-
- Konu Sahibi VuslataDair
ne güzel olur böyle sırf velisine sinir oldu diye çocuğu etkinlik dışı bırakan insanlar da göreve başlamadan görevden atılmış olur.Ya belki öğretmen sözleşmeli. Belki şu an aday öğretmen statüsünde, bilmiyoruz. Çocuğun resmini videoya koymadı diye adaylığı düşecek belki. Vayyy hemen şikayet, vayyyy sen benim çocuğumun resmini nasıl koymazsın
Kadroyu siz vermiyorsunuz Allahtan. Adam 18 yıllık öğretmenmiş önceki konuyu da biliyorum. Hanımefendi adama en baştan gıcık en baştan eleştiriyor sevmiyor. Tek taraflı dinliyorsunuz. Ben hemen her gün bu tarz şikayetler duyuyorum. Eğer ciddi bir sıkıntı varsa bu hep karşılıklı oluyor. Ama veli tarafı her zaman haklı olduğunu savunuyor.Adayken boyle birşey yaptıysa zaten kesinlikle kadroya alınmamalı ,
decemBer başka beğenmeyecek başka bir mesaj bulabildiniz mi? Ard arda 4’te 4 beğenmedim ve ard arda düşüyor bildirimler adımı görünce beğenmedime basıyosunuz sanırım? Neyin hırsını alıyosunuz, hayırdır? Konunun bir geçmişi olup olmadığıyla ilgili sorulara konu sahibibile cevap vermezken sizi bu kadar öfkelendiren ne bu kadar beğenmedim attığınıza göre bizi de aydınlatsanız?
Hayır İnan'ın bu söylediği saçmalık çünkü bizden o resimleri video yapmak amacıyla istedi zaten Yani ben video yapacağını bilerek gönderdimSizin neden kızacağınızı düşündü oda önemli normalde böyle şeyler istemiyor musunuz
Keske ben verebilsem daha konusmayi beceremeyen ogretmenler gördümKadroyu siz vermiyorsunuz Allahtan. Adam 18 yıllık öğretmenmiş önceki konuyu da biliyorum. Hanımefendi adama en baştan gıcık en baştan eleştiriyor sevmiyor. Tek taraflı dinliyorsunuz. Ben hemen her gün bu tarz şikayetler duyuyorum. Eğer ciddi bir sıkıntı varsa bu hep karşılıklı oluyor. Ama veli tarafı her zaman haklı olduğunu savunuyor.
18 yıllık öğretmenmiş kendisi"Ama sizin de ödeviniz eksik" nedir ya? Cidden garip bir tavır sergilemiş. Konu başka yerlere kaymış hep. Yazık çocuk heveslenmiş onun gönlü için bile polemiğe girilmemeliydi. Merci denmesinden rahatsızsa aynı sizin "sen diye hitap etmenizi istemiyorum" dediğiniz gibi bunu daha önce söyleyebilirdi. Acaba yaşı küçük biri mi? Öğretmenlikte de tecrübesizse bazı şeyleri bilmiyor olabilir gibi geldi.
Kadroyu siz vermiyorsunuz Allahtan. Adam 18 yıllık öğretmenmiş önceki konuyu da biliyorum. Hanımefendi adama en baştan gıcık en baştan eleştiriyor sevmiyor. Tek taraflı dinliyorsunuz. Ben hemen her gün bu tarz şikayetler duyuyorum. Eğer ciddi bir sıkıntı varsa bu hep karşılıklı oluyor. Ama veli tarafı her zaman haklı olduğunu savunuyor.
Buyrun kadro veren statüye gelin o zaman. Önce güzel konuşan, sonra 40 küçük çocuğa okuma yazma öğreten, sonra o çocukların velileriyle tek tek ilgilenenen ve her yaptığınızı her veliye danışıp icazet alan mükemmel öğretmen olun. Sonra da o öğretmenleri atayan, kadroya geçiren mevkiye gelinKeske ben verebilsem daha konusmayi beceremeyen ogretmenler gördüm
Öğretmen erkek değil mikonuyu çok iyi bildiğiniz için mi kadın öğretmene adam diyip duruyorsunuz allasen? ne kadar iyi okuduğunuz ortada. bunlara çocuk emanet edenlere Allah kolaylık versin valla
Yavrum tüm arkadaşlarını görüp kendini görmeyince ne kadar üzüldü dondukaldı siz bunu biliyor musunuz kalbiniz yok mu sizin daha 6 yaşında o ben şuan size bunu ağlayarak yazıyorumSacmalamayin kızınızı bir videoya eklememis diye cumhurbaşkanlığı iletisim merkezine sikayet etmek neyi çözecek. Durumu daha da büyütmekten başka ne işe yarar? Oldu olacak Nasa'ya sikayet edin, ABD'ye savaş falan açın bir video için.
