanlarda böylee hatasını kabul edip tekrar yapmayan gonul alan esler olsa

bilemiyorum ya madem şu an her şey yolunda keşke bu konuyu açmasaydınız. çok düşük bir ihtimalle gerçekleşen bir durum sizinki. dayak yiyen susan kadınlar için kötü bir örnek olmuş. zaten kimsenin size verebileceği bir tavsiye de yok zaten affetmiş devam ediyorsunuz. burada kimse geçmişinizi de silemez ki.

Ben bu konuyu gereksiz buldum.sırf konu açmak için açmışsınız heyecan olsun diye.yediğiniz dayakları unutmuşsunuz ki çoluk çocuk olmuş.ne gerek var şimdi uzun uzun yazıp hem kendinizi hem bizi olmadık yere germeye.bitip gitmiş çoktan.
inanin yazmayi o kadar istedim ki.niyeyse birilerinin bilmesini ve durumumu degerlendirmesini de istedim resmen

Sizi anlıyorum. Lütfen onursuz hissetmeyin. Çok bocalamışsınız. Hastalıklı bir eşiniz varmış, ona tahammül etmemek ve onu rezil etmek hakkınızdı. O sersemlemişliğinizle hakkınızı aramamışsınız. Bu durumda beklenen şiddetin dozunun daha da artması iken alışılmadık bir şekilde eşiniz iyileşmiş görünüyor.
Onun iyileşme sürecinde siz tam olarak iyileşememişsiniz ama. Bu da gayet normal. Hala incinmiş hissediyorsunuz. Ama öfkeniz artık eşinize karşı değil, zamanında hakkını aramamış olan kendinize.
Tuhaf bir durum. Ama bir şekilde artık mutlusunuz. Eşinizle bunları konuşmak iyi gelir mi bilmiyorum.
Bazen sokakta birisi çok fena çarpıyor, daha canımın acısından öfkelenememişken özür diliyor. Affedip yoluma devam ederken kolum acımaya başlıyor ve öfkeleniyorum. Hisleriniz bana bunu anımsattı.
Eşinizle artık mutluysanız, samimiyetine inanıyorsanız ve artık ondan zarar gördüğünüzü hissetmiyorsanız başkalarının sözlerinin önemi yok.
Eşinizin ailesi de sizin aileniz de hep sizin yanınızda yani aslında aile kurumunun yanında yer almış, tebrik ederim. Kullanıcı adınızdan Çerkes olduğunuzu düşündüm. Onların da kadına çok saygı duyduğu söyleniyor.
Evet cerkesim ve dediginiz gibi kadina saygi duyulur.oyle kv gelin muhabbetleri de yoktur
Bu herkesin kendi kararidir, saygi duyarim. Kimseye ornek teskil etmesi icin degil bu yaziniz. Sadece kendinizi anlatmissiniz.
Yetiskinsiniz her sekilde biseylerden vazgecmek gerekecekti. Ayrilsaniz baska turlu zorluklar..
Bundan sonrasi hayirli olsun ins. Dusunuyorum da bende aldatmak disinda affedebilirdim belki...
Özel degilse neden siddet uyguluyordu ne sebep buluyordu.
Bence sizde temiz bi sopa atin intikam alin :sinirli::KK53:
Of yazmak cok zor ama kiskanclik yapiyordu diyeyim.su an kiskanclik adina da hicbirsey yok onda ama olgunlasti resmen
Bir yerde yorumunuzu okumustum. Hayatinızin hep mutlulukta gectigini, hep huzurlu ortamda oldugunuzu, evliliginizinde cok güzel olduğunu hatta bu kadar huzur mutluluk ve herseyin yolunda olmasi sizi korkutuyormuş filan buna benzer seyler yazmistiniz yanlis degilsem.

Dayak yedim diye yazmak zorunda degilsiniz tabiki sizin açınızdan zor ama bu mükemmellik, hikaye düzmece isi nedir? Bunu merak ettim
evet o bendim ve dogruydu duzmece falan degildi.belki bu benim icimde ama evet cocuklugum aile ortamim hep huzur icinde gecti.aileme cok duskunum hatta akrabalarima.su an da cocuklarimla esimle cok mutluyum gercekten cok iyi bir es .bende oyle takintilar var hadi birine birsey olursa aci cekersem diye.o an onlari yazmistim icimden gelenleri.ama tabiki bu durum beni uzuyor.belki bir baska konuda yine esimle mutlu oldugumu yazicam ama belki yazmaktan cekinirim artik herkes bunu biliyor diye.anlatabiliyor muyum bilmiyorum

bilemiyorum ya madem şu an her şey yolunda keşke bu konuyu açmasaydınız. çok düşük bir ihtimalle gerçekleşen bir durum sizinki. dayak yiyen susan kadınlar için kötü bir örnek olmuş. zaten kimsenin size verebileceği bir tavsiye de yok zaten affetmiş devam ediyorsunuz. burada kimse geçmişinizi de silemez ki.
evet bunu birkac kisi daha yazdi hatta ben de yazarken dusundum bunu ama yazmak istedim birilerinin dusuncelerini ogrenmek istedim.insan birilerine soylemek istiyor bir sekilde

Anlıyorum. Allah yardımcınız olsun. İnşallah bir daha yaşamazsınız.

ben affedemezdim, affetmezdim sanırım, büyük konuşmamak lazım ama aşırı pasif bir insansınız ya, okurken şok üstüne şok geçirdim, söyleyemedim söyleyemedim diyip durmuşsunuz bu kadar ezilip büzülmenin manası ne anlamadım? ben olsam tüm dünyaya duyururdum yeterki rezil olsun diye. hiç beğenmedim bu konuyu, kötü örnek, resmen ettiği yanına kar kalmış.

Sinirli andaki tepkilerimizin, anne-babamizin tepkilerine benzer oldugunu biliyor muydunuz? Mesela sinirliyken ortaligi yikip doken annemiz varsa biz de sinirlenince onun davranislarini taklit ederiz. Ben siddet ortaminda buyudugunu tahmin ettim esinizin. Asla annem/babam gibi olmayacagim diyip tipa tip anne babamiza benzer bir es bulmamiz/olmamiz gibi... (Esiniz babasina benzemis)

Ben konuda ne demek istediginizi cok iyi anladim. Buraya itiraf edebilmek bile cok buyuk bir adim bence sizin icin.

Back