Ben bu ogretmeni cimere sikayet ettim baska nereye sikayet edebilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne güzel olur böyle sırf velisine sinir oldu diye çocuğu etkinlik dışı bırakan insanlar da göreve başlamadan görevden atılmış olur.

Adayken boyle birşey yaptıysa zaten kesinlikle kadroya alınmamalı ,
Kadroyu siz vermiyorsunuz Allahtan. Adam 18 yıllık öğretmenmiş önceki konuyu da biliyorum. Hanımefendi adama en baştan gıcık en baştan eleştiriyor sevmiyor. Tek taraflı dinliyorsunuz. Ben hemen her gün bu tarz şikayetler duyuyorum. Eğer ciddi bir sıkıntı varsa bu hep karşılıklı oluyor. Ama veli tarafı her zaman haklı olduğunu savunuyor.

konudaki bütün beğenmediğim mesajlara beğenmedim bastım. size özel bir durum değil. bu kadar basit bir şeyi bile tek başına size yapılmış gibi algılıyorsunuz. bu kişilik problemiyle konusu geçen öğretmen bozuntusunu savunmanız çok normal geldi şu an.

Keske ben verebilsem daha konusmayi beceremeyen ogretmenler gördüm

18 yıllık öğretmenmiş kendisi

konuyu çok iyi bildiğiniz için mi kadın öğretmene adam diyip duruyorsunuz allasen? ne kadar iyi okuduğunuz ortada. bunlara çocuk emanet edenlere Allah kolaylık versin valla

Keske ben verebilsem daha konusmayi beceremeyen ogretmenler gördüm
Buyrun kadro veren statüye gelin o zaman. Önce güzel konuşan, sonra 40 küçük çocuğa okuma yazma öğreten, sonra o çocukların velileriyle tek tek ilgilenenen ve her yaptığınızı her veliye danışıp icazet alan mükemmel öğretmen olun. Sonra da o öğretmenleri atayan, kadroya geçiren mevkiye gelin

Yavrum tüm arkadaşlarını görüp kendini görmeyince ne kadar üzüldü dondukaldı siz bunu biliyor musunuz kalbiniz yok mu sizin daha 6 yaşında o ben şuan size bunu ağlayarak yazıyorum

Bilmiyorum bu kadari da dogru mu. Benim kizim da cok akıllı yaramaz kisilerle otutturuyor mudahil olmuyorum olamam kendisi hallediyor bir sekilde anlasamiyorlar sira arkadaşıyla ve öğretmeni degistiriyor. Kızım öğretmenine birkac defa iletiyor bu durumu . Sizde bırakın bence kendileri halletsinler. Mesela bizim annelerimiz sıra arkadaşlarımıza kadar karışmıyorlardı. Çocuklarımızın problem çözme yeteneklerini koreltiyoruz müdahale ederek

Eski konuuu ekleyebilecek biri var mi?ben bulamadim maalesef.

Iste bu dediklerinizi yapamayan ogretmenler yuzunden 10 yilimi sinavlar icin heba ettim. Aynen dediklerinizi yaptim ama torpille onume gecti o 40 cocukla ilgilenemeyen tuhaf tipler. Herkes yasadigini bilir görür, siz gormediniz belkide cok iyi bir ogretmensiniz basarilariniz daim olsun...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…