Kadınla gecinemiyorsunuz belli ki, kızınıza yansimasina izin vermeden aranızdaki sorunu çözün. Çocuğunuzu da çok simartmayin. Cimerlik olay degil bu, çocuklar çok simarinca ne oluyor görüyoruz.
Konu sahibi erkek yazdı ama siz bilirsinizkonuyu çok iyi bildiğiniz için mi kadın öğretmene adam diyip duruyorsunuz allasen? ne kadar iyi okuduğunuz ortada. bunlara çocuk emanet edenlere Allah kolaylık versin valla
Bilmiyorum bu kadari da dogru mu. Benim kizim da cok akıllı yaramaz kisilerle otutturuyor mudahil olmuyorum olamam kendisi hallediyor bir sekilde anlasamiyorlar sira arkadaşıyla ve öğretmeni degistiriyor. Kızım öğretmenine birkac defa iletiyor bu durumuKüçücük bir çocuğun kalbini kırarak sizi sinir mi etmiş. Yazıklar olsun. İçim sızlqdı. Ne geliyorsa elinizden yapın ben olsam twiter a bile ismiyle girerim de neyse. Acil hemen sınıfını değiştirin. Niye uygulamadığınızı anlamadım. Bnm çocuğumu akıllı olduğu için çok haylaz biriyle oturtmuştu öğretmeni. İstemem demiş dinlememiş. 2 gün okula yollamadım değişene kadar bekledim sırası. Demem o ki ben önce çocuğun mutluluğu derim her vakit sonra ders başarısı gelir. Oğlum lgs de yüzde 1 e girdi. En iyi öğretmen sevgi dolu olandır. Kin dolu olan değil.
Erkek kendisi
Evet değiştireceğim insallahEee çocuğa halihazırda ayrımcılık uyguluyır zaten çocuk oturup ağlamış. Konu sahibesi sınıf değiştirmeli.
Evet var Allaha şükür başka bir okul olacak inşallahinşallah öyle bir imkanı vardır. tek sınıfta olabilir. o yüzden merak ettim
konuyu çok iyi bildiğiniz için mi kadın öğretmene adam diyip duruyorsunuz allasen? ne kadar iyi okuduğunuz ortada. bunlara çocuk emanet edenlere Allah kolaylık versin valla
Bu arada öğretmen değilim.Kadın değil adam
O benim yavrum ile neden oynuyor hemde sene başından beri ?
Umarım okuduğunuzu anlayabiliyorsunuzdur.konuyu çok iyi bildiğiniz için mi kadın öğretmene adam diyip duruyorsunuz allasen? ne kadar iyi okuduğunuz ortada. bunlara çocuk emanet edenlere Allah kolaylık versin valla
Yavrum tüm arkadaşlarını görüp kendini görmeyince ne kadar üzüldü dondukaldı siz bunu biliyor musunuz kalbiniz yok mu sizin daha 6 yaşında o ben şuan size bunu ağlayarak yazıyorum
Iste bu dediklerinizi yapamayan ogretmenler yuzunden 10 yilimi sinavlar icin heba ettim. Aynen dediklerinizi yaptim ama torpille onume gecti o 40 cocukla ilgilenemeyen tuhaf tipler. Herkes yasadigini bilir görür, siz gormediniz belkide cok iyi bir ogretmensiniz basarilariniz daim olsun...Buyrun kadro veren statüye gelin o zaman. Önce güzel konuşan, sonra 40 küçük çocuğa okuma yazma öğreten, sonra o çocukların velileriyle tek tek ilgilenenen ve her yaptığınızı her veliye danışıp icazet alan mükemmel öğretmen olun. Sonra da o öğretmenleri atayan, kadroya geçiren mevkiye gelin